O man gydyt nugraužtus spenelius labiausiai padėjo oro vonios. ligoninėj sėdėdavau nuoga krūtine gerai, kad belsdavosi visi įeidami, tai spėdavau užsidengt net miegodavau užsiklojusi tik iki pusės.
Dar vienoj knygoj skaičiau, kad galima panaudot sietelius arbatai košti - užsidėti ant spenelio ir taip drabužiai neprisiglaudžia prie žaizdų ir greičiau gyja. tokios irgi savotiškos oro vonios
Man padėjo lanolino tepalas Tuo pačiu dar koreguodavau kaip vaikutis krūtį ima. Sisitvarkė viskas per savaitę, max dvi.
Man padėjo šitie kompresiukai ir oro vonios. Vienas lapelis visai dienai. Uždedi, kai maitini nusiimi, perlenki, kad neapdžiūtų ir pamaitinus vėl uždedi. Tikrai geri. Šaldo, gydo, ramina ir tt.
Sveikutes padekite mielos mamos, gal kam taip buvo...vienas spenelis taip skauda....sakes Ypac kai maziuke valgo...kitas spenelis viskas okei...Ant skaudancio spenelio matyti keli balti taskiukai...tai cia pienlige?! Nes siaip pas maze nera pienliges....burna ir liezuviukas svarus, labai pergyventi pradejau... Ir sakau skauda tik viena speneli, jis paraudes toks, itrukimu kaip ir nesimato tik keli balti taskiukai....Gal kam taip buvo???? Maitinu virs 2 menesiuku....Aciu
QUOTE(Darfe @ 2009 03 19, 00:56)
Man padėjo šitie kompresiukai ir oro vonios. Vienas lapelis visai dienai. Uždedi, kai maitini nusiimi, perlenki, kad neapdžiūtų ir pamaitinus vėl uždedi. Tikrai geri. Šaldo, gydo, ramina ir tt.
Va čia tia geras dalykas, tik labai brangus
QUOTE(Moonlit @ 2009 04 06, 10:51)
Va čia tia geras dalykas, tik labai brangus
as tai nuo zaizdeliu naudojau octenisept
turejau po tarpvietes siuvimo prieziuros ir gydytojas patare naudoti, jei sutrukinetu speneliai
labai padejo
tiesa, tada buteilukas kitaip atrode
ir be jokios abejones- oras yra labai gerai
Man tai padeda Bephanten tepalas ir termoįdėklai nepakeičiamas dalykas
na kadangi mano speneliai dideli,o ir mazyle kazkaip labai greit ji teisingai apziot ismoko tai dideliu bedu neturiu
bet vistiek po kiekvieno maitinimo pasitepu germastan kremuku
bet vistiek po kiekvieno maitinimo pasitepu germastan kremuku
O aš vieną spenelį tepiau, o kito - ne. Tai tas, kurio netepiau, daug greičiau "užsigrūdino" ir nustojo skaudėti, o kitas liko daug jautresnis
taigi, man geriausiai padėjo ne tepaliukai, o MP po maitinimo išspaudžiu pora lašų, patepu ir leidžiu grynam ore nudžiūti.
taigi, man geriausiai padėjo ne tepaliukai, o MP po maitinimo išspaudžiu pora lašų, patepu ir leidžiu grynam ore nudžiūti.
Mano dukrytei jau 4 men, ir dabar atsirado problemos su spemeliu...Dar nesciai, ant spenelio buvo baltas taskiukas, toks, kaip buna riebalines sankaupos - nei isspausi, nei ka...O dabar pastebejau, kad labai padidejo..ir o varge aplink kraujosruva pasidare....Negaliu iskentet kai zindau, pirmos nugrauztos dienos buvo niekis palyginus su situo...Net silpna pagalvojus. Turejau namie traumees tepalo nuo traumuu ir visokiu kitokiu, Jis homeopatinis, tai manau, tinka, bet....po maitinimo patepus praeina, bet maitint negaliu....skauda! Tenka nusitraukti ir maitint...Ka daryt, i koki gyd kreiptis? Gal cia isoperuot reikia?
QUOTE(Darfe @ 2009 03 19, 02:56)
va sitie kompresiukai labai gerai ir man padejo, ir dar anspenius naudojau, kol maziuke ismoko zysti taisiklingai, anspenei tikrai labai adejo