Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(ingalp @ 2007 11 06, 09:56)
geriausiai gydo multi mum kompresiukai. ir kuo daugiau laikyk spenelius nepridengtus, t.y. oro vonias priiminėk

Sveikos, mamytes, is tiesu bio active kompresiukai ir balzamas labai gerai gydo. Jie vadinasi Multi - Mam (balzamas kainuoja 21.75, o kompresai 17.66 lt). As jau metus maitinu savo leliuka, tad speneliai prisitaike ir mums nebereikia siu priemoniu. Galeciau kokiai mamytei padovanoti, kuri nelabai gali sau leisti pirkti brangiu tepaliuku. Rasykit i az, greiciau pamatysiu. (gyvenu Naujininkuose, Panevezio gatveje)
Atsakyti
Ar kas turėjo tokią problemą?
Turiu įtarimą, kad grybelis neaplenkė manęs ir su antru vaikeliu. verysad.gif
Po žindymo pieno latakuose lyg dega kažkas. Ilgai dega, apie kelias valandas, iki kito maitinimo. Tai galima sakyti vos ne ištisinis skausmas.

Su pirmu vaiku turėjau grybelį, tai tada gydžiau vaikui burnytę su Daktarin oral gel ir sau patepdavau. Bet nelabai padėjo, tai kiek pamenu clotrimazolio tepalu patepdavau.
Bet labai sunkiai atsikračiau, vos ne 3 savaičių reikėjo.
Tiesa, tada jau žindymas buvo nusistovėjęs, nebuvo nugraužtu spenelių.

Atsakyti
Siulau kreiptis i pediatra. Jie zino kaip gydyti pienlige. Mums israse Nystatin - mazei lasiuku i burna, man tepalo ir per dvi savaites susitvarke
Atsakyti
o koki tepala israse speneliams?
Atsakyti
šiaip klotrimazolio tepalu tept reikia. arba tuo pačiu vaikišku daktarinu
Atsakyti
QUOTE(ruta7 @ 2008 01 02, 09:46)
o koki tepala israse speneliams?

To pacio Nystatin vaistineje buvo dvieju formu - lasiuku vaikams ir tepalo speneliams. Svarbiausia vienu metu reikia gydyti burnyte ir spenelius, nes tie grybai taip ir keliaus is mamos pas leliu ir atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2008 01 02, 21:20)
To pacio Nystatin vaistineje buvo dvieju formu - lasiuku vaikams ir tepalo speneliams. Svarbiausia vienu metu reikia gydyti burnyte ir spenelius, nes tie grybai taip ir keliaus is mamos pas leliu ir atvirksciai.

Ar nera skirtumo tarp tu dvieju tepalu - klotrimazolio ir nistatino? Nistatinas lyg antibjotikas. Kuri geriau naudoti?
Atsakyti
Man KMUK sesute sake jei bus pienlige tepti Daktarinu ne tik vaikucio burnyte bet ir uzpakaliuka g.gif
Atsakyti
asakykyte, prasau. kaip atrodo nugrauzti speneliai? gal ir kvailas klausimas blush2.gif , bet man pradzioje paraudo prie spenelio, eme skaudeti (bet nesmarkiai) maitinant ir niezeti tarp maitinimu, o dabar ten sutrukineje ir pabala po mitinimo ar duso? g.gif Taip pat kudikio lupytes maitinant pasidengia lyg ir kokia balta plevele. Gydytojai liepe atikrinti ar nera baltu demiu ant gomurio, bet ne g.gif zodziu: SOS blink.gif

nuogomis krutimis galiu buti tik duse, nes pienukas bega beveik istisai..

Atsakyti
as kankinausi pirmas dvi savaites, kol formavosi spenelis, tai naudojau bepantena, ir darydavau oro vonias, dabar tfutfutfu smile.gif viskas gerai
Atsakyti
Man geriausia padėjo Garmastan po žindymo ir oro vonios, ir aišku, taisyklingas spenelio pažiojimas, reikia stebėti, kad teisingai žįstų vaikis.
Atsakyti
thumbup.gif as pradzioje tepiau Bepantenu, bet po keliu dienu pradejau tept saltalankiu aliujumi. man jis dau geriau ir greiciau padejo. tik labai rubus tepe.
Atsakyti