Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

O man gydyt nugraužtus spenelius labiausiai padėjo oro vonios. ligoninėj sėdėdavau nuoga krūtine tongue.gif gerai, kad belsdavosi visi įeidami, tai spėdavau užsidengt biggrin.gif net miegodavau užsiklojusi tik iki pusės.

Dar vienoj knygoj skaičiau, kad galima panaudot sietelius arbatai košti - užsidėti ant spenelio ir taip drabužiai neprisiglaudžia prie žaizdų ir greičiau gyja. tokios irgi savotiškos oro vonios lotuliukas.gif
Atsakyti
Man padėjo lanolino tepalas thumbup.gif Tuo pačiu dar koreguodavau kaip vaikutis krūtį ima. Sisitvarkė viskas per savaitę, max dvi.
Atsakyti
Man padėjo šitie kompresiukai ir oro vonios. Vienas lapelis visai dienai. Uždedi, kai maitini nusiimi, perlenki, kad neapdžiūtų ir pamaitinus vėl uždedi. Tikrai geri. Šaldo, gydo, ramina ir tt.
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif padekite mielos mamos, gal kam taip buvo...vienas spenelis taip skauda....sakes doh.gif Ypac kai maziuke valgo...kitas spenelis viskas okei...Ant skaudancio spenelio matyti keli balti taskiukai...tai cia pienlige?! Nes siaip pas maze nera pienliges....burna ir liezuviukas svarus, labai pergyventi pradejau... verysad.gif Ir sakau skauda tik viena speneli, jis paraudes toks, itrukimu kaip ir nesimato tik keli balti taskiukai....Gal kam taip buvo???? Maitinu virs 2 menesiuku....Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2009 03 19, 00:56)
Man padėjo šitie kompresiukai ir oro vonios. Vienas lapelis visai dienai. Uždedi, kai maitini nusiimi, perlenki, kad neapdžiūtų ir pamaitinus vėl uždedi. Tikrai geri. Šaldo, gydo, ramina ir tt.
user posted image

Va čia tia geras dalykas, tik labai brangus
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2009 04 06, 10:51)
Va čia tia geras dalykas, tik labai brangus

as tai nuo zaizdeliu naudojau octenisept

turejau po tarpvietes siuvimo prieziuros ir gydytojas patare naudoti, jei sutrukinetu speneliai
labai padejo
tiesa, tada buteilukas kitaip atrode smile.gif
ir be jokios abejones- oras yra labai gerai
Atsakyti
o man padejo tik Sebamed kremukas kudikiu odelei.valgydavo krauja panele,buvo baisu.nutraukt nepavykdavo.tik sis tepaliukas padejo smile.gif
Atsakyti
Man tai padeda Bephanten tepalas ir termoįdėklai nepakeičiamas dalykas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
na kadangi mano speneliai dideli,o ir mazyle kazkaip labai greit ji teisingai apziot ismoko tai dideliu bedu neturiu schmoll.gif thumbup.gif
bet vistiek po kiekvieno maitinimo pasitepu germastan kremuku thumbup.gif
Atsakyti
O aš vieną spenelį tepiau, o kito - ne. Tai tas, kurio netepiau, daug greičiau "užsigrūdino" ir nustojo skaudėti, o kitas liko daug jautresnis g.gif

taigi, man geriausiai padėjo ne tepaliukai, o MP po maitinimo išspaudžiu pora lašų, patepu ir leidžiu grynam ore nudžiūti.
Atsakyti
Mano dukrytei jau 4 men, ir dabar atsirado problemos su spemeliu...Dar nesciai, ant spenelio buvo baltas taskiukas, toks, kaip buna riebalines sankaupos - nei isspausi, nei ka...O dabar pastebejau, kad labai padidejo..ir o varge aplink kraujosruva pasidare....Negaliu iskentet kai zindau, pirmos nugrauztos dienos buvo niekis palyginus su situo...Net silpna pagalvojus. Turejau namie traumees tepalo nuo traumuu ir visokiu kitokiu, Jis homeopatinis, tai manau, tinka, bet....po maitinimo patepus praeina, bet maitint negaliu....skauda! Tenka nusitraukti ir maitint...Ka daryt, i koki gyd kreiptis? Gal cia isoperuot reikia?
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2009 03 19, 02:56)
user posted image

va sitie kompresiukai labai gerai ir man padejo, ir dar anspenius naudojau, kol maziuke ismoko zysti taisiklingai, anspenei tikrai labai adejo
Atsakyti