Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(Agnyyte @ 2010 02 14, 07:23)
galiu patart tik tiek,kad jokiu budu su pientraukiu nenutraukinek  schmoll.gif nes del to ir isitempia.pabandyk tarp maitinimu drekint ,nes man sita problema buvo  mirksiukas.gif

Visa savaite taip dariau. Bet tik blogiau vienam atsitiko. Matau, kad issitempia, bet nutraukiu kas 12 val, tai jau prie pat pagrindo viena zaizdele siandien ryte uzsitraukus buvo. Ir jau taip nebeskauda. Kita kruti paduodu vaikui, kai ji ant nugaros guli, o as is virsaus duodu, tai dantukais neliecia spenelio, geriau siek tiek ir jis atrodo. Gal kaip nors issigydisim drinks_cheers.gif
Atsakyti
patarkit prasau verysad.gif 4u.gif

Pati maitinimo pradzia buvo kosmaras... skausmas nerealus..bet jau lyg po biski praeina skausmai, ar is dalies jau ir pati pripratau prie ju doh.gif BET problema su vienu speneliu... Taip kaip butu vaikas apziojes pati spenelis ir gerai ikandes vienoj vietoj.. ten pasidare skyle...ji ishsitampe ir pasidare jau didele.. doh.gif kai baigiu maitinint... darau oro vonias ar nedarau nieko, tada zaizdele atrodo biskuti susitraukia.. bet nueinu i dusa ir pamatau, kad vel prasiplecia zaizdele.. jau nekalbu apie maitinima.. kai tik maitinu is tos kruties skyle vel pasidarp didziule.. viskas ishsiplecia..ishbrinksta.. neisivaizduoju ka jau daryt verysad.gif toks jausmas, kad uzgis viskas tik kai nemaitinsiu visai... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuxe: 21 vasario 2010 - 16:54
Sveikos. Noreciau suzinot koks kremukas Garmostan ar Bepanthen ,pagal jusu nuomone, geresnis? ar koki kita nauduojat?
Atsakyti
isbandziau ir garmastana ir bepanthena ir avento kremukus ale kad didelio skirtumo nematau.na gal tik kaina skirias pvz aventas virs 30lt o bepantenas 14 su centais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trinity_: 25 vasario 2010 - 11:54
QUOTE(trinity_ @ 2010 02 25, 11:53)
isbandziau ir garmastana ir bepanthena ir avento kremukus ale kad didelio skirtumo nematau.na gal tik kaina skirias pvz aventas virs 30lt o bepantenas 14 su centais...

Zinokit, medetku tepalas man padeda. drinks_cheers.gif
Jau nebe taip spenelius skauda suskilinejusius. O isbandziau beveik viska, ka forume radau doh.gif
Atsakyti
O man va sitie kompresiukai padejo:
Multi-Mam kompresai intensyviai spenelių priežiūrai.

Multi-Mam kompresas – minkštas ir patogus ant spenelio dedamas tamponas, natūralaus gijimo procesui sukuriantis optimalią aplinką. Kompresai turi greitą raminamąjį poveikį skaudantiems speneliams, optimizuoja aplink spenelius esančios odos būklę, mažina patinimą ir apsaugo nuo infekcijos (mastito). Idealiai tinka krūtimi žindančioms moterims.
Atsakyti
QUOTE(Graada @ 2010 02 25, 11:31)
Sveikos. Noreciau suzinot koks kremukas Garmostan ar Bepanthen ,pagal jusu nuomone, geresnis?  ar koki kita nauduojat?

Abejus isbandziau, speneliu zaizdas isgyde tik Germastanas thumbup.gif
Atsakyti
Siaip nenaudojau Garmastano, bet Bepanthen jabai padejo. Tik pradedavau jaust skausma, iskart patepdavau. Na taip jauciasi palengvejimas. Beto ir vaikui dabar patepu zaizdeles (moka jis ilist visur, kur nereikia. Tai bepanthenas mums kaip seimos narys biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2010 02 21, 16:53)
patarkit prasau  verysad.gif  4u.gif

Pati maitinimo pradzia buvo kosmaras... skausmas nerealus..bet jau lyg po biski praeina skausmai, ar is dalies jau ir pati pripratau prie ju  doh.gif  BET problema su vienu speneliu... Taip kaip butu vaikas apziojes pati spenelis ir gerai ikandes vienoj vietoj.. ten pasidare skyle...ji ishsitampe ir pasidare jau didele.. doh.gif  kai baigiu maitinint... darau oro vonias ar nedarau nieko, tada zaizdele atrodo biskuti susitraukia.. bet nueinu i dusa ir pamatau, kad vel prasiplecia zaizdele.. jau nekalbu apie maitinima.. kai tik maitinu is tos kruties skyle vel pasidarp didziule.. viskas ishsiplecia..ishbrinksta.. neisivaizduoju ka jau daryt  verysad.gif  toks jausmas, kad uzgis viskas tik kai nemaitinsiu visai... verysad.gif

pas mus ta pati problema... vaikas iskando tiesiog gabaleli, liko ziojeti skyle kuri niekaip neuzsitraukia doh.gif neisivaizduoju ka daryt, kol kas piena nutraukiu, bet panasu kad ji ne nesiruosia sugyt... Tepu ir tepalais, ir kompresus dedu bet situacija nelabai keiciasi...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 03 10, 11:20)
pas mus ta pati problema... vaikas iskando tiesiog gabaleli, liko ziojeti skyle kuri niekaip neuzsitraukia  doh.gif neisivaizduoju ka daryt, kol kas piena nutraukiu, bet panasu kad ji ne nesiruosia sugyt... Tepu ir tepalais, ir kompresus dedu bet situacija nelabai keiciasi...

Bandykit kuo ilgiau laikyti plikus papukus ir medetku tepaliuku pateplioti. Nes drekinimas man tik zaizdas pagilindavo, nors kitoms labai padeda

Pas mane tas pats doh.gif Multimam kompresiukai tik dar daugiau praplecia tas zaizdeles. Ir nebegaliu i savo spenelius net ziureti, o ka jau apie maitinima kalbeti.

Dabar jau apsigydziau su medetku tepalu. thumbup.gif

Jei nusitraukiat, turetu sugyti. Man buvo sugije po 3 paru nusitraukimo. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2010 03 10, 20:27)
Bandykit kuo ilgiau laikyti plikus papukus ir medetku tepaliuku pateplioti. Nes drekinimas man tik zaizdas pagilindavo, nors kitoms labai padeda

Pas mane tas pats  doh.gif Multimam kompresiukai tik dar daugiau praplecia tas zaizdeles. Ir nebegaliu i savo spenelius net ziureti, o ka jau apie maitinima kalbeti.

Dabar jau apsigydziau su medetku tepalu.  thumbup.gif

Jei nusitraukiat, turetu sugyti. Man buvo sugije po 3 paru nusitraukimo.  cool.gif

o vaistinej taip ir prasyt - medetku tepalo? unsure.gif
tie kompresiukai ir man nepasiteisino, zaizda dregemej visa laika, paskui tik viskas isizioja doh.gif blink.gif nutraukineju jau kelias savaites, ir nieks nesikeite doh.gif Dabar pradejau su antspeniais maitint pamazu, tai kaip ir geriau jau atrodo... Nors skauda maitinant, bet man paciai ramiau kad neiskas mesos ar neikas per ta plasmase (naudojam Avent antpenius, tai jie tokie plonyciai, spec formos) 4u.gif
Atsakyti
na as maitinu jau tuoj 3 men., tai viena skylute spenelyje kaip ir baigia uzgyti, o kitame dar ne, nes buvo laaabai didele. Siaip per si laika tepiau viskuo kuo tik galejau, dabar nebetepu niekuo. Pagal mane gyja savaime, gal tiesiog lelius gerai apzioja ir nedirgina kaip anksciau. Maitinu su antspeniais. Tai va.
Atsakyti