Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE (Laurushka @ 2004 07 15, 16:33)
Mano irgi speneliai idube, bet su AVENT antspeniais dukra ismaitinau 8.5 men.  wink.gif Dargi dziaugiausi, kad maitinu su antspeniu - nei nukramto, nei jautrus jie, neskauda.
Pradzioj pirkau NUK antspenius, bet man jie labai nepatiko - dukra itraukdavo tik speneli, o ne taip, kaip reikia - tai ir man skaudedavo, ir ji neprivalgydavo. O su AVENT antspeniais viskas buvo puiku, ir maitinima nutraukiau ne todel, kad pieno pritrukau, o todel, kad dukrai atsibodo  biggrin.gif
Taip kad ir su itrauktais speneliais galima puikiausiai paciai maitinti kudiki  wink.gif

ai ,,gal ir gerai kad naudoju antspenius, tai nors nenukandzioja , bet KLAUSIMAS, kaip daznai AVENT antspenius keisti?????? ipakavime neparasyta
Papildyta @ [mergetime]1091219954[/mergetime]
QUOTE (Laurushka @ 2004 07 15, 16:33)
Mano irgi speneliai idube, bet su AVENT antspeniais dukra ismaitinau 8.5 men.  wink.gif Dargi dziaugiausi, kad maitinu su antspeniu - nei nukramto, nei jautrus jie, neskauda.
Pradzioj pirkau NUK antspenius, bet man jie labai nepatiko - dukra itraukdavo tik speneli, o ne taip, kaip reikia - tai ir man skaudedavo, ir ji neprivalgydavo. O su AVENT antspeniais viskas buvo puiku, ir maitinima nutraukiau ne todel, kad pieno pritrukau, o todel, kad dukrai atsibodo  biggrin.gif
Taip kad ir su itrauktais speneliais galima puikiausiai paciai maitinti kudiki  wink.gif

ai ,,gal ir gerai kad naudoju antspenius, tai nors nenukandzioja , bet KLAUSIMAS, kaip daznai AVENT antspenius keisti?????? ipakavime neparasyta
Atsakyti
man vienas buvo idubes kitas ne tai ta su idubusiu ispradziu su antspeniu maitindavau, paskui be jo..bet kai vaikas turejo pasirinkima, aisku mieliau rinkdavosi ta kuris neidubes, bet jei abu idube tai nebus pasirinkimo thumbup.gif bus geriau... as ismaitinau 6 menesius...
Atsakyti
QUOTE (Laurushka @ 2004 07 15, 14:33)
Mano irgi speneliai idube, bet su AVENT antspeniais dukra ismaitinau 8.5 men. wink.gif Dargi dziaugiausi, kad maitinu su antspeniu - nei nukramto, nei jautrus jie, neskauda.
Pradzioj pirkau NUK antspenius, bet man jie labai nepatiko - dukra itraukdavo tik speneli, o ne taip, kaip reikia - tai ir man skaudedavo, ir ji neprivalgydavo. O su AVENT antspeniais viskas buvo puiku, ir maitinima nutraukiau ne todel, kad pieno pritrukau, o todel, kad dukrai atsibodo biggrin.gif
Taip kad ir su itrauktais speneliais galima puikiausiai paciai maitinti kudiki wink.gif

NUK antspeniai tikrai niekam tike, man jie netiko ir nepatiko, o va AVENT dar nebandziau. Reikes isbandyti smile.gif
Atsakyti
As irgi tik uz avent antspenius. Maitinau su jais apie2 men, o paskui patys ismoko puikiausiai spenelius issitraukt. Dabar jokiu problemu. Tiesa vienu metu truputi pazaisdavau: pradzioj duodavau su antspeniu, o kai spenelis islenda, nuimu ji ir siulau be nieko. Taip ir ipratom.
O del keitimo, tai nelabai supratau, kam juos keisti. Kokybe puiki, nieko jiems neatsitiko, tai po pirmojo vaikiuko pasilikau ir net naudojau su antruoju. (Zinoma virinu ir tt). Uztektu dar ir treciam biggrin.gif g.gif
Teko pabandyt Nuko antspenius_ nepalyginamai prastesni.
Atsakyti
patarkit prasau kaip issigydyti suskilinejusius spenelius,nes kankinuosi ir as(skausmas nezmoniskas),ir dukryte,nes negali normaliai pavalgyti.Tepiausi su specialiu ramuneliu kremu,bet kiekviena karta kai tik dukryte paima kruti,tai vel atsiveria zaizda,ir net kraujas bega.Jau net kyla mintis nutraukti maitinima,bet gaila mazules, ji dar tokia mazute
Atsakyti
Visų pirma nusipirkti gydomąjį tepalą : Garmastan arba Bepanten . Abu galima nevalyti ir duoti vaikui papuką su tepaliuku. Patepus galima uždėti Avent firmos antspenį,prieš tai jį išvirinus. Tik su juo ilgai žaisti nepatariu,nes vaikutis pripras prie jo. Naudoti kol užgis speniukas.

Jeigu ko nesupratai rašyk į AŽ

Tepaliukus naudoti prieš ir po maitinimo. BŪTINAI> Bent jau mėnesį,kol krūtys prisitaikys prie krūvio
Atsakyti
O, dar , Ramute, labai patariu, kai tik laiko turi, pagulek nuogais papukais. Tegu grynu oru pakviepoja, man pvz. tai labai padeda. Na, žinoma, tie jau pasiūlyti kremukai irgi padeda
Atsakyti
QUOTE (Julena @ 2004 10 20, 13:58)
O, dar , Ramute, labai patariu, kai tik laiko turi, pagulek nuogais papukais. Tegu grynu oru pakviepoja, man pvz. tai labai padeda. Na, žinoma, tie jau pasiūlyti kremukai irgi padeda

dekui,reiks pameginti,tik kad man labai skauda jei su nuogais papukais prie ko nors prisilieciu,netgi dusas man yra kosmaras,kai tik gauna krutys vandens,iskart toks deginantis,persintis skausmas prasideda
Atsakyti
Nežinau kaip kitoms, bet man tai Bepanten visiškai nepadėjo, bet užtai su Garmastan'u nusigydžiau per kelias dienas thumbup.gif , o jau irgi buvo taip, kad maitindavau ašarodama nuo skausmo, o mažoji daugiau kraujo, nei pieno turbūt privalgydavo ir paskui atpylinėdavo.
Atsakyti
man tai bepanten padėjo ir padeda (garmastan taip pat geras), antspenių dar nereikėjo pirkti, bet jei jau kraujas bėga, tai neduok kūdikiui žįsti iš to spenelio ir nusipirk antspenius, tada viskas greit susitvarkys.
Atsakyti
Sveika Raimute,

as pati turejau tokia problema. dukryte mane zisdavo diena nakti, tai jokie vedinimai ir germastanai nepadejo. ir taip gal kokius 3 men. dantis sukandus maitinau. daugelio mamu nuomone, speneliai yra nukramtomi del to, kad beibiukas netaisyklingai zinda kruti. bet jei manai, kad su apziojimu ir maitinimo padetimi viskas tvarkoj, tai tiesiog naudok visas rekomenduotas priemones ir lauk pagerejimo; o jis tikrai tikrai ateis.
kai manajai buvo men., 2 dienom turejau sustabdyti maitinima, nes gavau doze vaistu, tai tu neisivaizduoji, kokias kancias as patyriau. tas papuku skausmas pasidare vienas juokas, kai pagalvodavau gal daugiau nebeteks maitinti dukrytes.
ir dar vienas ispejimas. darydama oro vonias, saugok krutine nuo skersveju ir persalimo, nes priesingu atvju, gali tureti l. daug nemalonumu. i lauka eik visada siltai apsirengus.
sekmes,
V.
Atsakyti
Tokia problema turejau su abiem vaikais, kurieuos skiria 11 metu. Kai susilaukiau pirmojo, jokiu Bepanten ir kitokiu prasmatniu dalykeliu, kaip antspeniai nebuvo. Tad teko deti ramuneliu kompresus ir tiesiog laukti, kol krutys nuo kandziojumu tiesiog uzsigrudins.

Su antraja viskas baigesi gerokai greiciau. Isgyde Bepantenas biggrin.gif Bet is esmes vis tiek prireike apie dvieju triju savaiciu
Atsakyti