sveikos,skaiciau ir as kai buvo problemos man jusu skyreli.deja nepadejo man niekas vienas spenelis nuo pirmu dienu buvo nerealiai itrukes.kraujo klanai.tada pasidare abu speneliai raudoni be galo,galvojau akd nugrauzti.buvo raudonos ir tos aureoles.skausmas budavo nezmoniskas,bet minciu nutraukt zindyma,traukt piena nebuvo.zodziu po dvieju menesiu neapsikentusi ejau ieskoti pagalbos.susiradau gera papiste kad pamokintu zindyti.kai nuejau ir ji pamate mano krutis is kart pasake kad zindymo technika gera ,o yra alergija-ikloteliams vienakrtiniams pakeiciau juos i daugkartinius ir raudonis praejo.skausmas aprimo,neskaitnt to kad itrukimas buvo.tada ejau ieskot kodel itrukes yra tas spenelis.darem meginius gal grybelis ar kas kad neuzgija.nieko.viskas aprimo kai ivedem papildoma maitinima ,na ir geriausiai man padejo kuno sviestas is THE BODY SHOP.pries maitinant nuplaudavau .tai buvo vienintelis dalykas kas man padejo. dukrytei tuoj bus metukai ,vis dar maitinu ,bet manau kad jau greitai nebereiks mums pieniuko .
susiradau gera papiste kad pamokintu zindyti.kai nuejau ir ji pamate mano krutis is kart pasake kad zindymo technika gera ,o yra alergija-ikloteliams vienakrtiniams blink.gif
ja juk būna...
o kuo padėjo kūno sviestas?
QUOTE(Natuke @ 2010 01 31, 23:01)
o kuo padėjo kūno sviestas?
padejo speneliams ,kad taip nesausetu.ir netrukinejo man tada jie.bet siaip multimam kokias 6 dezutes sunaudojus buvau ,germastan ,bepanten ir t.t. niekas nepadejo.dar siek tiek sebamed kremas jautriai kudikiu odelei.jis irgi gelbejo
Man irgi pacioj pradzioj vienas spenelis buvo itrukes, kraujavo, labai skaudejo, nors zindymo technika buvo gera, taciau maziukas zindo labai daznai, kas 2val, tai gal tai irgi turejo itakos. Tai kazkiek padedavo bepanten tepalas, maitinau pro asaras, po to pamazu susitvarke viskas
QUOTE(aissttee @ 2010 02 02, 01:16)
Man irgi pacioj pradzioj vienas spenelis buvo itrukes, kraujavo, labai skaudejo, nors zindymo technika buvo gera, taciau maziukas zindo labai daznai, kas 2val, tai gal tai irgi turejo itakos. Tai kazkiek padedavo bepanten tepalas, maitinau pro asaras, po to pamazu susitvarke viskas
aha mano panele irgi kas 2 valandas valge ,kai pradejau damaitint ,po truputi mazejo maitinimu skaicius ir susitvarke
QUOTE(loreta66 @ 2010 02 02, 16:37)
as pusantro menesio vargstu su zaizda ant spenelio. Viskas isbandyta (visi perskaityti budai sitam forume) ir su pientraukiu net padirbejau ir nieko. Maitinu toliau, o ka daryti. Uzgis tikriausiai kai baigsiu maitinti. Idomu ar spenelis bus koks buves ar jau nebe...
ar bandei kuno sviesta kur rasiau ?gal padetu?o kas tam speneliui ,pakeites forma??man regis kad viskas turi susitvarkyti. gal kai ivesi papildoma maista ir zindymas nebebus toks intensyvus susitvarkys
Maitinu jau 4 savaites. pirma savaite ziauriai skaudejo bet kankinomes besimokydami teisingai apzioti.antra savaite pora dienu speneliu jau nebeskaudejo bet po to vaikis isigudrino iciulpti speneli kaip spageti smile.gif na ka ir vel prasidejo ziaurus skausmai ir niekaip nepavyksta iki siol priverst vaikio normaliai apziot spenelio o neiciulpt jo. gal galit patart ka daryt? kaip vel mokytis teisingai apziot...
nebeistveriau skausmo ir nusipirkau antspenius bet stengiuos kuo maziau naudot kad neiprastu...
ir dar... ar normalu kad daznai nudiegia spenelius ir po kurio laiko pasipila pienas.
nebeistveriau skausmo ir nusipirkau antspenius bet stengiuos kuo maziau naudot kad neiprastu...
ir dar... ar normalu kad daznai nudiegia spenelius ir po kurio laiko pasipila pienas.
As tai nelabai isivaizduoju kaip vaikas gali ismokt ta speneli apziot...negi pridesi papuli prie jo, o jis ims ir apzios man taip nesigauna niekaip. as tiesiog paerzinu, kad kuo labiau prasiziotu ir tada jau "igrudu" su pirstu , tada pataisau barzdyte ir viskas.
man taip pat daznai lyg suka is vidaus kas aplink spenelius, o tada jau pienelis pats po tuputi pradeda teket, taip atsitinka net ir pagalvojus apie maitinima.
man taip pat daznai lyg suka is vidaus kas aplink spenelius, o tada jau pienelis pats po tuputi pradeda teket, taip atsitinka net ir pagalvojus apie maitinima.
QUOTE(aissttee @ 2010 02 02, 02:16)
Praktiskai taip pat ir man buvo. Po kokios 10 dienu speneliai sugijo, zindymas malonuma teikti pradejo
Sveikos,
Cia daugiausiai visoms spenelius ka tik gime kudikeliai nugrauze. O man abu is karto susikilinejo 10 maitinimo menesi.
Nepadeda niekas Garmastanas, bepentenas, multimam kompresiukai, alijosius, antspeniu neeme visiskai... Viskas isbandyta, o vienas spenelis tik dar blogiau atrodo. Jau kraujuoti pradejo
Siandien pradejau nusitraukineti. Bet nuo isitempimo zaizdeles vis tiek issiskiria. Nezinau ka daryti. Skausmas beprotiskas. Apie maitinima bijau ir pagalvoti. Nors maitinu 5 kartus per para, bet matyt, kad jau teks nutraukti.
Gal kuri panasios patirties turite ir galit kuo padeti
Cia daugiausiai visoms spenelius ka tik gime kudikeliai nugrauze. O man abu is karto susikilinejo 10 maitinimo menesi.
Nepadeda niekas Garmastanas, bepentenas, multimam kompresiukai, alijosius, antspeniu neeme visiskai... Viskas isbandyta, o vienas spenelis tik dar blogiau atrodo. Jau kraujuoti pradejo
Siandien pradejau nusitraukineti. Bet nuo isitempimo zaizdeles vis tiek issiskiria. Nezinau ka daryti. Skausmas beprotiskas. Apie maitinima bijau ir pagalvoti. Nors maitinu 5 kartus per para, bet matyt, kad jau teks nutraukti.
QUOTE(mildamile @ 2010 02 13, 22:49)
Sveikos,
galiu patart tik tiek,kad jokiu budu su pientraukiu nenutraukinek nes del to ir isitempia.pabandyk tarp maitinimu drekint ,nes man sita problema buvo