Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

" ATEITIS VISADA NETIKETAI UZKLUMPA TUOS,KURIE ATGREZIA JAI NUGARA"(Johh Engelbrecht,filosofas)

Kalbu tikrus dalykus,nedalyvauju jokiu "gaujeliu"veikloje.Jus tiesiog mane stebinate nenorejimu suzinoti,kas aplinkui vyksta teigiamo,idomaus- cia tikra jaunu mamu beda.Po dvidesimties metu dukros ar sunus Jusu paklaus"Ka veikete,mamyt,kai kiti domejosi to laikmecio naujovemis?"
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(laive @ 2009 07 15, 11:26)
Kalbu tikrus dalykus,nedalyvauju jokiu "gaujeliu"veikloje.Jus tiesiog mane stebinate nenorejimu suzinoti,kas aplinkui vyksta teigiamo,idomaus- cia tikra jaunu mamu beda.Po dvidesimties metu dukros ar sunus Jusu paklaus"Ka veikete,mamyt,kai kiti domejosi to laikmecio naujovemis?"
Sekmes

tai kalbekite konkreciais faktais, o ne kazkokiomis keistomis uzuominomis, kad nesusidarytu tokia nuomone, kokia daugumai susidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 liepos 2009 - 10:32
QUOTE(laive @ 2009 07 15, 11:26)
" ATEITIS VISADA NETIKETAI UZKLUMPA TUOS,KURIE ATGREZIA JAI NUGARA"(Johh Engelbrecht,filosofas)

Sekmes

Tai pasidalinkite čia ir dabar su mumis tomis nuostabiomis žiniomis, nes nesuprantami jūsų postai mastau.gif Tam ir kuriami forumai assa.gif
Atsakyti
Suprantu,ne visoms ir reikia naturaliu priemoniu...
Ir "isipainioti'i neidomius pokalbius nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 15 liepos 2009 - 12:13
QUOTE(laive @ 2009 07 14, 10:23)
perskaitykite nepykdami.Isties siandien sunku issirinkti sau tinkama priemone,juo lab,kad pasiula tikrai ivairi-buna ir apgaulingu reklamu,tas tiesa.Reikia atidziai isiklausyti ar tikrai tie produktai yra ekologiski.Rupinkimes savimi ir atsakomybe prisiimkime uz mazus seimos narius.Jau kuris laikas domiuosi ekologiskais produktais musu rinkoje ir surinkau begales tiriamosios medziagos.Patikekite-nerasta,kad butu saugus naudoti.

pateikite su pavadinimais kokie ekologiski produktai pas mus nera saugus naudoti ir kokiais duomenimis remdamasi padarete tokias isvadas. man tikrai butu idomu suzinoti, jei tokia informacija yra.

QUOTE(laive @ 2009 07 15, 12:05)
Suprantu,ne visoms ir reikia naturaliu priemoniu...

jei jau domites ekologija ir naturalumu ir esate tikra tuo, ka rasote, tai nesuprantu kodel neparasote tos Lietuvos rinkoje pasirodziusios sveicaru kosmetikos pavadinimo ir/ar nenurodote ju internetinio puslapio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 15 liepos 2009 - 12:13
QUOTE(laive @ 2009 07 15, 12:05)
Ta šveicariška kosmetika ne "Viva Beauty" kartais? mirksiukas.gif
Tikiuosi nebus sunku atsakyti biggrin.gif
Atsakyti
Is pradziu tie paslaptingi pasisakymai atrode kaip kokia sekta, bet atrodo kad tai bus labai savotiskai pateikiama kokios nors platintojos reklama smile.gif
Atsakyti
Tai NUTRIENCE kosmetika.Kliniskai patikrinti produktai ir gauti efektyvus rezultatai is geriausiu Europos laboratoriju.
Atsakyti
QUOTE(laive @ 2009 07 15, 12:44)
Tai NUTRIENCE kosmetika.Kliniskai patikrinti produktai ir gauti efektyvus rezultatai is geriausiu Europos laboratoriju.

Gerbiama platintoja, smagu kad jus taip tikit savo parduodamu produktu. Bet tai ne priezastis sakyti kad kitu firmu ekologiska kosmetika "kliniskai nepatikrinta arba rezultatai neefektyvus ir ne is geriausiu laboratoriju".
Atsakyti
Platintojai dalinasi turima informacija,nematau nieko blogo.Reikia tik dziaugtis,kad yra is ko rinktis.Man niekas nieko per prievarta neparduoda-vartotoju teise rinktis.Esu buvusi ne viename produktu pristatyme ir Tupervares,zepter,estkon,.orifleim,aivon,faberlik.Neseniai drauge pakviete i ultragarsines skalbimo masinos pristatyma.Parduotuveje,tokiu prekiu nenusipirksi.Gerai,kai zmones uzsiima namu verslu,tai populiarus verslas tarp inteligentu,ypac jaunimo.
Papildyta:
nesu jokia platintoja,esu vartotoja,kuri domisi naujovemis ir slamsto neperka.
O jus mane pastumejote pasidometi ir platintoju darbu,ka jie blogi daro
Atsakyti
QUOTE(laive @ 2009 07 15, 11:05)

tuomet nerašyk filosofijų į labai konkrečią temą biggrin.gif

QUOTE(laive @ 2009 07 15, 12:09)
Esu buvusi ne viename produktu pristatyme ir Tupervares,zepter,estkon,.orifleim,aivon,faberlik.Neseniai drauge pakviete i ultragarsines skalbimo masinos pristatyma

o prie ko čia ekologinė kosmetika? blink.gif

mane irgi labai domina FAKTAI, kodėl natūrali, ekologiška kosmetika yra nesaugi vartoti ir kalbu ne apie tokį šlamštą, kaip Oriflame, kurio vienintelis natūralumo užtikrinimas - žaliai apipavidalinta reklama ant troleibuso, o apie sertifikuotas firmas smile.gif Konkretūs argumentai čia labai laukiami, bet filosofų minčių gal jau neberašyk smile.gif

Papildyta:
QUOTE(laive @ 2009 07 15, 11:44)

o sertifikatą kokį nors turi? Ar tik kišeninių laboratorijų raštus?
Atsakyti
taigi, mažas tyrimėlis. Laive, tikiuosi, kad tau už melavimą liežuvis nudžius smile.gif Akivaizdu, kad užgimė forume nauja verslininkė tinklinio marketingo atstovė, jau ir temą atitinkamą Pinigų skyrelyje sukūrė wink.gif Moderotoriai, tikiuosi, atkreips dėmesį.

o nuostabieji GNLD Nutriance produktai (laive, pavadinimą bent išmok teisingai parašyti, nes tai, ką tu mini, yra gyvūnų maisto gamybos įmonė lotuliukas.gif ) - šlamštiški.

pateikiu vieno šampūno sudėtį, manau, iškalbingiau nebus:

Ingredients: Water, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Decyl Glucoside, Panthenol, Witch Hazel Distillate, Niacinamide, Citric Acid, Polyquaternium 10, Laureth-2, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Fragrance, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben, FD&C Yellow No. 5, FD&C Yellow No. 6, Sodium Chloride.

žodžiu, meskit šlamštą per bortą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 15 liepos 2009 - 13:19