man tai padejo multi mum, na as juo naudojaus tik karta tai nelabai zinau ar jis tikrai jau toks super efektingas, na viena karta tai padejo uzgijo labai greitai
Aš naudoju Garmastaną ir Bepanteną- pakaitomis. Vienas daugiau gydo, ypač kai vaikas neramiai valgo ir patampo krūtinę, o bepantenas man labai gerai suminkština spenelius.
QUOTE(Ievuzhe @ 2006 09 13, 22:14)
Kai vaikutis pavalgo, isspausk siek tiek pienuko ir patepk juo spenelius. Pabuk atvirais speneliais bent 15 minuciu, o gal ir ilgiau. As dar patepdavau jau sausus spenelius jonazoliu aliejumi, vaistineje pirkau. Labai padejo.
Tikrai labai gerai yra kaip parašė Ievuzhe Man dar padėdavo medus Ištepdavau spenelius. O geriausiai padėdavo, kai vaikščiodavau nuoga krūtine. Problemėlių buvo tik gimus mergaitei, o su sūnumi jau viskas buvo gerai Jokių tepalų nenaudojau iš vis...
Man tai labai padeda medus - įdedu šaukštelį į dubenėlį, tada tą dubenėlį į karštą vandenį, išsilydo ir kokias 10 min vis teplioju ant spenelių Nuima sudirgimą, paraudimą
Be jokios konkurencijos, labai atsakingai sakau: GARMASTAN tepaliukas
Jau du vaikus su juo išmaitinau, vieną iki 9mėn., o dukrytei jau 1,1m., dar maitinu.
Pačioje žindymo pradžioje, dar gimdymo namuose, abu kartus ištepiau visas krūtis, ne tik spenelius ir šiltai apgaubiau rankšluosčiu. Tą patį dariau namuose, jei tik imdavo mausti krūtis, ar gūziukas koks formuodavosi. Visada padėjo, nei kopūsto nereikėjo, nieko.
O šiaip spenelius reikia tepti po maitinimo. Nė karto nebuvo žaizdelių, kaip kad kitoms kai nukandžioja lialius. Beje tas pats tepaliukas super padeda nuo peršalimo, kai spuogai išsikelia ant lūpų (pūslelinė)
Beje, patogu ir tai, kad tepaliuko nuplautik nereikia, nors kai pabandžiau paragauti, tai neskanu labai, o kūdikiui - nieko Bet po to vis vien nuplaudavau krūtį, nes manau, jei man neskanu, tai ir mažiui ne
Jau du vaikus su juo išmaitinau, vieną iki 9mėn., o dukrytei jau 1,1m., dar maitinu.
Pačioje žindymo pradžioje, dar gimdymo namuose, abu kartus ištepiau visas krūtis, ne tik spenelius ir šiltai apgaubiau rankšluosčiu. Tą patį dariau namuose, jei tik imdavo mausti krūtis, ar gūziukas koks formuodavosi. Visada padėjo, nei kopūsto nereikėjo, nieko.
O šiaip spenelius reikia tepti po maitinimo. Nė karto nebuvo žaizdelių, kaip kad kitoms kai nukandžioja lialius. Beje tas pats tepaliukas super padeda nuo peršalimo, kai spuogai išsikelia ant lūpų (pūslelinė)
Beje, patogu ir tai, kad tepaliuko nuplautik nereikia, nors kai pabandžiau paragauti, tai neskanu labai, o kūdikiui - nieko Bet po to vis vien nuplaudavau krūtį, nes manau, jei man neskanu, tai ir mažiui ne
ka daryti????
aplink speneli, kaip su peiliuku perbraukta!!!!
net toks jausmas, kad mesa matosi !!!!
skauda nerealiai, negaliu maitint, vos su pientraukiu istraukiu pienuka!!!!
ar buvo kam taip ir ka geriau vaistineje nupirkti, kad padetu
LAUKIU PAGALBOS
Bepanthen man padeda.
labai labai labai pdejo Garmastan. Jo nereikia nuplauti. Jis ne tik gydo visokius itrukimus, bet taip pat yra priesuzdegiminis, kai krutys pilnos, kietos, kad kas nors blogo nepasidarytu, tai reikia visa kruti istept. As del mediciniu priezasciu jau negaliu maitint, tai liko visai nepraimtas tas tepaliukas. Mokejau 17 Lt. Galeciau uz 15 Lt. parduot, dar prideciau kito labai nedaug like, ir dar Multi - Mam 6 kompresiukai. Tie Multi - Mam irgi labai faini, jie is zoleliu, veikia saldanciai, raminanciai. Ju kaina man atrodo uz 10 irgi apie 17 lt. . tai va, o as uz viska prasau 15.
O man labai padėjo... kopūsto lapas. Ir nuramindavo, ir karštį ištraukdavo. Taip man patarė masažistė. Po to dar Garmastan'u tepdavau.
Tepalai, kompresai aisku geras dalykas. Bet man idealiausiai padejo Avent antspeniai. Ir maitint neskauda ir spenelius su tepalais susigydai kol juos naudoji. . Vien su tepaliuku sunku uzsigydyt, nes vel nugriauzia. Dar ir dabar panaudoju antspenius kai krutis pustuste ir vaikas nebenori zisti, uzsidedu antspeni ir zinda toliau, kol istustina.