Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

Noriu patikslinti - tai ne tepaliukas SU lanolinu, tai 100% lanolinas - avies (vilnos) riebalai.
Aš būtent šį naudojau (mums ligoninėje mėginukų davė) - labai patenkinta.
Lietuvoj nemačiau niekur, bet kažkas minėjo, kad "yra, bet brangus". unsure.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju tokį : PureLan
Man irgi ligoninėje dovanų davė - tikrai labai geras. O Lietuvoje gal turėtų firma, kuri Medela produkcija prekiauja (nepamenu pavadinimo).
Atsakyti
Tai ar tikrai niekas LT nenaudoja? Atrodo tik užsienio mamytes atsiliepė g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2008 06 06, 19:36)
Aš tai naudoju tokį : PureLan
Man irgi ligoninėje dovanų davė - tikrai labai geras. O Lietuvoje gal turėtų firma, kuri Medela produkcija prekiauja (nepamenu pavadinimo).

QUOTE(Natuke @ 2008 06 08, 20:37)
Tai ar tikrai niekas LT nenaudoja? Atrodo tik užsienio mamytes atsiliepė g.gif

Gaminys KREMAS SPENELIAMS PURELAN 100
Orig. pavadinimas PURELAN 100
Gamintojas MEDELA AG
Gamintojo adresas LATTICHSTRASSE 4B, 6341, BASE, ŠVEICARIJA
Platintojas UAB ORIOLA
Platintojo adresas VILNIUS LAISVĖS PR. 75, 2022, VILNIUS, LIETUVA
Kilmė SINGAPŪRAS
-------------

UAB "ORIOLA" Laisvės pr. 75, LT-06144 Vilnius
Tel.: 85 268 84 01
Faks.: 85 268 84 00
El. paštas: vilnius@oriola.com Laboratorinė įranga, priemonės, reagentai, diagnostiniai testa
Atsakyti
Lieka išsiaiškinti kurioj vaistinėje arba parduotuvėje jie parduodami.

Aš savo gavau šiandien - atsiuntė draugė meginėlių ir atėjo mano užsakytas per ebay. Kvepia... lanolinu wink.gif arba kitais žodžiais avim kvepia biggrin.gif. Pasitepiau savo sausius spienelius (šiaip rekomenduojama juos naudoti kaip drekinančia priemone neštumo metų... man tikrai palengvėjo - nes nuo neštumo ir žindymo krutys buvo jautrios ir speneliai sausi. Man įdomu dėl kvapo - yra gi nuomone, kad kūdikiams nepatinka keisti kvapai g.gif. Na bet žmones gana ilgai naudoja, turbūt tinka kūdikiui tas lanolino kvapas. g.gif

Tai gi gauti iš JAV arba GB ne problema, bet gerai būtų žinoti, kur pirkti LT.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 06 12, 18:52)
Lieka išsiaiškinti kurioj vaistinėje arba parduotuvėje jie parduodami.

Aš savo gavau šiandien - atsiuntė draugė meginėlių ir atėjo mano užsakytas per ebay. Kvepia... lanolinu wink.gif arba kitais žodžiais avim kvepia biggrin.gif. Pasitepiau savo sausius spienelius (šiaip rekomenduojama juos naudoti kaip drekinančia priemone neštumo metų... man tikrai palengvėjo - nes nuo neštumo ir žindymo krutys buvo jautrios ir speneliai sausi. Man įdomu dėl kvapo - yra gi nuomone, kad kūdikiams nepatinka keisti kvapai g.gif. Na bet žmones gana ilgai naudoja, turbūt tinka kūdikiui tas lanolino kvapas.  g.gif

Tai gi gauti iš JAV arba GB ne problema, bet gerai būtų žinoti, kur pirkti LT.

Gal priklauso nuo firmos, apdorojimo lygio - Lansinoh kaip ir bekvapis buvo, arba aš neatsimenu jau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 06 12, 20:25)
Gal priklauso nuo firmos, apdorojimo lygio - Lansinoh kaip ir bekvapis buvo, arba aš neatsimenu jau...  g.gif

turiu būtent lansinoh smile.gif lyg tai pirmą pasirodo kvepia, po to ne, bet rankos tai tikrai po jo kvepia lanolinu ir kaip jis gali būti bekvepis jeigu tai yra 100%pure lanolin. g.gif Na bet gan įdomus kvapas smile.gif man patiko
Atsakyti
Lietuvoje yra kremas speneliams "lanacare" - pagrindas naturalus lanolinas

http://www.lanacare....s/produ/ple.php
turbūt reikia jieškoti kotrynos tinkle, ten kur priekiaujama ir kita lanacare produkcija

radau smile.gif atsirado tindi rindi tinklalapy gegužės men.

http://parduotuve.ti...products_id=161

user posted image

kaina palyginus nedidele 22lt smile.gif

Ruste, galima sujungti temas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 13 birželio 2008 - 18:59
Labas mamytes,
iesokojau panasios informacijos bet neradau, o pagalbos reikia... Mano dukruze bezysdama ikando speneli. Bega kraujas- nekresa kazkodel... Kol spenelis prispaustas ideklu liemenelej- kraujas nebega, o kai atleidziu- bega. Kaip gydyti? Ar neduoti kazkuri laika lelkai pienelio? Zinau, kad galbut absurdiski mano klausimai, bet pirma karta su tokia problema susiduriau ax.gif . Spenelis skauda, nors mano grazuolei tai sukele juoko... unsure.gif
Atsakyti
Na... pati paklausiau, pati ir atsakysiu lotuliukas.gif Pakeiciau iklota popierine servetele ir per 10 min uzkresejo kraujas. Kruties neduosiu per nakti, kad spetu sugyti. Tik vat ka reikes daryti, kad mazoji nesugalvotu vel kasti, tai jau klausimas g.gif Atitraukimas jai buvo juokingas, surekimas irgi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rykliukė*: 13 liepos 2008 - 21:44
Eina sau, kaip nesmagu.Bijociau duot kruti po tokio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 07 13, 23:22)
Eina sau, kaip nesmagu.Bijociau duot kruti po tokio unsure.gif

Vis tik neatsilaikiau verkimui ir daviau sianakt ikasta kruti... Skaudejo kaip zindo, bet kraujas nepradejo vel begti... unsure.gif
Atsakyti