Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

Kai buvo įtrūkimų, tai man labai greitai ir efektyviai pagydė Garmastan, na dar tepiau bephanten, bet jis manau geriausiu atveju tik profilaktikai tinka
Atsakyti
Man tik Bepanten kremas smile.gif
Atsakyti
Kiek maitinu, dar nebuvo jokio nugrauzimo, jokio itrukimo, pasiseke, kad maze iskart viska pati dare teisingai, o jei negerai paimdavo kruti, pati ismesdavo ir is naujo imdavo labai kantriai, kol gerai pasisekdavo bigsmile.gif Ir tepalu jokiu nenaudoju. Tik muilint stengiuos reciau, kad oda nesausetu, bet kai uzsimirstu, tai ir issimuilinu biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip mano panelė buvo nugraužusi spenelius,vilku staugt norėjosi cray.gif blink.gif ir mane išgelbėjo Garmastan su Bepantenu,bei oro vonios thumbup.gif ,stengiausi neplauti su muilais spenelių,o po maitinimo dar pasitepdavau su savo pačios pienu ir pabūdavau nuogom krūtim. cool.gif
Po 2 savaičių viskas puikiai susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
GARMASTANAS LABAI GERAI,DAR YRA VOLKOVO TEPALAS-JI GAMINA VAISTINE PRIES KLINIKAS VILNIUJE,ANTAKALNYJE,NES NUOSTABUS AKUSERIS-GINEKOLOGAS VOLKOVAS KAIP TIK TOSE KLINIKOSE DIRBO IR SUKURE SI TEPALA.
TARPUOSE TARP TEPALU GERAI ORO VONIOS AR PAPUSTI SU FENU ORO SROVE,O PO TO PATEPTI SPENELIUS ALIEJINIU VIT.A ,GALIMA IR VIT.A-E.

LINKSMU SVENTU VELYKU BE SPENELIU SKAUSMO! 4u.gif
Atsakyti
Man padejo Bepanten,diena patepiau,nemaitinau is tos kruties,o jau vakare susitvarke... ax.gif
Atsakyti
naudoju Avent antspenius, ir Garmastad, bet vistiek laabai skauda spenelius, vistiek maziukas apkandziojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2007 04 06, 10:23)
Oi kaip mano panelė buvo nugraužusi spenelius,vilku staugt norėjosi  cray.gif  blink.gif  ir mane išgelbėjo Garmastan su Bepantenu,bei oro vonios  thumbup.gif ,stengiausi neplauti su muilais spenelių,o po maitinimo dar pasitepdavau su savo pačios pienu ir  pabūdavau nuogom krūtim.  cool.gif
Po 2 savaičių viskas puikiai susitvarkė  thumbup.gif

Man Bepanthen nepadejo, bet puikiai padejo Garmastanas ir labai greitai - gal per kokias 3 dienas užgijo, ir paskui profilaktiškai naudojau jį gal kokį mėnesį. Ir taip pat po maitinimų patepdavau savo pieneliu ir duodavau oro vonių smile.gif
o traukiant pienuka per nugraužtus spenelius tiek su antspeniais, tiek be jų kaifas būdavo vienodas, tai jų ir nebenaudojau.
Atsakyti
QUOTE(blogiete @ 2007 01 13, 13:17)
Patarciau kuo skubiau nusipirkti Avent firmos antspenius ir su jais maitinti kudiki kol pagis speneliai. O speneliams gydyti nusipirk firmos BIOCLIN kompresus ( labai geras ir efektyvus daiktas ) uzdesi ir turetu praeiti. Man tai jokios priemones nepadejo, o sie kompresai per pora dienu pagyde spenelius. Siaip patarciau po kiekvieno maitinimo spenelius patepti kokiu tepaliuku pvz. mano isbandyti ir labai geri Bioclin arba Avent firmu. Sekmes!

kadangi teko palakstyti po miestą beieškant tų kompresų (anot žmonos - jie tikrai padeda, ir gana mikliai bigsmile.gif ), pasidalinsiu patarimais :
pirma, balta pakuotė su švelniai violetine horizontalia juosta per vidurį. Viršuj didokomis raidėmis BioClin parašyta (tai ne vaisto, o gamintojo pavadinimas wink.gif ), apačioje, mažesnėmis raidėmis Compresses, o per vidurį vertikaliai Multi-Mam,
antra, net ir porimčiuose vaistinių tinkluose vaistininkas gali būti apie juos negirdėjęs (į mane žiūrėjo kaip į nevisprotį, kai klausinėjau g.gif , o aš jų vos iki isterijos nedavariau ax.gif
trečia, pasirodo yra ir panašaus pavadinimo vitaminai - tad nesusipainiokit (čia pasakė vaistininkė, kuri žinojo ir kompresus thumbup.gif )
ketvirta, ne visose vaistinėse jų ir yra, ir ne visada - panašu, kad veža nedideliais kiekiais.

tai tiek ekspyriensų (patirčių).

sekmės besigydant ! wub.gif

P.S. pats pirkau Operos ir Gedimino vaistinėse, Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toras: 24 birželio 2007 - 13:40
O aš jau nebežinau ką daryti, mano mažiukas valgė 2 mėn normaliai, džiaugiausi kad problemų neturiu, o dabar kažkaip pradėjo labai skaudėti ir spenelius ir laukelį aplink jį. Jis paraudęs, man atrodo kad patinęs, o ką daryti taip pat nežinau. unsure.gif
Atsakyti
Na esat jus saunuoles, tikrai idomu paskaityt. Tokia duomenu baze cia surinkot! Tik vakar atradau sita tema, nespejau dar visko perskaityt. Pati dar tik laukiu ateity visu situ dziaugsmu, jau prisigaudziau patarimu kaip grudint spenelius. Vienas is ju-nuplaut su stipria salto duso srove ir patrint siurksciu ranksluosciu.. brrr, bet gal naudinga. Kitas-i liemenele isisiut siurkstaus lino gabaleli, kad taip pat spenelis butu dirginamas ir iprastu. Ka jus dabar darytumet nestumo metu, kad labiau paruostumet savo spenelius tikrai atsakingam darbui, kad patirtumet kuo maziau diskomforto jau maitinant?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 11 03, 19:09)
SOS. nugraužė spenelius iki kraujų - kaip gydyti? unsure.gif

geriausiai gydo multi mum kompresiukai. ir kuo daugiau laikyk spenelius nepridengtus, t.y. oro vonias priiminėk
Atsakyti