o man tai niekas nepadejo... nuo garmastan tepalo kraujuodavo speneliai, nusitraukiant su pientraukiu jie isburkdavo, negydavo. kitoms draugems labai padedavo antspeniai, taigi i si reikala irgi sukisau pinigelio - ir nieko gero - isbandziau ir AVENT ir Chicco firmu, bet man tik uzsidejus i ampulyte prisipildydavo kraujo. Bet noras maitinti buvo stipresnis nei skausmas, tad kai jau visai nebegaledavau kesti skausmo gerdavau nuskausminancius (ibuprofen arba paracetamoli) ir tesiau maitinima, visada kruopsciai priziurint, kad maze taisyklingai paimtu kruti... todel taip ir neismokau maitinti sedint. ir labai super yra tie multi mam kompresai
tiesa pirmus du menesius mazes valgymas trukdavo 1val
jau nebezinojau ka ir beveikti , visas knygas, zurnalus, laikrascius perskaitydavau, o dar tas skausmas
ir ka? kentejau kentejau kentejau ir kaip sakoma per kancias i zvaigzdes - po 2 men kaip akmuo nukrito, nebeskauda, nebekraujuoja ir maze pradejo valgyti is pradziu po 20min, o po to greit pasisotindavo per 5min, kaip ir dabar. taigi moralas tame, kad nenuleistumete ranku, nors ir atrodo, kad jau niekas nepadeda ir ir taip ilgai netversit...
beje, jei kas turit panasiu problemu ir norit ismeginti antspenius, nes jie yra skirtingu dydziu, tai savuosius
parduodu. kitoms mano draugems jie puikiai padejo, sugyde spenelius ir skausma sumazindavo, gaila, kad man jie netiko