Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

Mane irgi vakar apkandžiojo. Jam vakarais, kai reikia eiti miegoti, pastaruoju metu toks siutas užeina, kai nori tik lakstyti, dūkti, visur laipioti ir viską griauti doh.gif Kad aprimtų, daviau krūtį, o jis įsisiutęs ir įsilinksminęs tik - krimst doh.gif Subariau, pasakiau kad negalima, daviau kitą krūtį, ir vėl - krimst verysad.gif Žodžiu, įkando į abu spenelius, ne iki kraujo, bet dantukų žymės liko ryškios, ir skauda labai unsure.gif Naktį vis tiek teko keletą kartų duoti, nes jam tik pabandyk neduoti biggrin.gif Skaudėjo, kai valgė, o ryte vėl įkando doh.gif Atrado mat žaidimą.
Atsakyti
gal būtų naudinga šitą temą sujungti su kita apie spenelių priežiūrą?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 07 14, 21:47)
gal būtų naudinga šitą temą sujungti su kita apie spenelių priežiūrą?

Na... net nezinau. Jei taip geriau unsure.gif Tiesiog, apie speneliu prieziura temelej neradau nieko, kas butu parasyta apie vyresnio vaikelio padarytos zalos padarinius ir sprendimo budus. Bet jei reikia tai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
ojei kaip baisu unsure.gif vaikučiai pabiručiai ax.gif
Atsakyti
na ir as apkandziota buvau ne karta.karta taip stiprei krimstelejo kad sakau viskas daugiau papuko negausi ir bandziau neduot tai vakare verke gal pora valandu baba papi popa papi doh.gif pagailo vaiko ir vel nusileidau daviau lotuliukas.gif
o pazeistus spenelius labai gerai gydo bepanten tepalas jo ir nuplauti nereikia pries zindyma thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
bandziau ieskoti informacijos ,bet neradau...

gal kas galite patarti KA DARYTI???
maitinu tris menesius ir rimtesniu problelemu su krutimis kaip ir neturejau, neskaitant pasekmiu del nemokejimo paduoti kruties, primosiomis dienomis liginineje...
deja vakar ilgokai laikiau mazaja prie kruties ir si "krimstelejo" speneli. jau kito matinimo metu kenciau skausma ir baigus net aiktelejau: tos kruties spenelis istino( padidejo gal kelis kartus) zodziu...dabar beda- skausmas nezmoniskas ir isties nezinau ka daryti...
kadangi vieno matinimo metu matinu is vienos kruties, dar tikejausi, kad ligotoji pailses- patepiau bapanthenu, bet jokio poveikio...
GAL KAS PATARTUMETE KA DARYTI?

ar bandyti nusitraukti piena ir sumaitinti sauksteliu...
kokias priemoens naudoti, kad nuimti spenelio sutinima... jis dabar toks, kad nebetelpa net i atspeni...(gal galvojau, kad bandysiu matinti per ji)
:-(
Atsakyti
Sveikutes, mes dar tik ruosiames leliuko atejimui i pasauli, todel noriu paklausti jusu kaip jau zinanciu viska apie zindyma patarimo apie viena is priemoniu: skaiciau, kad labai giriate Bio-Active Compresus, todel norejau nusipirkti, taciau nerandu vaistinese, bent Euro vaistineje tikrai ju nera. Gal galetumet pasakyti kur juos perkate?
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šiandien sužinojau, kad UAB Oriola platina Medela produkciją, o tame tarpe ir lanoliną spenelių gydymui - PureLan.
Firmos kontaktai:
Adresas: Laisvės pr. 75, Vilnius, LT-06144
Telefonas: (+370) 5 2688401
Faksas: (+370) 5 2688400
e-paštas: vilnius@oriola.com
Jie sakė, kad kai ką iš Medelos produkcijos tiekia kažkokiai vaistinei prie Katedros (nepamenu, kokiai... blush2.gif ). Pasidomėkit, kam aktualu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SILVIA @ 2008 09 07, 16:14)
sveikos,
bandziau ieskoti informacijos ,bet neradau...

gal kas galite patarti KA DARYTI???
maitinu tris menesius ir rimtesniu problelemu su krutimis kaip ir neturejau, neskaitant pasekmiu del nemokejimo paduoti kruties, primosiomis dienomis liginineje...
deja vakar ilgokai laikiau mazaja prie kruties ir si "krimstelejo" speneli. jau kito matinimo metu kenciau skausma ir baigus net aiktelejau: tos kruties spenelis istino( padidejo gal kelis kartus) zodziu...dabar beda- skausmas nezmoniskas ir isties nezinau ka daryti...
kadangi vieno matinimo metu matinu is vienos kruties, dar tikejausi, kad ligotoji pailses- patepiau bapanthenu, bet jokio poveikio...
GAL KAS PATARTUMETE KA DARYTI?

ar bandyti nusitraukti piena ir sumaitinti sauksteliu...
kokias priemoens naudoti, kad nuimti spenelio sutinima... jis dabar toks, kad nebetelpa net i atspeni...(gal galvojau, kad bandysiu matinti per ji)
:-(

Jei turite pientrauki (man labai patiko rankinis AVENT firmos), tai is pazeistos kruties traukit piena su pientraukiu kokia savaite, kol krutis nesusitvarkys. Ta pienuka aisku tegu kudikis suvartoja. Bet ne is saukstelio, o patogiau is buteliuko (turejau komplekte ir AVENT buteliuka, tai super thumbup.gif ). Ir aisku tepkit kokiom nors priemonem. Yra kazkoks kremukas krutims (pavadinimo jau ir nepamenu).
Tik yra tikimybe, kad vaikas tokiam amziuje gali priprasti prie buteliuko ir atsisakyti kruties. Man taip buvo, bet problemu dideliu tikrai is principo nebuvo, nes su tuo AVENTU labai greit prisimelzdavau pienuko.
Atsakyti
Radau kitoje temoje to kremuko pavadinima: GARMASTAN. Tai butent ji ir naudojau krutu prieziurai. Man ji rekomendavo mano drauge, o jai gydytoja. Tai super kremukas. Reikia tik tepti plonu sluoksniu. Ir maitinti juo istepus galima.
Atsakyti
pabandykit Multi Mam kompresiukus aš naudojau kai man mažiukas buvo krimstelėjęs blush2.gif
Atsakyti
mano speneliai pirmomis dienomis buvo nugraužti  doh.gif , tai žindymas buvo skausmingas.... pradžioje  ligoninėje tepiau bepanthenu, bet po poros dienų per pirmą vizitacija aplankiusi gydytoja patarė tepti garmastanu, tai teplioju juo iki šiol po kiekvieno maitinimo profilaktiškai ir žinoma man dar padėjo žindyti anpseniai kol nesugyjo speneliai  thumbup.gif , su jais ne taip skausminga buvo  mirksiukas.gif
Atsakyti