Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(femme @ 2006 12 07, 23:20)
Pats geriausias, na tiesiog stebuklingas dalykas yra tokie MULTI-MAM kompresiukai krūtims thumbup.gif  lapeliai, sutepti aktyviu biologiniu geliu, kurio prieš matinimą nereikia nuplauti - buvau apsirūpinusi jais iki gimdymo, nes didelis deficitas, vos keliose vaistinėse Vilniuje galima rasti.... Tai mane ir išgelbėjo nuo nugraužtų spenelių, nes vaikutis ilgai mokėsi imti krūtį, o kelias dienas, kol priešpienį keitė pienas žindžiau praktiškai ba perstojo. Palatos kaimynei net šašai ant spenelių užsidėjo doh.gif O kompresiukai pastoviai drėkina spenelį ir maloniai šaldo mirksiukas.gif

As irgi neseniai naudojau Multi mam kompresus. Tikrai, fantastiskai greitai padejo. Taip pat naudojau tepaliuka Multi mam balm. Jis yra taip pat BIOCLIN firmos, kainuoja 21.75 Lt. ir pries 3 savaites jo tikrai buvo vaistineje Ausros nartu gatveje.
Mamytes, nepraraskite vilties. Kai labai skauda, pakentekite, leiskite truputi maziau zisti, bet nenutraukite maitinimo.
Atsakyti
man geriausi buvo multimam kompresiukai, o veliau uzsigrudinom thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudojau ir garmastan, ir multimam, tai antri labiau patiko, nes buvo nuvalgęs iki kraujo, greit užgijo ir jokių dabar problemų
Atsakyti
kai dar gulejau su lialyte ligoninej tik po gimdymo tai naudojau Bepanthen krema, bet man akusere patare MultiMam kompresus... nes sake Bepanthen kremas tik minkstina o MultiMam kompresai gydo...
Atsakyti
Labukas,

turiu bedele. verysad.gif per vakar vakara ir sia nakti mazyle nerealiai nugrauze spenelius... Maitinant skauda... po nakties ant maikutes radau is zaizdeliu gelsvu isskyreliu... Ar nepakenksiu mazylei ir toliau maitindama tokiomis krutimis? KA daryti? Kaip efektyviai gydyti? Mums dar nepilna savaitele...
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2007 01 13, 10:13)
Labukas,

turiu bedele.  verysad.gif  per vakar vakara ir sia nakti mazyle nerealiai nugrauze spenelius... Maitinant skauda... po nakties ant maikutes radau is zaizdeliu gelsvu isskyreliu... Ar nepakenksiu mazylei ir toliau maitindama tokiomis krutimis? KA daryti? Kaip efektyviai gydyti? Mums dar nepilna savaitele...

tepk bepanteno tepaliuku spenelius ,nebijok leliukui nekenke jis ,o nugrauze nes blogai padavei kruti ,jei gali ta skausma iskesti tai ir toliau maitink ,daug dauk kantrybes ir tikrai greitai viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Patarciau kuo skubiau nusipirkti Avent firmos antspenius ir su jais maitinti kudiki kol pagis speneliai. O speneliams gydyti nusipirk firmos BIOCLIN kompresus ( labai geras ir efektyvus daiktas ) uzdesi ir turetu praeiti. Man tai jokios priemones nepadejo, o sie kompresai per pora dienu pagyde spenelius. Siaip patarciau po kiekvieno maitinimo spenelius patepti kokiu tepaliuku pvz. mano isbandyti ir labai geri Bioclin arba Avent firmu. Sekmes!
Atsakyti
tokioj situacijoj labai geras dalykas MultiMom kompresiukai thumbup.gif tikrai labai efektyvus - dek po kiekvieno maitinimo - kol uzgis ,pries maitinant nuplauti nereikia! o paskiau profilaktiskai pasitepliok pvz., kad ir Avent kremuku
Atsakyti
Butinai tepk po kiekvieno maitinimo bepanthen ar garmastan tepaliukais,jie nekenkia (pati isbandziau).Cia taip visada su tais speneliais po gimdymo...Mums jau dvi savaites,tai as jau praeita savaite atkentejau...juk jie turi prisitaikyt prie nuolatinio dirginimo...po savaites turetu tau susitvarkyt...man po pirmo taip kaip tau buvo,tai zalia buvau,o po kitu jau gudresne,tai gimdymo namuose jau po pirmo maitinimo tepti pradejau,kazkiek skaudejo kol prisitaike,bet speneliai buvo minkstesni ir iki zaizdeliu nenugrauze...O siaip leisk krutim pakvepuot grynu oru po zindymo ir patepimo,nekisk iskart i liemenele...
Linkiu tau kuo greiciau atsikratyt to skausmo,nes jis siaubingai nemalonu ir koks skausmingas doh.gif
Atsakyti
Mums padėjo Bepantenas, Avento tepaliukas ir Avento antspeniai. Laikykis thumbup.gif
Atsakyti
Labuka,

man irgi mergaite buvo labai nugrauzusi spenelius, tepiau garmastanu, namie kiek imanoma pavaiksciodavau plikomis krutimis, kad oro voniu gautu, o po pusantros savaites kaip ranka nueme - prisitaike speneliai, issitempe kiek reikia ir viskas.

Butinai duok vaikui teisingai kruti, jei blogai paeme, ikisk pirsta i burnytes kampa, praziodyk ir istrauk kruti. Pries vel duodama, paerzink vaikiuko apatine lupyte ar smakriuka, kad placiau issiziotu ir apimtu kuo daugiau apatinio rudojo laukelio - ismoksit draugauti ir viskas bus ok 4u.gif

Nereikia jokiu antspeniu - patikek, jie nepadeda, o daznai tik trukdo igyti zindymo igudzius, neislaidauk be reikalo 4u.gif
Kantrybes mamytei ir leliukui!
Atsakyti
Patariu naudoti tokius kompresiukus MUlTi Mam, jie super padeda, nuramina papukus per keletą minučių pajusi palengvėjimą.

kompresiukai

Dar gali naudoti Avent,Garmastan tepaliukus papukams.

Man tai geriausiai padėjo tie kompresiukai ir garmastan. Pvz. bepantenas nieko nepadėjo.

Gydikis ir malonaus maitinimo.

Žinau, kaip nemalonu, skauda.
Atsakyti