Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(geguziuks85 @ 2010 11 18, 19:09)
klausykit mamytukes gal apsviesit mane man vakar is speneliu pradejo laseti bespalvis skystis 4u.gif  as 7 men nescia ar cia normalu ar reiktu kreiptis pas gydytoja? g.gif

Tai yra priešpienis ir visai normalu, kad jis atsirado.
Atsakyti
O gal kas naudojot hidrogelinius įklotus, gamintojai Medela?
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2010 11 10, 16:53)
Man labaiusiai padėjo šaltalankio aliejus ir oro vonos. Kažkur skaičiau kad šaltalankių aliejų reik nuplaut, bet pasitariau su daktaru ir neploviau. patepdavau spenelį iškart po maitinimo su vatos gumuliuku pamirkytu į alieju (ten jo daug nereikia, netepaiu taip kad varvėtų) ir vaikščiojau nuoga krūtine, jei jau neišeidavo tai užsidėdavau liemenėlę, kurios negaila ištept. rezultatas  thumbup.gif  vaikų neišbėrė, jokio poveikio nejautė, nes iki kito maitinimo jau ten viskas išdžiuvę budavo. be to man atrodo, kad šaltalankių aliejus tikrai natūralesnis produktas nei visokie tepalai, ant kurių rašoma kad galima nenuplaut prieš maitinant  4u.gif

O kokį šaltalankių aliejų pirkti? Ar ten vaistinėje jis vienos firmos tik ir yra? g.gif

Tiesa, per kiek mamos jums užgijo sužaloti speneliai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 03 10, 12:20)
pas mus ta pati problema... vaikas iskando tiesiog gabaleli, liko ziojeti skyle kuri niekaip neuzsitraukia  doh.gif neisivaizduoju ka daryt, kol kas piena nutraukiu, bet panasu kad ji ne nesiruosia sugyt... Tepu ir tepalais, ir kompresus dedu bet situacija nelabai keiciasi...

Man ta pati situacija. Vienos krūties spenelyje tarsi tokia kaip skylė. Skausmas beprotiškas maitinant. Bandau ta krūtį duoti kas antrą kartą, tačiau vis vien negyja. Nežinau, ką daryti - ar nusitraukinėti, ar anspenius pirkti. doh.gif O nusitraukinėjant rankomis nesusidarys guzų? unsure.gif
Atsakyti
siaip labai neblogas tepaliukas speneliams yra Babydream. Jis parduodamas tik Droguose ir nera brangus. kai gulejau ligonineje po pjuvio ir sunku buvo patogiai isitaisyti ir maitinti, tai mazylis buvo irgi spenelius apgrauzes, tai bent jau sis tepaliukas man padejo. beto juo pasitepus galima ir vaikiuka maitinti, nereikia nusivalyti.
Atsakyti
QUOTE(Amulet @ 2010 12 26, 12:34)
O kokį šaltalankių aliejų pirkti? Ar ten vaistinėje jis vienos firmos tik ir yra? g.gif
Tiesa, per kiek mamos jums užgijo sužaloti speneliai?  ax.gif

man speneliai maks per pora savaiciu sugijo, o tepiau bepantenu gausiai po kiekvieno zindymo plius oro vonios
Atsakyti
QUOTE(zalia blondine @ 2010 12 27, 17:37)
man speneliai maks per pora savaiciu sugijo, o tepiau bepantenu gausiai po kiekvieno zindymo plius oro vonios

Darau tą patį ir lygtais viskas tvarkoje, puikiai gyja thumbup.gif
Atsakyti
O ka patartumete mamytes, mano maziukui beveik 2sav, is pradziu abu speneliai buvo pagrauzti, dabar su viena krutim kaip ir susitvarkiau, bet kita doh.gif Siaubingai skauda pati speneli ir aplink tas rudasis laukelis patines...is pradziu buvo kazkaip nuciulpes dali spenelio, dabar pakeiciau padeti biski atsistate forma, atrodo zaizdeliu dideliu nera, bet siaubingai skauda kai zinda...net negera kai galvoju, kad is tos kruties teks maitinti...dejau ir multimam kompresiukus ir garmastan, nelabai tas skausmas ir jautrumas dingsta..net liemeneles negaliu uzsideti kaip skauda.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuks @ 2011 01 03, 16:40)
O ka patartumete mamytes, mano maziukui beveik 2sav, is pradziu abu speneliai buvo pagrauzti, dabar su viena krutim kaip ir susitvarkiau, bet kita  doh.gif Siaubingai skauda pati speneli ir aplink tas rudasis laukelis patines...is pradziu buvo kazkaip nuciulpes dali spenelio, dabar pakeiciau padeti biski atsistate forma, atrodo zaizdeliu dideliu nera, bet siaubingai skauda kai zinda...net negera kai galvoju, kad is tos kruties teks maitinti...dejau ir multimam kompresiukus ir garmastan, nelabai tas skausmas ir jautrumas dingsta..net liemeneles negaliu uzsideti kaip skauda.. doh.gif

Dar isbandyt siulau oro vonias... PAmaitinus, suvilgyti speneli pienuku ir leisti naturaliai nudziuti..

Man irgi buvo labai skausminga, kai speneliai liesdavosi i liemenele, as isbandziau AVENT kauselius: http://www.philips.c...-scf157_02/prd/

man padejo... 4u.gif
Atsakyti
Kai dukrai pradėjo dygti dantys ir ji kelis kartus sugriebusi "suplėšė" spenelio pagrindą, galvojau mirsiu iš skausmo matinant unsure.gif Nepadėjo nei garmastanas, nei bepantenas, nei multimam kompresai. Tik po kelių savaičių kančių čia perskaičiusi apie medektų tepalą, nusipirkau medetkų aliejaus. Ir stebuklas bigsmile.gif Užgijo per kelias dienas thumbup.gif Lenkiu galvą prieš tą mamą, kuri medetkas rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia blondine @ 2010 12 27, 17:37)

man su šaltalankių aliejum užgijo daug greičiau, nei savaitės nereikėjo. Iki šaltalankių naudojau garmastan nu visiškai nieko nepadėjo, skaudėjo žiauriai doh.gif
Atsakyti
Naudojau Bepanten tepaliuka, nezinau ar jis padejo ar savaime uzgijo...
Atsakyti