Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(bonza @ 2010 03 10, 21:05)
o vaistinej taip ir prasyt - medetku tepalo? unsure.gif
tie kompresiukai ir man nepasiteisino, zaizda dregemej visa laika, paskui tik viskas isizioja  doh.gif  blink.gif nutraukineju jau kelias savaites, ir nieks nesikeite  doh.gif Dabar pradejau su antspeniais maitint pamazu, tai kaip ir geriau jau atrodo... Nors skauda maitinant, bet man paciai ramiau kad neiskas mesos ar neikas per ta plasmase (naudojam Avent antpenius, tai jie tokie plonyciai, spec formos) 4u.gif

Kol vaikutis maziukas, gerai ir su antspeniais thumbup.gif

Maniske tai jau visa pana buvo, kai susikilinejo man speneliai, tai i antspenius tik paziurejo ir nusijuoke, ka as cia jai kisu lotuliukas.gif

Pigiausias yra eurovaistineje. Taip ir vadinasi. Medetku tepalas. Apie 11 lt kainuoja
Atsakyti
Sveikos,

o gal kuri nors susidure su isburkusiomis (patinusiomis sunku sakyti - jos tokios tikrai isburkusios) speneliu aureolemis maitinant? jos pasidariusios man tokios storos ir kietos, kad net kruti paduoti vaikui ciulpti darosi sunku... Padekit!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuze @ 2010 03 25, 09:11)
Sveikos,

o gal kuri nors susidure su isburkusiomis (patinusiomis sunku sakyti - jos tokios tikrai isburkusios) speneliu aureolemis maitinant? jos pasidariusios man tokios storos ir kietos, kad net kruti paduoti vaikui ciulpti darosi sunku... Padekit!!  verysad.gif

As buvau blush2.gif
Man padejo labai silta duso srove ir lengvas paglostymas spenelio link, paskui nusitraukt iki suminkstejimo , ir paduot kudikiui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuze @ 2010 03 25, 08:11)
Sveikos,

o gal kuri nors susidure su isburkusiomis (patinusiomis sunku sakyti - jos tokios tikrai isburkusios) speneliu aureolemis maitinant? jos pasidariusios man tokios storos ir kietos, kad net kruti paduoti vaikui ciulpti darosi sunku... Padekit!!  verysad.gif

Man taip buvo, tai as pries duodama suneliui nusitraukdavau siek tiek pienelio ir suminkstedavo.
Atsakyti
Parduosiu savo nepanaudotus BioClin firmos Multi-Mam kompresiukus. Įpakavime 12 vnt. Multi-Mam kompresai specialiai sukurti žindyvių speneliams prižiūrėti, esant skausmingiems spenelių įtrūkimams. Šie kompresai greitai malšina spenelių skausmą, normalizuoja audinių būklę. Kaina 15 Lt. Jei kam reikia, rašykit asmeninę žinutę.
Atsakyti
Gal kas turit antspenius AVENT firmos bet tuos mažesnius ne standartinius?

Jei kas galiu keisti, nes nusipirkau standartinius ir jie man per dideli. net nenaudojau nei karto.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 05 24, 20:37)
Gal kas turit antspenius AVENT firmos bet tuos mažesnius ne standartinius?

Jei kas galiu keisti, nes nusipirkau standartinius ir jie man per dideli. net nenaudojau nei karto.

sveika, siulyciau pabandyti pamaitinti ir su standartiniais antspeniais, nors ir atrodo per dideli, vaikutis per kelis pirmus traukimus pritraukia speneli prie antspenio ir ispildo pagal jo forma, ir gerai istraukia pieneli smile.gif pati isbandziau, turejau Avent normalius ir didesnius antspenius, tai maitinau tiek su vienais, tiek su kitais, ziurejau kaip paciam speneliui geriau, vienai kruciai labiau tiko normalus, kitai - didesnis. bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, o kaip taisyklingai uzsideti tuos ants[enius? tie jo krasteliai turi prilipti prie krutines ar juos prilaikyti kai duodi leliui? ax.gif
kaip is vis juos naudoti?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 15:49)
merginos, o kaip taisyklingai uzsideti tuos ants[enius? tie jo krasteliai turi prilipti prie krutines ar juos prilaikyti kai duodi leliui? ax.gif
kaip is vis juos naudoti?

o kas atsitiko?
antspeniai nuo speneliu skausmo neapsaugo, nes nuo ju gali labiau skaudet (dregmes, trinties), ypatingai jeigu pasirinkot neteisinga dydi.

krasteliai turetu patys laikytis, bet jeigu reikia, galima juos prilaikyt
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 06 15, 19:26)
o kas atsitiko?
antspeniai nuo speneliu skausmo neapsaugo, nes nuo ju gali labiau skaudet (dregmes, trinties), ypatingai jeigu pasirinkot neteisinga dydi.

krasteliai turetu patys laikytis, bet jeigu reikia, galima juos prilaikyt

na truputuka nugrauze, ir maniau,kad su jais ne taip skauda g.gif
sakot skausmo nenuima....? blink.gif
tai kam jie tada?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 18:10)
na truputuka nugrauze, ir maniau,kad su jais ne taip skauda  g.gif
sakot skausmo nenuima....? blink.gif
tai kam jie tada?

kartais juos naudoja, kai vaikelis mazas, nenulaiko gerai kruties burnyteje, arba ne gali apziuoti - kartais yra lengviau ideti kieta antspieni, negu minksta kruti. Bet dazniausiai be ju galima apset. Jeigu nugriauze truputi, uzteks pataisyt apziuojima - kaip paima kruti ir zindant skaudes minimaliai.
http://mamosrankos.b...label/žindymas
pora isverstu straipsneliu apie kruties apziuojima
Atsakyti
jo... sunkoka nutaikytita apziojima... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2010 06 15, 20:38)
kartais juos naudoja, kai vaikelis mazas, nenulaiko gerai kruties burnyteje, arba ne gali apziuoti - kartais yra lengviau ideti kieta antspieni, negu minksta kruti. Bet dazniausiai be ju galima apset. Jeigu nugriauze truputi, uzteks pataisyt apziuojima - kaip paima kruti ir zindant skaudes minimaliai.
http://mamosrankos.b...label/žindymas
pora isverstu straipsneliu apie kruties apziuojima

labai gera info su pavyzdziais, jau mokysimes vel... thumbup.gif
Atsakyti