Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE (PilvuLka @ 2004 06 01, 09:29)
Maininu tik 5 diena, o su kokiom asarom sad.gif labai skauda, speneliai sutrukynejo sad.gif tepuosi Garmastan tepaliuku, + saltalankiu aliejumi, bet vistiek skauda sad.gif lygtais kruti bandau kisti kuo giliau sad.gif Mano svajoniukas jei ikisu pilnai kruti su laukeliu neciulpia ir verkia, jei siek tiek istraukiu, tada viskas tvarkoje. Tikiuosi, kad greitai viskas susitvarkys smile.gif

auges rase, kad butina nuplauti saltalankio aliejuka, bet ligonineje mums pasake, ad nereikia g.gif ir kur dabar tiesa g.gif

butinai susitvarkys smile.gif
nepasiduok! buk rami kai belgas!
Atsakyti
O tu pakentėk, ir tikrai galėsi džaiugtis ramiu maitinimu. Kai mano pana pradėjo valgyti iš papo, tai pradžioje skaudėdavo tiek, kad net rėkdavau, Bet po kokių 20 sekundžių praeidavo. Tik tiek, kad kiekvieno maitinimo laukdavau su baime fear.gif , o dabar viskas thumbup.gif . Tepiausi po kiekvieno kramsnojimo Garmastan'u, kartais Bepanthen'u. Žinok, visos bėdos praeina, lieka tik malonumas. Svarbiausia - kantrybė. Pradžia turbūt visoms sunki. g.gif

Tik problema ta, kad Niplette galima naudoti tik tol, kol nėra pieno - t.y. nėštumo metu, o ne tada, kai tikrai supranti, kad vaikas papo negali paimti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 05 birželio 2004 - 00:13
Sudominote mane tuo "Niplette". Kur ji galima nusipirkti? Noreciau isbandyti. Man tai butu paskutinins sansas paciai zindyti... g.gif

Maciau Niplette Karoliniskiu Maksimos Eurovaistineje.

Taciau jau kaina- 101 LT !!! blink.gif blink.gif blink.gif sad.gif
100 % virsijo visus mano isivaizdavimus, kiek tas daikciukas galetu kainuoti... ohmy.gif

Gal matete kur nors pigiau?
Atsakyti
Nemetykit pinigu, mano ginekologe tvirtina, kad tai nepasiteisinanti reklama, o gamtos taip suredyta, kad naujagimis sutvarko shia problemele naturaliai smile.gif .
Dzhiaugiuosi, kad jos tada paklausiau, nes viskas taip ir buvo, kaip ji sake - dukryte viens du isisiurbe ir ishtrauke tuo spenelius biggrin.gif .
(Be to, ji minejo, kad toks mechaninins stimuliavimas, koki sukelia tie daikchiukai, gali inicijuoti prieshlaikinius saremius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChikuRaku: 20 birželio 2004 - 22:09
Pritariu ChikuRaku. Mano speneliai irgi visa laika buvo idube, o ypac vienas. Bet ginekologe pasake, kad tai ne problema. Ir tikrai po gimdymo, kai mazyli padejo man krutines, jis butent isisege i ta kruti, kurios buvo smarkiau idubes spenelis, be jokiu problemu issitrauke ji ir pasisotino. Ir po siai dienai (jau 4 men.) nera jokiu problemu del maitinimo. thumbup.gif Beje spenelis ir liko idubes, mazius ji istraukia kai valgo. wink.gif
Atsakyti
O mano istorija isvis kazkokia keista. Dukryte gime po cezario - taigi nenorejo kruties imt visiskai - padavus kruti klykdavo lyg skerdziama, as pasimetus blink.gif , galvojau maitinti bus vieni niekai... Taigi ligonininej valge ji is tarybinio buteliuko.
KAi grizom namo - po truputi, per asaras pradejo ji valgyti is kruties. Speneliu nenugrauze, nors man juos skaudejo gal iki kokiu dvieju menesiu.
O va dabar, kai jau jai 4men. eme ir nugrauze, o vienas dar ir suskilinejo ir negyja, ir lyg tai puliuoti nori... sad.gif Ir aisku skauda man... Ir kruties nebenori imt.... O bepanten tam suskilinejusiam nieko nepadeda, eisiu saltalankio aliejaus pirkt.
Atsakyti
Kalbejau su savo gydytoja, ir ji pakartojo ta pati, kad toks mechaninins stimuliavimas gali sukelti prieslaikinius saremius. Todel nusprendziau "Niplette" nebepirkti. Bus kaip bus.
Visgi esu susirupinusi, kaip reikes maitinti kudiki, nes jau du su dviem vaikais del idubusiu speneliu buvo visiskas "pravalas". Tai, kad yra mamyciu, kurioms ir su idubusiais pavyko maitinti vaikus, teikia vilties. Buvau isitikinusi, kad tai beveik neimanoma. Gaila buvo ir alkano verkiancio kudikio, ir saves, ir po keleto dienu beviltisku pastangu, duodavau buteliuka. Tiesa sankant, nelabai isivaizduoju, kaip ta problema si karta seksis isspresti. Baisu ir pagalvoti. blink.gif
Atsakyti
man tas itrukes spenelis ne tik kad negyja, bet ir puliuoti pradeda.... sad.gif s kuo tept? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Ugne @ 2003 06 11, 00:15)
Mamos, papasakokite per kiek laiko sugijo nugrauzti speneliai. Praejo jau pusantro men. - jie negyja... Tepiau Garmastanu, Bepanthenu, saltalankio aliejumi... Namie vaikstau pastoviai pusnuoge, kad tik jie greiciaus pradeu gyti. Rezultatas tas pats. Jau pusantro men. maitinu ir kiekviena karta verkti noriu is skausmo ir nevilties. Negyja tie mano speneliai. Kokia Jusu patirtis?

Mano zuikute nugrauze pirma savaite ir man pavyko gana nesunkiai issigydyti. Nusipirkau ankspenius ir po kiekvieno maitinimo pasitepdavau Bepanteno tepaliuku. Taip puiikai apsisaugojom clap.gif
Sekmes ir Tau wink.gif
Atsakyti
Man padėjo antkrūtis ir bepanthen,tačiau iš pradžių skausmas buvo nerealus.
Atsakyti
QUOTE (Ele @ 2004 07 08, 13:54)
Tai, kad yra mamyciu, kurioms ir su idubusiais pavyko maitinti vaikus, teikia vilties. Buvau isitikinusi, kad tai beveik neimanoma.

Imanoma, imanoma, nenusimink wink.gif . O pirmus kartus visoms sunku zhindyti, nebutinai idubusius spenelius turinchioms mamoms wink.gif . Svarbu nepanikuoti smile.gif .
Atsakyti
Mano irgi speneliai idube, bet su AVENT antspeniais dukra ismaitinau 8.5 men. wink.gif Dargi dziaugiausi, kad maitinu su antspeniu - nei nukramto, nei jautrus jie, neskauda.
Pradzioj pirkau NUK antspenius, bet man jie labai nepatiko - dukra itraukdavo tik speneli, o ne taip, kaip reikia - tai ir man skaudedavo, ir ji neprivalgydavo. O su AVENT antspeniais viskas buvo puiku, ir maitinima nutraukiau ne todel, kad pieno pritrukau, o todel, kad dukrai atsibodo biggrin.gif
Taip kad ir su itrauktais speneliais galima puikiausiai paciai maitinti kudiki wink.gif
Atsakyti