Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(Pacific @ 2006 12 02, 18:45)
man padejo kompresai MULTI MAM

Man irgi thumbup.gif , o taip pat kopūsto lapai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija000 @ 2006 11 30, 16:55)
O man labai padėjo... kopūsto lapas.  thumbup.gif  Ir nuramindavo, ir karštį ištraukdavo.

drinks_cheers.gif , dar kai labai skauda multi mam kompresai geriausiai padeda, tik kad labai brangūs. o profilaktisškai po kiekvieno maitinimo tepu bepanthen arba garmastan
Atsakyti
Pačiom pirmom dienom, kaip pradėjau maitinti, jaučiau tokį diskomfortą (nors speneliai nukramtyti nebuvo), tai pasitepdavau Garmastanu po kiekvieno maitinimo. Po kokios savaitės nebesitepiau, viskas susitvarkė. Šiaip geriausia kuo ilgiau pabūt nuoga krutine, o spenelius patepti savo pienu ir leisti išdžiūt.
Dar gidrėjau kad padeda kopūsto lapas ir bulvių tarkio kompresas (nerekomenduoju, o tik girdėjau). Pati nebandžiau, nes didelių problemų neturėjau. Įdomu, ar tai tiesa.
Atsakyti
man viena mociute patare taip gydytis sutrukinejusius spenelius: alijosiaus lapeli perpjauti isilgai per puse, atsipjauti mazus gabalelius, na tokius, kad ant spenelio uzdeti galima. Po zidymo uzdeti tuos alijosiaus gabaliukus ant speneliu sultingaja puse. Pries kita maitinima butina nusiplauti speneli muilu. Labai gerai ugydo itrukimus. Butent si buda isbandziau, kai jokie tepalai negelbejo.
Atsakyti
Naudojau Avent ir Bepanten pakaitomis, bet geriausiai padėjo antspeniai. Su jais maitinau kol užgijo krūtinė (aišku tepiau ir su tepaliukais ), dabar jokių problemų nebeturiu thumbup.gif
Atsakyti
pirmom dienom tepiau avent tepaliuku, nes ladai issausedavo speneliai, dabau poreikio tepti lyg ir nera, tik labai retai tenka, jei nakti uzmiega su papuku mano kleckas burnoj, tai nuciulpia truputi,tai tenka ryte spenelius patepti
Atsakyti
Pats geriausias, na tiesiog stebuklingas dalykas yra tokie MULTI-MAM kompresiukai krūtims thumbup.gif lapeliai, sutepti aktyviu biologiniu geliu, kurio prieš matinimą nereikia nuplauti - buvau apsirūpinusi jais iki gimdymo, nes didelis deficitas, vos keliose vaistinėse Vilniuje galima rasti.... Tai mane ir išgelbėjo nuo nugraužtų spenelių, nes vaikutis ilgai mokėsi imti krūtį, o kelias dienas, kol priešpienį keitė pienas žindžiau praktiškai ba perstojo. Palatos kaimynei net šašai ant spenelių užsidėjo doh.gif O kompresiukai pastoviai drėkina spenelį ir maloniai šaldo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija000 @ 2006 11 30, 17:55)
O man labai padėjo... kopūsto lapas.  thumbup.gif  Ir nuramindavo, ir karštį ištraukdavo. Taip man patarė masažistė. Po to dar Garmastan'u tepdavau.

Aš taip pat naudojau ir neturėjau jokių problemų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudojau Garmastan, jokių problemų nebuvo.
Atsakyti
naudojau AVENT tepaliuka , o kai labai nugrauzdavo spenelius tuomet MultiMam kompresiukus thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau tik Germastan ir krūtinė sveika 4u.gif
Atsakyti
As taip pat naudojau Garmastan, jis buvo mano issigelbejimas ligonineje, nes lelius buvo taip nugrauzes kad vos nerekdavau maitindama doh.gif blush2.gif
Atsakyti