Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(LaimaMai @ 2012 01 13, 21:04)
Norejau pasiklausti, ar kas nors naudojote spenelio korekcinę taurelę, ar padėjo?

As pradzioj naudojau antspenius, kol labai apgrauzti speneliai buvo. Pailsindavau pora maitinimu su jais, po to vel duodavau be, ir tepiau tepiau tepiau garmastanu po kiekvieno maitinimo, dejau kompresiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 16 sausio 2012 - 10:23
QUOTE(gretchene @ 2011 11 21, 21:43)
Ar skaudantys speneliai jau iskart yra neteisingo apziojimo rezultatas, ar gali buti, kad ir teisingai zindant pirmas savaites skauda, kol uzsigrudina?  g.gif  Man atrodo, kad lyg ir placiai apzioja, bet kol isivaziuoja zist, tai norisi cypti is skausmo. Pabaigoj matyt irgi jau kai pavalgo, pradeda ciulpti speneli, tai puolu traukt ir gelbeja soske. Kol kas pakaitom naudoju muti mam kopresiukus, garmastan ir antspenius, bet antspeniu jau vis reciau griebiuosi, tikiuosi uzsigrudins po truputi ir nieko nebereikes g.gif

As vargau kokiu pirmus 2-2,5 menesiu del skausmo. Ir nebuvo jie sukandzioti. Ligoninej akuseres man net valerjono nese, nes sako nesupranta kodel man taip skauda, nes "jau taip graziai jusu vaikas paima speneli", isgeriau valerjono bet nebuvo geriau. Ir kaip jus raset cypt norejosi is skausmo. Man budavo vien kancia pagalvoti apie tai kaip reikes paduoti kruti. Tik deka vyro pagalbos (moralines mirksiukas.gif ) ir keliu priemoniu maitinu savo dukryte iki siol. Zinot man tie multimam kompresiukai nelabai padejo. As tai naudojau medelos tepala Purelan ir turejau medelos krutu gaubtelius pieno surinkimui - jie turi ventiliacines angeles ir speneliai nesiliecia nei prie audinio nei prie gaubtelio. Tai tikrai skausma sumazindavo. Ir dabar visiskai jokio skausmo, manau kad reikia laiko ir kantrybes, o poto taip vadinamas mazolis uzsideda ant speneliu ir viskas buna puiku.
Vakar mazoji ivare savo dantukus, tai visa diena nemaitinau is tos kruties ir tepiau purelanu, ir nakti jau ramiai vel galejau maitinti 4u.gif
Sekmes jums ir nenuleiskit ranku 4u.gif
Atsakyti
Man labai padėjo po kiekvieno žindymo patepimas Bepanten tepalas (ružavos sp). Jo nereikia nuplaut, iškart suminkština odelę smile.gif
Atsakyti
O man iš tepalų labiausiai padėjo HPA Lanolin. Garmastanas tiesiog minkštino sudirgintą odelę, bet gyjimo negreitino visai.

Beje, išbandžiau ir labai ekstremalų kraujuojančių, sutrūkinėjusių spenelių gydymui - patepti citrinos sultimis. Va čia ir buvo išsigelbėjimas! Labai greit rūgštis žaizdeles užtraukia. Tiesa, skauskmas doh.gif Aš tą išbandžiau jau gyjimo pabaigoje, tai iškenčiau lengvai, bet sunkiai pakeliančioms skausmą net nepatariu bandyti...
Atsakyti
Man padėjo Multi Mum tepaliukas,bet čia nuo kokio tik 2 men. Iki 2 men.kentejau didžiausius skausmus, maitindavau sukandusi dantis, su asaromis akyse doh.gif
Kai prisimenu,tai net negera darosi blink.gif
Atsakyti
Turiu pardavimui dvi pakuotes po 12 vnt multi-mam kompresiuku vieni galioja iki 2014.05, kiti 2013.01. Kas turi problemu su skausmingu maitinimu tai jie pats geriausias vaistas (bent jau man). Vaistinej jie kainuoja 28 Lt, as parduodu dvi pakuotes uz 45 Lt ir dovanoju puse pakuotes Canpol babies ideklu i liemenele (22 vnt.)
Kaunas. Rasyti i a.z.
Atsakyti
Man labai padėjo ir labai patiko AVENT Moisturing Nipple Cream. Be jokių priedų, natūralus, nereikia nuplauti. Žiauriai geras, bandžiau visokius, bet šitam niekas neprilygo. Tinka ir suskilinėjusioms lūpoms, nudegimams, esant vadinamam "vystyklų bėrimui". Todėl tikrai galima jį sėkmingai naudoti toliau, kai speneliams nebereikia. Kadangi labai gelbėjo per abu žindymus,nugraužti iki kraujo speneliai -(kremas + oro vonios) susitvarkė per savaitę nenustojus žindyti - tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
As irgi avent kremuku tepiau ir daug daug oro voniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 01 23, 22:46)
Man labai padėjo po kiekvieno žindymo patepimas Bepanten tepalas (ružavos sp). Jo nereikia nuplaut, iškart suminkština odelę smile.gif

Šis tepalas ir man buvo vienintelis pagalbinimkas maitinant 4u.gif
Atsakyti
suneliui 4dienos, vargstu del speneliu: sasai, itrukimai, jautrumas. Vienas pradejo kraujuot. Spenelius skauda nuolat, nekalbant apie zindyma. Stengiuos gerai paduot, atradom palankesne poza, bet retai kada pavyksta pazindyt be skausmo. Nepavyksta tinkamai iduot ir viskas. Antspeniu nenaudoju. Kai nezindau, naudoju multimam kompresus nuolat, numalsina skausma. Bet bijau, kad tai nepadeda gyjimui- sasai istirpe, minkstas spenelis bet negyja. Kaip uzgydyt? Nusitraukinet? Maitint is svirksto kol uzgis? Nuo oro voniu speneliai ir sasai tampa kieti, zinyt su tokiais negaliu
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti