Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

Gal kas bandėt cinko tepalą speneliams?
Atsakyti
Ar skaudantys speneliai jau iskart yra neteisingo apziojimo rezultatas, ar gali buti, kad ir teisingai zindant pirmas savaites skauda, kol uzsigrudina? g.gif Man atrodo, kad lyg ir placiai apzioja, bet kol isivaziuoja zist, tai norisi cypti is skausmo. Pabaigoj matyt irgi jau kai pavalgo, pradeda ciulpti speneli, tai puolu traukt ir gelbeja soske. Kol kas pakaitom naudoju muti mam kopresiukus, garmastan ir antspenius, bet antspeniu jau vis reciau griebiuosi, tikiuosi uzsigrudins po truputi ir nieko nebereikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2011 11 21, 20:43)
Ar skaudantys speneliai jau iskart yra neteisingo apziojimo rezultatas, ar gali buti, kad ir teisingai zindant pirmas savaites skauda, kol uzsigrudina?  g.gif  Man atrodo, kad lyg ir placiai apzioja, bet kol isivaziuoja zist, tai norisi cypti is skausmo. Pabaigoj matyt irgi jau kai pavalgo, pradeda ciulpti speneli, tai puolu traukt ir gelbeja soske. Kol kas pakaitom naudoju muti mam kopresiukus, garmastan ir antspenius, bet antspeniu jau vis reciau griebiuosi, tikiuosi uzsigrudins po truputi ir nieko nebereikes g.gif

Man irgi atrodo, kad nuo pradžių tikrai gerai ėmė, bet pirmom savaitėm skaudėjo, pirmom dienom net pakraujavo.
Atsakyti
sveikutės,

mamytės kantrybės ir begalinio noro žindyti, kad ir per skausmus- viskas praeis.... su laiku... ir vėliua bus tik viena malonumas žindyti, žindyti ir dar kartą žindyti thumbup.gif thumbup.gif praeitas etapas ir nugaužimai, ir sukietėjimai, ir dilkčiojimai ir šokinėjimai iš skausmo.... o dbr (kažkur nuo 3 mėn) voen tik malonumas- atrodo žindyčiau ir žindyčiau iki begalybės, kiek tik pati dukrytė norės... na dar ko gero prasidės nemalonus etapas, kai išdigs dantukai....
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 11 23, 01:35)
sveikutės,
mamytės kantrybės ir begalinio noro žindyti, kad ir per skausmus- viskas praeis.... su laiku... ir vėliua bus tik viena malonumas žindyti, žindyti ir dar kartą žindyti thumbup.gif  thumbup.gif  praeitas etapas ir nugaužimai, ir sukietėjimai, ir dilkčiojimai ir šokinėjimai iš skausmo.... o dbr (kažkur nuo 3 mėn) voen tik malonumas- atrodo žindyčiau ir žindyčiau iki  begalybės, kiek tik pati dukrytė norės... na dar ko gero prasidės nemalonus etapas, kai išdigs dantukai....

Jei ne paslaptis, kaip kovojote su nugrauztais speneliais? Nes man is skausmo rekt norisi, o i spenelius net nesinori ziuret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2011 11 28, 17:15)
Jei ne paslaptis, kaip kovojote su nugrauztais speneliais? Nes man is skausmo rekt norisi, o i spenelius net nesinori ziuret  verysad.gif

Čia yra keletas patarimų ką daryti
http://www.zindymas.lt/node/36
Atsakyti
QUOTE(Arya @ 2011 11 29, 01:15)
Čia yra keletas patarimų ką daryti
http://www.zindymas.lt/node/36

Aciu uz nuoroda smile.gif
Prisiskaiciau visokiu patarimu ir bandau igyvendinti, nes labai noriu kuo ilgiau pati maitint savo kleckiuka rolleyes.gif
Tik niekaip nesuprantu kodel desine (.) kaip ir susitvarke, o vat kaire nors tu nusisauk, taip ilgai gija, kad vakar net vel krauju atpile lelius mano doh.gif Ziauru ziuret cray.gif
Kazin ar nieko blogo, jei pora dienu nemaitinciau is tos neuzgijancios (.) kad uzgytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2011 12 09, 19:57)
Kazin ar nieko blogo, jei pora dienu nemaitinciau is tos neuzgijancios (.) kad uzgytu?  g.gif

Gydyti- reikia. Kad būtų užtikrinta pienuko gamyba- ištraukinėti iš probleminės krūties kas 4val. (nes naujagimį ~kas 2val. maitinate) Kuo daugiau oro vonių.
Atpylimo su krauju- nesibaiminkite.
Galite konsultuotis su mama-mamai dėl teisingo apžiojimo, padavimo.
http://www.pradzia.org/node/427
Būtų gerai išsiaiškinti traumavimo priežastis ir jas pašalinti. (čiulptukas???)
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 12 09, 20:20)
Gydyti- reikia. Kad būtų užtikrinta pienuko gamyba- ištraukinėti iš probleminės krūties kas 4val. (nes naujagimį ~kas 2val. maitinate) Kuo daugiau oro vonių.
Atpylimo su krauju- nesibaiminkite.
Galite konsultuotis su mama-mamai dėl teisingo apžiojimo, padavimo.
http://www.pradzia.org/node/427
Būtų gerai išsiaiškinti traumavimo priežastis ir jas pašalinti. (čiulptukas???)

Aciu uz patarimus wub.gif Pabandysiu gal maitint is tos skaudancios (.), nes kaip ir truputi zaizdeles uzsitrauke, tiesiog baisu buvo ziuret kaip vaikas atpyla su krauju verysad.gif

Vakar kaip nusipirkau Lansinoh kremuka su lanolinu ax.gif Labai tikiuosi, kad bus veiksmingas, net siek tiek jau ir matosi, kad gereja (.)(.) bukle wub.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti, ar kas nors naudojote spenelio korekcinę taurelę, ar padėjo?
Atsakyti
QUOTE(LaimaMai @ 2012 01 13, 20:04)
Norejau pasiklausti, ar kas nors naudojote spenelio korekcinę taurelę, ar padėjo?

vaikas ciulpdamas labai gerai pakoreguoja, nereik nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2011 12 09, 17:57)
Aciu uz nuoroda smile.gif
Prisiskaiciau visokiu patarimu ir bandau igyvendinti, nes labai noriu kuo ilgiau pati maitint savo kleckiuka  rolleyes.gif
Tik niekaip nesuprantu kodel desine (.) kaip ir susitvarke, o vat kaire nors tu nusisauk, taip ilgai gija, kad vakar net vel krauju atpile lelius mano  doh.gif  Ziauru ziuret  cray.gif
Kazin ar nieko blogo, jei pora dienu nemaitinciau is tos neuzgijancios (.) kad uzgytu?  g.gif

ir man buvo, kad viena greičiau užgijo. Aš naudojau bepanthen tepalą. O tos krūties mažei neduodavau, nutraukinėdavau su pientraukiu.
Atsakyti