Sveikucukes
Tai va perspejote mane del cocosu aliejuko,kad veiduko poras gali kimsti.Na ismeginau savaitike tepausi ,ir pastebejau kad poros uzsikimso
nepaklausiau jusu
bet kniedejo ismeginti
dabar naudoju tik kunui po duso ir plaukuciams .Nesenai daraiau vyrui masaza viso kuno su tuom aliejuku
.Vyras beguledamas sako ,jaucuosi kai buciau negyvenamoje saloje ir aplinkui zydras vanduo,geriu kokosini kokteili ir daug daug kokosu aplinkui mane
Masazams jis tikrai geras ,labai gerai slysta ,tirpsta,ir susigeria.Vyrui sakau jei taip patiko alijukas ,gali po skutimosi pasitepti veido oda ,vian kart pabandes tepasi pastvei po skutimosi.
QUOTE(Rasucci @ 2009 09 23, 09:04)
plauku plovimui naudoju faith in nature gaminius, ir esu jais patenkinta.
Si savaitgali pastebejau, kad mano plauku galai siaubingai paluzineje, tokie pasauseje, tai net issigandau, kai gryzau namo, sakiau viskas laikas generalinei kokosu kaukei. Tai as pasitirpdziau kokosu aliejaus, issitepiau ne tik plauku galiukus bet ir saknis, itryniau galva, imasazavau. Palaikiau 4 val mazdaug, ir isploviau. Plauku galai pagerejo kokia 80-90%. Buvo sunku surasti negraziai paluzinejusiu plaukuciu.
Ir galvytes odai jauciasi kad geriau, nes paskutiniu metu po keliones buvo pleiskanu truputi atsirade. Myliu as sita alieju, nes palukams jis nepakeiciamas man.
As ir naudoju faith in natuure sampuna ir balzama ,baltiems plaukams .Man tinko plaukams gerai isplauna ir pamaitina
Plaukasm cocosu aliejukas tikrai geras
ir nepakeicemas dalykas
Kai tik isigyjau si aliejuka ,vis i savite 2 kartus dariausi kauke su juom ,ir labai gerai padejo.Mano plaukai labai sausi nuo dazymo,apie galiukus isvis patyliu
.O dabar dzauguosi rezultatu plaukucia pradejo zvilgeti ,atsigavo,ir nebetokie jau issauseja.
QUOTE(srauni_upe @ 2009 09 23, 09:08)
Hm čia iš sveikų produktų gal pirkai, ar iš kur kitur?
Ir įdomu ar tas kokosų aliejus galvos odą paminkština?
Ne ,pirkau uk naturaloje parduotuveleje. Tokio pacio isigyti galima per tapininkus kiek zinau ,meragiate suncia is uk ,jei sudomino buten sis cocosu aliejukas
Jis ir paminkstina ir pamaitina ,cia as apie savo galvos oda
kike pastebejau.