QUOTE(wirgytee @ 2011 02 07, 15:09)
na nera jau jie db tokie pigus... as uz visa ipakavima (12 kompresiuku) beveik 32 lt mokejau.taigi,cia galima sakyt uz puse kainos .o kad taupiau butu tai as dar per puse kerpu...visai pakanka...
Va man irgi MULTIMAM buvo vienintelis issigelbejimas Nes vaika jau krauju maitinau (antspeniai negelbejo), ir tik jie mane tada isgelbejo sikart irgi jau prisipirkau ju Ir dar kazkoki multimam tepaliuka speneliams, bet dar neisstudijavau as jo naudojimo instrukcijos O multimam kompresiukus as irgi kirpdavau perpus
o man Multimam visiškai nepadėjo, padėjo tik antibiotikų kursas, bepanthenas ir Bioptronas.
Sakykit, mamos, kurioms skauda spenelius, ar jūs naudojat kartu ir kompresiukus ir tepaliukus? Aš įsivaizduoju, kad reikėtų pasirinkti vieną priemonę, nes juk nespėsi ir kremu tepliot ir kompresus dėti, nebent po vieno maitinimo naudoti vieną, o po kito kitą... Galvoju ką čia man įsigyti ir kas veiksmingiau
Gal pasidalinsit savo patirtim?
aš PAGALIAU, po trijų ilgų mėnesių susigydžiau spenelius. kaip jau rašiau anksčiau, man nepadėjo MULTIMAM. Realiai nepadėjo niekas - gal kiek palengvino skausmą antspenis, o gyjimą - Bepanthen kremas. Po truputį savaime apgijo ir va,jau kelias dienas džiaugiuosi maitinimu be skausmo
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 17, 16:22)
Sakykit, mamos, kurioms skauda spenelius, ar jūs naudojat kartu ir kompresiukus ir tepaliukus? Aš įsivaizduoju, kad reikėtų pasirinkti vieną priemonę, nes juk nespėsi ir kremu tepliot ir kompresus dėti, nebent po vieno maitinimo naudoti vieną, o po kito kitą... Galvoju ką čia man įsigyti ir kas veiksmingiau
Pasidalinsiu savo patirtimi maitinant du vaikucius
kai maitinau pirmaji vaikuti, tai speneliai buvo taip "sugrauzti", kad teko nusitraukinet piena ir duot is buteliuko (prie viso to dar prisidejo guzai krutyse, temperatura, teko kviest masazuotoja, kad nutraukinetu piena, dejau ir kompresus). O visa problema kilo, nes neteisingai zindziau. tai ir leliukas vis pusalkanis verke, ir mano krutu problema gilejo. ko tik nedariau: ir antspenius naudojau (buvo dar blogiau) ir tais visais tepaliukais tepiau, ir oro vonias dariau, ir multimam kompresiukus dejau, bet labiausiai padejo saltalankio aliejus . tiesa, istepliodavo jis viska oranzine spalva, bet tai niekis palyginus su tuo, kad speneliai akivaizdziai gijo. problemos tesesi mazdaug 3 sav., kaip speneliai apgijo, nustojau nusitraukinet piena ir ismokau gerai zindyt (padejo masazuotoja), speneliu skilinejimas baigesi
antraji vaikuti is kart stengiausi zindyt teisingai, nepasikuklinau gimdymo namuose paprasyt konsultantes, kad paziuretu, ar viskas ok, padetu atrast patogesnes pozas. be to, profilaktiskai po kiekvieno maitinimo tepiau Garmastan tepalu - rezultatas buvo puikus. Tai ir rekomenduociau. Maitinu jau 6 men ir negaliu atsidziaugt, kad vienas malonumas (nusispjaunu per peti ).
taigi, svarbiausia ne tepaliukais apsiginkluot (tikrai uztenka tureti vien, pvz. Garmastan - jo nereikia nuplaut pries maitinant), o teisingai zindyti. paciai pirma karta maitinant sunku suprast, kad kazkas netaip, nes pirmus kartus, kad ir neteisingai ciulpiant kruti - neskauda. ir atrodo, viskas ok, vaikutis valgo, o kad jis ciulpia tik pvz viena spenelio kampa (nors atrodo, kad burnoje visas) supranti tik paskui. po keleto tokiu "isisegimu" i spenelio krasciuka prasideda bedos. Taigi - prasykit, kad pakonsultuotu ir paziuretu kaip matinat dar gimdymo namuose
o siaip labai linkiu sekmes, maitinimas yra malonumas
Man labai padejo medus
ar reikia nuplauti bepanthen tepala?
QUOTE(vixen @ 2011 06 27, 10:53)
ar reikia nuplauti bepanthen tepala?
man irgi iskilo toks klausimas.vaistinej prasiau tepaliuko,kurio nuplauti nereiktu,bet tam lapelyje apie tai visai nieko neraso,o vaistininke buvo labai neuztikrinta parduodama,todel kyla abejoniu..
QUOTE(astabil @ 2011 07 24, 12:58)
man irgi iskilo toks klausimas.vaistinej prasiau tepaliuko,kurio nuplauti nereiktu,bet tam lapelyje apie tai visai nieko neraso,o vaistininke buvo labai neuztikrinta parduodama,todel kyla abejoniu..
na, kiek žinau bepanteno tikrai nereikia nuplauti... tikrai apie tai esu skaičius ir girdėjus... ir kitų tepaliukų skirtų speneliams ( avent ar multi mam ar dar kokių kitokių) taip pat nereikia nuplauti.... kiek žinau tik šaltalankio aliejų būtina nuplauti
kadangi su antru zindant...turejau proga susipazinti su speneliu skausmu ir patrinimais- kietesnis mazius:)..tai is tikro..visi tie ..
Multi Mam, Bepanten, saltalankiai ir tt..- ka reikia teplioti..yra tik saves nuraminimas..ir problemos nutolinimas..
Man labiausiai suveike ilgalaikes oro vonios, po zindymo suvilgau spenelius keliais lasais Mp..ir lukteliu kol nudzius..
be to sveika kaitalioti zindymo pozas..neuzsiciklinti ant vienos..
zindyti neisiverkusi vaika..ir nepatingeti,
jei zindo pradzioj netaisyklingai, pazaisti ir pasimokyti abiems tai daryti taisyklingai..
Ir daznai zindyti..kaip ne keista , bet daznesnis zindymas..greiciau uzgydo.
Multi Mam, Bepanten, saltalankiai ir tt..- ka reikia teplioti..yra tik saves nuraminimas..ir problemos nutolinimas..
Man labiausiai suveike ilgalaikes oro vonios, po zindymo suvilgau spenelius keliais lasais Mp..ir lukteliu kol nudzius..
be to sveika kaitalioti zindymo pozas..neuzsiciklinti ant vienos..
zindyti neisiverkusi vaika..ir nepatingeti,
jei zindo pradzioj netaisyklingai, pazaisti ir pasimokyti abiems tai daryti taisyklingai..
Ir daznai zindyti..kaip ne keista , bet daznesnis zindymas..greiciau uzgydo.