Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(supersvocia @ 2009 06 30, 07:30)
Merginos, koki ekologiska krema nuo saules naudojat?


as naudoju pirkta is KN. toki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 30 birželio 2009 - 07:48
QUOTE(agnuta @ 2009 06 30, 08:48)
as naudoju pirkta is KN. toki smile.gif


Na ir kokie atsiliepimai? Patinka-tinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 06 30, 09:04)
Na ir kokie atsiliepimai? Patinka-tinka?  4u.gif


pirmas pastebejimas - man per didelis kiekis vienam sezonui, as tiek neisnaudoju smile.gif bet cia galioja praktiskai visiems kremams nuo saules.
o siaip tai man patinka ir tinka ax.gif nesausina odos, kvapas nera erzinantis. aisku, tikrausiai tai galioja visiems naturaliems kremams nuo saules, kad reikia saziningai pasitepti, kad neliktu baltu ruozu, ilgiau deginantis dazniau pasiteplioti, bet as tai nepriskiriu prie minusu smile.gif ir aisku, jei vaziuojant kur silciau (nors kartais uztenka saules intensyvumo ir Lietuvoje), esant sviesiaodei reiktu rinktis su didesniu apsaugos filtru.
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus 4u.gif Bet nuvaziavus, kur silciau labai nepatogu butu teptis kas 1-2val. su KN. Kazin kokie atsiliepimai apie weleda ir http://www.ekoeko.lt...5...MARDE.-40g ?
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 06 30, 11:58)
Aciu uz atsiliepimus 4u.gif  Bet nuvaziavus, kur silciau labai nepatogu butu teptis kas 1-2val. su KN

Dar nebandžiau jokios eko priemonės nuo saulės, bet visai gali būti, kad visos natūralios apsaugos bus ne tokios veiksmingos kaip kad sintetinės. Vakar skaičiau vienos forumietės atsiliepimus apie berods Dr.Hauka apsaugą, tai rašė, kad apsvilo. Aišku minėjo, kad ja tepėsi vieną ar du kartus dienoj. Taigi, gal renkantis natūralią apsaugą reikėtų rinktis su didesniu filtrų kiekiu g.gif. Beje, praeitą savaitę pajūryje išbandžiau eco firmos vaikišką 45 spf apsaugą, tai vaikas tikrai nenudegė, nors buvo tepamas keletą kartų dienoje.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 30, 12:16)
Vakar skaičiau vienos forumietės atsiliepimus apie berods Dr.Hauka apsaugą, tai rašė, kad apsvilo. Aišku minėjo, kad ja tepėsi vieną ar du kartus dienoj. Taigi, gal renkantis natūralią apsaugą reikėtų rinktis su didesniu filtrų kiekiu g.gif. Beje, praeitą savaitę pajūryje išbandžiau eco firmos vaikišką 45 spf apsaugą, tai vaikas tikrai nenudegė, nors buvo tepamas keletą kartų dienoje.

Dr.Hauschka SPF 30 tepu vaikutį ir visa šeima tepamės, tai irgi visai nenudegėm schmoll.gif Bet aš ir tepu laiks nuo laiko, o ne vienąkart visai dienai ax.gif

Pati veidą purškiu Dr.Haushcka SPF 15, tai veidas lengvai įdegęs, bet aš daug būnu saulėje dabar ir nesinešioju kremo, kad dažniau pasipurkšti unsure.gif

Turiu "Lavera" vaikišką losjoną, berod SPF 30 ar 45 g.gif (reiks pasižiūrėti darsyk), tai irgi labai gerai, jokių nudegimų..'baltas' kaip sūris laksto biggrin.gif Jei ne morkos, tai galvotų, kad saulutės nemato biggrin.gif
Atsakyti
o kaip, jus, merginos, ta krema pakartotinai tepates? nesiojates dar kokias serveteles veidui nuvalyt ar kaip? nes as nelabai isivaizduoju kaip savo suprakaitavusio veido kita sluoksni tepti.. unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 30, 17:32)
o kaip, jus, merginos, ta krema pakartotinai tepates? nesiojates dar kokias serveteles veidui nuvalyt ar kaip? nes as nelabai isivaizduoju kaip savo suprakaitavusio veido kita sluoksni tepti..  unsure.gif  blush2.gif

Bent jau aš tai veido niekad pakartotinai netepu.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 01, 08:37)
Bent jau aš tai veido niekad pakartotinai netepu.

o pliaze? rolleyes.gif
mieste as irgi ne, bet kur prie juros... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 07 01, 17:44)
o pliaze?  rolleyes.gif 
mieste as irgi ne, bet kur prie juros...  unsure.gif

Žinok gal tai ir negerai veido odai, bet tepu tik vieną kartą ir kažkaip niekad aš to veido nenudegu, nors, kad oda sensta nuo neapsaugos tai tikrai, bet ir pati neįsivaizduoju kaip galima antrą ir trečią sluoksnį tepti ant nešvarios, vėliau ir druskuotos nuo jūros vandens, veido odos g.gif.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 07 01, 17:44)
o pliaze?  rolleyes.gif 
mieste as irgi ne, bet kur prie juros...  unsure.gif


as irgi tepu viena karta. pliaze sakykim tiesiog stengiuosi veida pridengti kuo nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 06 30, 11:58)
Aciu uz atsiliepimus 4u.gif  Bet nuvaziavus, kur silciau labai nepatogu butu teptis kas 1-2val. su KN. Kazin kokie atsiliepimai apie weleda ir http://www.ekoeko.lt...5...MARDE.-40g ?


Weledos naudoju pieneli nuo saules su edelveisais. Man tai jis smagus, kvepia taip svelniai, nera jokiu sintetiniu pleviu kaip nuo visokiu niveju budavo. Kadangi teko naudoti italijoj prie +35 karscio, tai net nezinau saugo ar nesaugo. Nudegiau aisku, bet neskausmingai visai. Beje apsauginiai kremai nuo nudegimu lyg ir neturetu saugoti, saugo tik nuo kenksmingo poveikio ir tiek.
Atsakyti