Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(Aronia @ 2010 05 07, 13:57)
Parduosiu savo nepanaudotus BioClin firmos Multi-Mam kompresiukus. Įpakavime 12 vnt. Multi-Mam kompresai specialiai sukurti žindyvių speneliams prižiūrėti, esant skausmingiems spenelių įtrūkimams. Šie kompresai greitai malšina spenelių skausmą, normalizuoja audinių būklę. Kaina 15 Lt. Jei kam reikia, rašykit asmeninę žinutę.

na nera jau jie db tokie pigus... unsure.gif as uz visa ipakavima (12 kompresiuku) beveik 32 lt mokejau.taigi,cia galima sakyt uz puse kainos thumbup.gif .o kad taupiau butu tai as dar per puse kerpu...visai pakanka... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wirgytee: 07 vasario 2011 - 14:10
Sveikos,
as isbandziau ivairiausius tepaliukus ir kompresukus, taciau nelabai jie man ka padejo, vistiek vienos kruties spenelis sunkiai gyja. Siokie tokie rezultatai gijimo matyti naudojant saltalankiu alieju, juo pasitepu skausminga speneli po kiekvieno maitinimo, na o kai isdziusta dar patepu Medelos Purelan 100 tepaliuku (jo konsistensija panasi i meduti).
Atsakyti
QUOTE(debeselis1979 @ 2011 02 10, 19:30)
Sveikos,
as isbandziau ivairiausius tepaliukus ir kompresukus, taciau nelabai jie man ka padejo, vistiek vienos kruties spenelis sunkiai gyja. Siokie tokie rezultatai gijimo matyti naudojant saltalankiu alieju, juo pasitepu skausminga speneli po kiekvieno maitinimo, na o kai isdziusta dar patepu Medelos Purelan 100 tepaliuku (jo konsistensija panasi i meduti).

O paskuinuplauni pries maitinima tuos tepaliukus ar ne? smile.gif .pas mane vienas spenelis irgi lb skaudus,ne multi mam kompresai,nei tepalai padeda... verysad.gif .pabandysiu gal ir as ta saltalankiu alieju....
Atsakyti
O su kuo spenelius apiplaunat apvalot prieš pat maitinimą ar nieko nedarot ? kad kremukai nuo graužimo yra tai žinau, bet vat šiaip paprasta higiena kokia ? nes kažkaip jei vandeniu plauti, tai gal jie susidirgins ir dar labiau trūkinėti ims ?
Atsakyti
As speneliu specialiai niekuo nenuplaunu, tik per iprastas prausimosi proceduras, t.y. duse ar vonioj. Skaiciau kad nereikia ju daznai plauti wink.gif
Atsakyti
jei teks zindyma vel is naujo kartoti:
1. stengchiausi nuo pat pradziu vaika taisyklingai glausti prie kruties, kad ismoktu zisti ne vien tik speneli...nes tai buna pradzia visiems speneliu paraudimams ir trukinejimams
2. po zindymo, issyk uzsilasinti sau po kelis laselius Mp ant speneliu ir kuo ilgiau palaikyti ore, kad apdziutu ir pabutu...geriausias budas gydyti - tikrai pasiteisino..
3. pasitepchiau retsykiais pradzioje pries zindyma tepalu; Man labiausiai tiko Bephanten..bet tik del to, kad jis truputi sulaiko dregme..negydo, tik padengia plevele...tai darychiau tik pachioj pradzioj..kol speneliai jautriausi..ir tik del profilaktikos...

Specialiai jokiu priemoniu, plovimu bereikalingu speneliams nereikia..tiesiog pries zindant reikia laikytis pachiai papraschiausios higienos...as nusiplaudavau rankas su muilu...ar dregna servetele, jei tai budavo zindymas ne namie...

QUOTE(rassa_ @ 2011 02 14, 08:37)
As speneliu specialiai niekuo nenuplaunu, tik per iprastas prausimosi proceduras, t.y. duse ar vonioj. Skaiciau kad nereikia ju daznai plauti wink.gif

Atsakyti
ka patartumet mamytes, mano mazyliui beveik 2sav, is pradziu abu speneliai buvo pagrauzti, paskui lyg ir apgijo, bet paskui maitinant siaubingai pradejo skaudeti pacius spenelius ir aplink verysad.gif is pradziu nemokejom patogios pozos rasti, tai apkramtes buvo. o dabar dar ir nemaitinimo metu suskausta spenelius ir aplink. nebus koks uzdegimas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladysonata: 14 vasario 2011 - 14:21
ladysonata, 4u.gif
Gal: http://www.supermama...?...417584&st=0 ?
Atsakyti
Sveikutes, oi kaip pažystami man krūtinių skausmai. Su dukryte krūtinė buvo apgraužta viena, o sūneliu kita. Ir ko tik betepiau, ir nuoga vaikščiojau (tai dukrytei būdavo labai sarmata už mane biggrin.gif) ir pozas keičiau, kol kažkur perskaičiau jog nuo 2 mėn. viskas sugija, ir teisybė ar ne, bet kai tik 2 mėn. sukako vis žiūriu, kad mažiau ir mažiau skauda. Dabar mums 4 mėn. ir drąsiai galiu sakyt, kad žindymas vienas malonumas, neskaitant visų kitų pliusų.
Tiesa man labai padėjo multimam kompresai, labai gerai jie vėsindavo. O kadangi jie pakankamai brangūs ir greit baigdavosi tai aš juos perkirpdavau, taupumo atžvilgiu. smile.gif
Dar mano pussesrė iš Ispanijos atsiuntė tepaliuką, kurį ten labai naudoja ir jai jis labai padėjo. Aš panaudojau tik gal tris kartus pabandymui (kadangi vartojau multimam kompresus ir nenorėjau mėtytis), todėl jeigu kuri norit, galiu padavanoti.
Jo galiojimo laikas iki 2011-07,
nuoroda:
http://www.maboutiqu...s,4,4516491.cfm
Atsakyti
labai aciu uz nuoroda Košė-Malošė wink.gif
greiciausiai, kad taip ir bus... verysad.gif o cia reiktu i seimos gydytoja kreiptis?
Atsakyti
Ir as pasidalinsiu savo patirtimi smile.gif Pradzioj mano speneliai niekaip "islysti" nenorejo, buvo ploksti, todel buvo sunku isiulyti ir taisyklingai pamaitinti. Naudojau antspenius, kad susiformuotu speneliai ir ne taip skaudetu, nes buvo ziauriai nugrauzes. Po menesio pasirodem gydytojai ir paaiskejo, kad neauga svoris mazuciui. Isvada - nera pieno arba negerai maitinu... Nesupratau kaip galima negerai maitinti doh.gif Tai liko variantas, kad nera pieno, kuo patiketi negalejau verysad.gif Bet suemiau save i rankas, atsikraciau antspeniu su asarom... prisipirkau visokiu kremu (bepanten, multi mam, gramastan, saltalankiu aliejaus...) Ir kesdama skausma maitinau ir verkiau kiekviena maitinima. Verkiau, kad nera pieno ir kad skauda. Ir niekas is tepalu nepadedavo... Gal multi mam kompresiukai kazkiek, bet ... Tada pazistama pasiule alijosium patepti. Skeptiskai paziurejau, bet kai tiek visko isbandziau, tai... Susiorganizavau alijosiaus vazoneli ir skabiau lapelius. Sultim tepiau spenelius, o pusiau praskestu lapeliu dejau kompresiukus, kokias 15min laikiau, tada oro vonios ir i liemenele... thumbup.gif gal po 2-3 dienu alijosinimosi pasveikau! Pigu ir greita thumbup.gif O buvau ziauriai sugrauzta, net kraujas begdavo...
p.s. po maitinimo MP laseli ispausdavau kai jau isgijau, kad nesikartotu problema. Ir kol kas, aciu Dievui, viskas thumbup.gif
Atsakyti
Mamos help.gif gal galit ką patart, įkando man mano pusmetinukė į spenelį, ir toj vietoj atsirado žaizdelė. O vėliau ir užpuliavo doh.gif Ką daryt, kuom tept g.gif Skausmas nerealus, net vaiko ant rankų normaliai negaliu pasimt, kad nepriliest krūtinės.
Atsakyti