QUOTE(dainelė @ 2008 03 19, 12:06)
Sveikos
Mano sunuciui jau 7 men., bet jis man kaip tik dabar nugrauzineja spenelius, mat jam dygsta dantukai ir jis pavalges dar megsta dantenas pasikasyti ir ima kramtyti pati speneli Bet kai jis migdosi, tai nedrisk atimti kruties, nes paleis dudas ir migdymas prasides is pradziu Tai ir kenciu...
O jau Garmastana ir Multi-Mam kompreselius naudoju praktiskai nuolat. Nezinau, ar cia mano speneliai tokie jautrus ir niekaip neuzsigrudina, ar kas?
Nuogom krutim vaikscioti negaliu, nes pienas liejasi laisvai....
Mano sunuciui jau 7 men., bet jis man kaip tik dabar nugrauzineja spenelius, mat jam dygsta dantukai ir jis pavalges dar megsta dantenas pasikasyti ir ima kramtyti pati speneli Bet kai jis migdosi, tai nedrisk atimti kruties, nes paleis dudas ir migdymas prasides is pradziu Tai ir kenciu...
O jau Garmastana ir Multi-Mam kompreselius naudoju praktiskai nuolat. Nezinau, ar cia mano speneliai tokie jautrus ir niekaip neuzsigrudina, ar kas?
Nuogom krutim vaikscioti negaliu, nes pienas liejasi laisvai....
gali būti alergija nuo rūtų įklotų, tavo vietoj pabandyčiau jų nenaudot, o tiesiog paprasto merliuko įsidėt į liemenėlę jei labai bėga.
gali būt, kad vaikas žinda netaisyklingai apžiojęs, todėl traumuoja spenelį.
o tu nuogom krūtim pabūk iškart po maitinimo, kai pienas išvalgytas, tada nebėgs.