Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Ateinu pasidziaugri "Madara" ziedu putomis veidui prausti! thumbup.gif labai labai!! Ir kvapas, ir jausmas, ir nuprausia tikrai gerai! Man laaabai patiko! Vis tik man ko gero veidui prausti geriausia yra putos...
Taigi neveltui taip noreta biggrin.gif wub.gif ! Ir dar tos pacios gerosios SM nares deka, gavau naktinio kremo meginuka Madaros bigsmile.gif - nu irgi super! Labai patiko - reikes tikriausiai pabaigus savo NeoBio Blosoma vysnini uzsinoreti Madaros...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 lapkričio 2009 - 13:35
QUOTE(geguze5 @ 2009 11 12, 18:23)
Aš tai pirkausi Seimos vaistineje kitu merginu siame protale isgirta ACORELLE dezodoranta su roziu vandeniu

Bet ar jis ekologiškas..? g.gif Jo sudėtyje kalio alūnas..O tai, kitais žodžiais, tas pati aliuminio druska pavadinta kitaip... g.gif Heh, negi nėra kitų variantų, kaip su citrina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2009 11 21, 15:46)
Bet ar jis ekologiškas..? g.gif Jo sudėtyje kalio alūnas..O tai, kitais žodžiais, tas pati aliuminio druska pavadinta kitaip... g.gif Heh, negi nėra kitų variantų, kaip su citrina ax.gif

isbandziau snd ir as ta laima-nu nzn-man nuo jo kazkaip pazastys limpa g.gif
Atsakyti
snd nusipirkau pabandymui

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 21, 17:52)
user posted image

Šis nerafinuotas? g.gif
Atsakyti
nzn
etiketeje parasyta:
Ekologiškas kosmetinis šalto spaudimo tyras kokosų aliejus odai ir plaukams. bet jis toks tirstas-reikia gerokai pasildyti kol suskysteja.
Atsakyti
cia is sveiku produktu?
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 11 22, 10:46)
cia is sveiku produktu?

Taip, bet anksčiau lyg tai buvo diskutuota, kad jis rafinuotas 4u.gif
Atsakyti
merginos, patarkit kas iš praktikos. atėjus šildymo sezonui žiauriai nusausėjo oda. ekologišką kosmetiką naudoju jau nuo pavasario - neo bio kremą mišriai odai, vasaros metu jis labai tiko / patiko, jaučiau, kaip oda "atsitatė", net ne kasdien reikėjo juo teptis. atvėsus orams ir pradėjus šildymo sezoną, oda ėmė žiauriai pleiskanoti, negana to, išlindo ir "erkutė", seniai ją turiu, tik kad retai pasireikšdavo.
bandriau kokosų aliejų - dar mažiau drėkina, odos pleiskanytės dar greičiau išlenda, jau po kelių minučių.
bandžiau dukrytės vaikišką weledą - per riebus, o odos būklės vistiek nepagerina...
nusipirkau dr.hauschka maitinamąjį - žiauriai netiko, oda tapo kaip burokas, ėmė degti. dėsiu skelbimą, kad parduodu.
na, laukiu patarimų, ką dar bandyti. jau pavargau mėtyti pinigus ieškodama kremo... ankstesnėm žiemom užeidavo taip pat tokia išsausėjimo bėda, tai tepdavausi vichy rehydrating 2, tokiu tikrai stipriu kremu, poveikis tikrai buvo liuksinis, ale prie chemijos grįžti nenoriu, noriu rasti ekologišką priemonę.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 21, 13:34)
reikes tikriausiai pabaigus savo NeoBio  Blosoma vysnini uzsinoreti Madaros...

kur tu jį pirkai, kokie būtų vertinimai? wink.gif

QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 21, 16:05)
isbandziau snd ir as ta laima-nu nzn-man nuo jo kazkaip pazastys limpa g.gif

matyt, gerai nenudžiovini, kai pasitepi. Man taip būdavo, kai apsirengdavau rūbais dar kiek drėgnomis pažastimis sad.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 11 22, 15:17)
merginos, patarkit kas iš praktikos.

kokia tavo oda? Be kremų ir aliejų kokias kaukes dar naudoji? 4u.gif

kaip staigiai ir giliai drėkinančią rekomenduočiau Laveros rožių kaukę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 14:44)
kur tu jį pirkai, kokie būtų vertinimai? wink.gif

Siunciausi gi is violey smile.gif . Man jis tinka, bet man labai retai kas netinka- turiu dekinga oda- man jokiu problemu - galiu tepti praktiskai bet ka... O siaip nepasakyciau, kad labai labai - tepasi taip, kaip kokia Nivea senais laikais smile.gif Gal kita karta kitokio ieskociau, nera taip, kad jau dabar bus tik sis...

Atsakyti
Diva:), kremas pats riebus ar jo tekstura kaip Nivea? smile.gif
Atsakyti