QUOTE(gretchene @ 2011 11 21, 21:43)
Ar skaudantys speneliai jau iskart yra neteisingo apziojimo rezultatas, ar gali buti, kad ir teisingai zindant pirmas savaites skauda, kol uzsigrudina?
Man atrodo, kad lyg ir placiai apzioja, bet kol isivaziuoja zist, tai norisi cypti is skausmo. Pabaigoj matyt irgi jau kai pavalgo, pradeda ciulpti speneli, tai puolu traukt ir gelbeja soske. Kol kas pakaitom naudoju muti mam kopresiukus, garmastan ir antspenius, bet antspeniu jau vis reciau griebiuosi, tikiuosi uzsigrudins po truputi ir nieko nebereikes
As vargau kokiu pirmus 2-2,5 menesiu del skausmo. Ir nebuvo jie sukandzioti. Ligoninej akuseres man net valerjono nese, nes sako nesupranta kodel man taip skauda, nes "jau taip graziai jusu vaikas paima speneli", isgeriau valerjono bet nebuvo geriau. Ir kaip jus raset cypt norejosi is skausmo. Man budavo vien kancia pagalvoti apie tai kaip reikes paduoti kruti. Tik deka vyro pagalbos (moralines
) ir keliu priemoniu maitinu savo dukryte iki siol. Zinot man tie multimam kompresiukai nelabai padejo. As tai naudojau medelos tepala Purelan ir turejau medelos krutu gaubtelius pieno surinkimui - jie turi ventiliacines angeles ir speneliai nesiliecia nei prie audinio nei prie gaubtelio. Tai tikrai skausma sumazindavo. Ir dabar visiskai jokio skausmo, manau kad reikia laiko ir kantrybes, o poto taip vadinamas mazolis uzsideda ant speneliu ir viskas buna puiku.
Vakar mazoji ivare savo dantukus, tai visa diena nemaitinau is tos kruties ir tepiau purelanu, ir nakti jau ramiai vel galejau maitinti
Sekmes jums ir nenuleiskit ranku