Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Labas visoms 4u.gif

Jei ne ten pataikiau, iš anksto labai atsiprašau blush2.gif

Perskaičiau nemažai temų ir pasidariau vieną tokį ilgą kenksmingų medžiagų sąrašą, bet kadangi nesu gera žinovė, tai gal galėtumėte pasakyti ar jis teisingas? Gal kažką galimą išbraukti ar atvirkščiai - prirašyti(suprantu, kad tų chemijų įvairiausių rūšių yra, bet gal tikrai kas svarbaus dar gali būti) ax.gif
Taip pat noriu paklausti ar čia jos visos labai kenksmingos, ar galima išskirti pačias baisiausias, nes jau bijau, kad su tokiu sąrašu nuėjus į parduotuvę gali būti sunku kažką nusipirkti biggrin.gif

Albumin (albuminas)
Alluminium silicate
Alpha Hydrox Acids
Butylated Hydroxythaluene (BHT)
Butylene Glycol
Butylparaben
Cacao oil (kakao aliejus)
Cyclomethicone
Collagen (kolagenas)
Diazolidinyl Urea
Diethanolamine (DEA)
Dimethicone
Dimethicone Copolyol
EDTA
Elastin (elastinas)
Ethylparaben
Glycerin, Vazeline
Hialuronic Acid
Imidazolidinyl Urea
Isobutylparaben
Isopropyl Mystrate
Kaolin, Bentonite, Mėlynas molis
Lanoline (lanolinas)
Lauramid Dea
Laureth Sulfate
Methylparaben
Mineral Oil
Paraffinum Liquidum
Petrolatum
Phenoxyethanol
Polyethylene Glycol (PEG)
Polypropylene Glycol (PPE)
Propylene Glycol
Propylparaben
PVP/VA Copolymer
Quaternium, Bronopol
Seaweed (agar agar)
Sodium Lauryl / Laureth Sulfate
Synthetic Colors
Synthetic Fragrances
Steralkonium Chloride
Talk (talkas)
Triclosan
Triethanolamine (TEA)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 10, 13:39)
Perskaičiau nemažai temų ir pasidariau vieną tokį ilgą kenksmingų medžiagų sąrašą, bet kadangi nesu gera žinovė, tai gal galėtumėte pasakyti ar jis teisingas?  Gal kažką galimą išbraukti ar atvirkščiai - prirašyti(suprantu, kad tų chemijų įvairiausių rūšių yra, bet gal tikrai kas svarbaus dar gali būti) ax.gif
Taip pat noriu paklausti ar čia jos visos labai kenksmingos, ar galima išskirti pačias baisiausias, nes jau bijau, kad su tokiu sąrašu nuėjus į parduotuvę gali būti sunku kažką nusipirkti biggrin.gif

Nueik įtemą "kosmetikos gamintojai", po to į potemį "natūralios kosmetikos gamintojai" ir pirmame psl pamatysi forumiečių sudarytą juodąjį kosmetikos ingrediantų sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 10, 14:37)
Nueik įtemą "kosmetikos gamintojai", po to į potemį "natūralios kosmetikos gamintojai" ir pirmame psl pamatysi forumiečių sudarytą juodąjį kosmetikos ingrediantų sąrašą.

Ačiū, einu žiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 10, 13:39)
Labas visoms 4u.gif

Jei ne ten pataikiau, iš anksto labai atsiprašau blush2.gif

Perskaičiau nemažai temų ir pasidariau vieną tokį ilgą kenksmingų medžiagų sąrašą, bet kadangi nesu gera žinovė, tai gal galėtumėte pasakyti ar jis teisingas?  Gal kažką galimą išbraukti ar atvirkščiai - prirašyti(suprantu, kad tų chemijų įvairiausių rūšių yra, bet gal tikrai kas svarbaus dar gali būti) ax.gif

Albumin (albuminas)
Alluminium silicate
Alpha Hydrox Acids
Butylated Hydroxythaluene (BHT)
Butylene Glycol
Butylparaben
Cacao oil (kakao aliejus)
Cyclomethicone
Collagen (kolagenas)
Diazolidinyl Urea
Diethanolamine (DEA)
Dimethicone
Dimethicone Copolyol
EDTA
Elastin (elastinas)
Ethylparaben
Glycerin, Vazeline
Hialuronic Acid
Imidazolidinyl Urea
Isobutylparaben
Isopropyl Mystrate
Kaolin, Bentonite, Mėlynas molis
Lanoline (lanolinas)
Lauramid Dea
Laureth Sulfate
Methylparaben
Mineral Oil
Paraffinum Liquidum
Petrolatum
Phenoxyethanol
Polyethylene Glycol (PEG)
Polypropylene Glycol (PPE)
Propylene Glycol
Propylparaben
PVP/VA Copolymer
Quaternium, Bronopol
Seaweed (agar agar)
Sodium Lauryl / Laureth Sulfate
Synthetic Colors
Synthetic Fragrances
Steralkonium Chloride
Talk (talkas)
Triclosan
Triethanolamine (TEA)

Ačiū 4u.gif

smile.gif))))) ziurint, i kokia parduotuve eisi smile.gif) bet tu teisi - sunkokai smile.gif)))) na, mano duomenimis verta pasisaugoti muskuso kvapu visokiu, edta ( duso zele, muilas.. ), PPD ( kancerogenas, galintis sukelti apsigimimus. naudojamas tamsiuose plauku dazuose ir net chna juodojoje ) natrio laurilsulfato ( dantu pasta, sampunas.... zodziu visur jo pilna. dirbtinis putoklis.. gali pazeisti kepenis, plaucius ir imunine sistema ) na, ir visi zino, kad atsargiai elgtis su plauku, nagu lakais, laku valikliais.. ten buna tualeno - metilenbenzeno, formaldehilo ir ksileno ( dimetilbenzenas ) del narkotiniu savybiu ( tikrai taip ir atrodo paziurejus man kiek mano mama purskia lako rytais ir kaip tuo megausjasi ...... ), na ir kitos blogybes kaip persileidimo skatinimas bei viskam kam kitam kenkimas.. na, vasara didelis blogis dar yra triklozanas.. tai tiek smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simo: 10 birželio 2009 - 14:50
O man iškilo klausimas, kokį apsauginį kremą nuo saulės pasirinkti. Vis dėlto artėja atostogos bigsmile.gif
Na tai va dirčioju tai į Sante, tai į Hauschką, tai dar kažką... gal jau esate ką bandžiusios?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 11, 10:19)
O man iškilo klausimas, kokį apsauginį kremą nuo saulės pasirinkti. Vis dėlto artėja atostogos  bigsmile.gif
Na tai va dirčioju tai į Sante, tai į Hauschką, tai dar kažką... gal jau esate ką bandžiusios?

O kur dabar galima nuspirkti Hauschkos apsauginių nuo saulės priemonių? Kiek supratau išėmė iš prekybos dėl per mažos SPF g.gif
Atsakyti
Hauschkos priemonių nuo saulės dar galima rasti nebent ten, kur likučių yra užsilikę smile.gif Gal kokiam Stepone dar yrai? Nes vokietis, iš kurio perkame Haucshkos temoje, jų jau nebeturi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 11, 13:01)
Hauschkos priemonių nuo saulės dar galima rasti nebent ten, kur likučių yra užsilikę smile.gif Gal kokiam Stepone dar yrai? Nes vokietis, iš kurio perkame Haucshkos temoje, jų jau nebeturi sad.gif

ane g.gif ot š....
man regis stepone aš nebemačiau. Minėjo man ten kad turi ploblemų - aš nenorių cheminių naudot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 11, 10:19)
O man iškilo klausimas, kokį apsauginį kremą nuo saulės pasirinkti. Vis dėlto artėja atostogos  bigsmile.gif

Sante labai sunkiai tepasi ir įsigeria. Jei su juodais rūbais būnu, tai kartais lieka dėmių.
Kvapų namuose mačiau apsaugą nuo saulės
Atsakyti
Gal kam bus vertinga, bet radau, kad Dr.Hauschkos apsauginių kremų nuo saulės galima iš šito puslapio užsisakyti:http://www.zknatural.co.uk
Atsakyti
idomu tikrai labai:)
Atsakyti
O gal žinote kur dar be Bio Pasaulio prekiauja Sante produkcija, ar čia vienintelė vieta Vilniuje? rolleyes.gif
Atsakyti