Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

Neseniai irgi tokią bėdą išgyvent teko. Kai tik ateidavo matinimo laikas- bliaudavau krokodilo ašarom blink.gif Tai tepiau Bepantenu, lyg aprimdavo, bet, kai tik 2.gif imdavo žysti, vėl atsiverdavo žaisdelės ir vėl viskas iš pradžių. Tada giminaitė davė pabandyti Garmastano ir pasiųlė antspenius. Tepiau pakaitom abiem tepaliukais, bet kol nepasinaudojau antspeniu- gyjo labai lėtai. (Antspenių nenaudojau, nes gaila buvo į vaiką žiūrėt, kaip jis tą silikoną čiulpia.) Bet vieną dieną ryžausi, nes jau nervas nebelaikė. Pradėjau matinti su antspeniu ir per dieną visos žaizdelės užsitraukė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net keista pačiai buvo, kai kitą dieną įsitempiau, laukdama TO skausmo- ir nieko thumbup.gif Vaikas valgo, o aš nejaučiau skausmo clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Susidūriau ir aš maitindama su ta pačia problema. Tai pažįstama akušerė patarė tepti tuo išgirtuoju Bepanten tepaliuku ir daryti permanganato voneles(paimdavau mažą stiklinėlę, truputį pripildavau virinto šilto vandens ir priberdavau tų grūdelių, kad net juodas vanduo pasidarydavo.Ir tą stiklinėlę "užvoždavau" ant kiekvieno spenelio, palaikydavau kokias porą minučių ir nuimdavau.Tai per kokį porą dienų viskas susitvarkė clap.gif
Atsakyti
Labutis, apsigydyt tai galima, bet svarbiausia - priezastis, kodel taip nutiko. Gal vaikas tik speneli paima? Stenkis "igrusti" (atsiprasau uz termina, jis man cia tinkamas atrodo) kuo daugiau kruties laukelio. Tada speneliu vaikas negraus. O dar padeda pienuko lasas- kai baigei maitinti, patepk juo speneli ir pabuk atvira krutine kiek galima. Oro vonios- geras vaistas
Atsakyti
Man irgi panasiai buvo: vienas spenelis buvo taip nugriauztas, jog kabaldziavo nukandziotas ir kraujuotas, nes jokie tepalai nepadejo. Vienintelis isigelbejimas: avent antspenis. Is pradziu vaikuciui sunku zysti, ir zinda kur kas ilgiau nei naturaliu budu, taciau skausmo kaip nebuta, ir per kokia savaite galima uzsigydyti visas zaizdas. Manau kad pripratimas negresia, nes vaikuciui daug labiau patinka savas papukas:))
Atsakyti
Ir man taip buvo. Su pirmuoju vaikuciu taip kankinausi mazdaug menesi. Manau, speneliai tiesiog turi priprasti prie to kruvio. Su antruoju jau taip "smarkiai" nebuvo, bet manasis viena kruti eme netaisykingai, todel buvo ir shashiuku. Man issigelbejimas buvo... SOLIARIUMAS!!! 1-2 vizitai, ir jokiu shashiuku bei zaizdeliu!
Nuosirdziai siulau pabandyt
Geros sekmes wink.gif
Atsakyti
manau cia sita beda buvo daugeliu mamyciu...juk pirmomis dienomis kol pieniukas atsiranda leliai zinda zinda....o jei dar bloga padeti pasirenkam....
Man padedjo jau minetas Garmastan...ir zinoma antspeniukai....Per pora savaiciu visakas susitvarke...
O dabar maze dantuku grybstelejo...ir su antspeniuku kruties neeme nors pasiusk...teko iki asaru kenteti...dabar gydziausi bepanthenu...
Atsakyti
Mano speneliai nesuskilineje ir nesukandzioti, taciau vaikui zindant skauda. Atrodo, jis kruti paima gerai, todel nesuprantu kodel skauda. Bijau zindymo, kad net pilva suka...
Atsakyti

Я соски мазала облепиховым маслом thumbup.gif помогает
Atsakyti
QUOTE (Ele @ 2004 10 29, 23:18)
Mano speneliai nesuskilineje ir nesukandzioti, taciau vaikui zindant skauda. Atrodo, jis kruti paima gerai, todel nesuprantu kodel skauda. Bijau zindymo, kad net pilva suka...

Kaip suprantu, jau seniai maitini. Teisinga gimimo data? Adaptavimasis seniai turėjo praeiti, o per 2 metus nieko nesugalvojai? Gal gydytojai pasirodyk..
Atsakyti
ACIU VISOMS UZ PATARIMUS!!
As bandziau viska ka jus pataret ir jau pradejau matyti rezultatus,bet kaip sako viena beda ne beda blink.gif blink.gif .Per ta zaizdele pateko infekcija ir dabar turiu MASTITA ohmy.gif sad.gif .gydytojas israse savaitei antibijotiku,ir skausmelis dabar tai ohmy.gif unsure.gif ,tik nepaaiskino ar reikia istraukti visa pieneli is to papulio,ar reikia masazuoti,o gal kokius kompresus deti g.gif g.gif Gal buvot su tuo susidurusios
Papildyta @ [mergetime]1099485692[/mergetime]
dar del soliariumo,as galvojau kad gal nelabai galima kai maitini,bet jeigu jus taip sakot kad padeda tai gal reiks pabandyti g.gif g.gif
Atsakyti
Del soliariumo...
As ne medike, nezinau kuo galetu pakenkt? Kai vaikutis pilvuky, tai tikrai neiciau, bet po gimdymo? As jau turbut kokia 5 d. po gimdymo keliavau i soliariuma! Buvo vasara, visi rusvi, grazus, o as stora ir balta... Tai nors idegus likau, o dar nauda pavargusiems speneliams! O maitinau beveik 14 men. Nepastebejau, kad vaikuciui kuo pakenkus buciau.
Tai, zinoma, tik mano asmenine nuomone biggrin.gif
O pienuli is papulio manau, reiketu istraukti, kad issivaiksciotu.
Bet cia vel tik mano asmenine nuomone
Geros sekmes
Atsakyti
QUOTE (raimute @ 2004 11 03, 15:32)
ACIU VISOMS UZ PATARIMUS!!
As bandziau viska ka jus pataret ir jau pradejau matyti rezultatus,bet kaip sako viena beda ne beda blink.gif blink.gif .Per ta zaizdele pateko infekcija ir dabar turiu MASTITA ohmy.gif sad.gif .gydytojas israse savaitei antibijotiku,ir skausmelis dabar tai ohmy.gif unsure.gif ,tik nepaaiskino ar reikia istraukti visa pieneli is to papulio,ar reikia masazuoti,o gal kokius kompresus deti g.gif g.gif Gal buvot su tuo susidurusios
Papildyta @ [mergetime]1099485692[[b]*ragnez rgetime] [/b]
dar del soliariumo,as galvojau kad gal nelabai galima kai maitini,bet jeigu jus taip sakot kad padeda tai gal reiks pabandyti g.gif g.gif

sveik greichiau!
o apie zhindanchas mamas ir soliariuma buvo tema: http://www.supermama...?showtopic=2829
Atsakyti