Manau cia tureta omenyje, kad skirtingai nuo dezodorantų, kurie uzkemsa poras ir neleidzia odai kvepuoti sitie nesutrikdo naturalais odos atsinaujinimo proceso, bent prie daugelio rutuliniu dezodorantu panasiai raso:)
QUOTE(geguze5 @ 2009 09 08, 10:42)
Manau cia tureta omenyje, kad skirtingai nuo dezodorantų, kurie uzkemsa poras ir neleidzia odai kvepuoti sitie nesutrikdo naturalais odos atsinaujinimo proceso, bent prie daugelio rutuliniu dezodorantu panasiai raso:)
visi ekologiški nesutrikdo, tai kuo šitas yra išskirtinis?
Tuo kad mazina plauku augima
apie odos atnaujinimo funkciją buvo kalbėta
butu idomu suzinoti, kokiu konkreciai principu ta plauku augima stabdo, gal raso kur nors
Sveikutes mamytes ir netik
Norejau uzklausti jusu ,gal kas isbande Weledos kuno pieneli su alijosiumi ,stai toki
Norejau uzklausti jusu ,gal kas isbande Weledos kuno pieneli su alijosiumi ,stai toki
QUOTE(<MILANA> @ 2009 09 10, 15:43)
Norejau uzklausti jusu ,gal kas isbande Weledos kuno pieneli su alijosiumi ,
Norejau uzklausti jusu ,gal kas isbande Weledos kuno pieneli su alijosiumi ,
Turėjau tokį pienelį tik su dedešvomis - jis riebesnis. Labai patiko ir padėjo mano odai po nusausėjimo chloruotame baseine
QUOTE(Dovish @ 2009 09 10, 20:51)
Turėjau tokį pienelį tik su dedešvomis - jis riebesnis. Labai patiko ir padėjo mano odai po nusausėjimo chloruotame baseine
Aciukas
Mano oda sausa ,tai gal geriau butu tas dedesvomis jei jis riebesnis.O ar gerai susigeria ? Jei gerai susigeria tada nusipikrksiu man weldos patinka ir vaikiska linija ir pastos dantu ,muilukai,duso zele,tik va sampunai ilgiaiu panaudojus, labai nepatiko plaukams
QUOTE(<MILANA> @ 2009 09 11, 00:24)
Aciukas
Mano oda sausa ,tai gal geriau butu tas dedesvomis jei jis riebesnis.O ar gerai susigeria ? Jei gerai susigeria tada nusipikrksiu man weldos patinka ir vaikiska linija ir pastos dantu ,muilukai,duso zele,tik va sampunai ilgiaiu panaudojus, labai nepatiko plaukams
O siaip WELEDA sampunai su SLS?
QUOTE(tequilla @ 2009 09 11, 07:40)
O siaip WELEDA sampunai su SLS?
Internete jie skelbia, kad nenaudoja sintetinių ingredientų, tik natūralius. Tad neturėtų būti SLS, kaip ir nemačiau šampūnų sudėtyse jo.
QUOTE(<MILANA> @ 2009 09 10, 16:43)
as esu turejusi, pirkau netgi 2 kartus, bet jau senokai tai buvo patiko, toks lengvas, susigerdavo greitai.
QUOTE(agnuta @ 2009 09 11, 09:21)
as esu turejusi, pirkau netgi 2 kartus, bet jau senokai tai buvo patiko, toks lengvas, susigerdavo greitai.
Nu viskas ,sendien nusipirksiu
Aciu mergaites jums kaip gerai kad tokios temukes yra
Anksciau nieko nezinojau apie ecologija ,bet viena diena perskaiciau zurnale ,o jau tada ir forumuose radau daug daug info