Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

Mano ginekologas buvo rekomendaves Betadine. Taciau, kaip supratau, jis ypac padeda, kai suskeldeje speneliai. Paciai neprireike, tai negaliu savo nuomones pasakyti.
Atsakyti
garmastan thumbup.gif Jo nereikia nuplauti.Ir kuo dazniau daryk oro vonias. Labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SmelioJuosta @ 2006 09 07, 21:47)
Skauda speneli, mažylė nukramtė. 2.gif
Spenelis išraudęs, bet nesuskeldėjęs. blink.gif

Tepiau bepantheno tepalu. Is pradziu lygtai padejo, o dabar jau nebebadeda.
Gal galit patarti kokiu tepalu dar butu galima isbandyti tepti?
g.gif

Garmastan tikrai labai geras, tepti juo reikia storai, na tiesiog panardinti spenelį

dar yra Multi-mam compress thumbup.gif , ne visur būna aš jį radau Gintarinės ir Šeimos vaistinių tinkle ir naudojau jau kai ir garmastanas nebepadėjo doh.gif
Atsakyti
Garmastan labai geras thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man Garmastan nepadejo verysad.gif uztat puikiai viska isgyde Avent tepalas speneliams thumbup.gif
Atsakyti
Na prie visų šitų puikių patarimų pridėsiu, laikyti spenelius sausai, neleis vaikiukui čiulpti, kai jau nevalgo, o tik raminasi, pavaikščiok nuogomis krūtimis, jei ko nors nešokiruosi lotuliukas.gif ne 10 minučių, o kelias valandas. Jei negali, nusiplovusi išdžiovink spenelius džiovintuvu, bet ne karšta srove. man taip patarė seselė ir jie tikrai padėjo, nors buvo metas kai sukandusi dantis maitinau.
Atsakyti
Yra tokie komp[resai MULTI MAMA,vaistinese, tai super !!!! 4u.gif
Atsakyti
As is pradziu naudojau kompresus Multimam. Bet nelabai padejo. O drauge dave Avent tepala, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iskatr padejo, jau kita maitinima maziau skaudejo, o po dienos viskas praejo
Atsakyti
QUOTE(SmelioJuosta @ 2006 09 07, 22:47)
Skauda speneli, mažylė nukramtė. 2.gif
Spenelis išraudęs, bet nesuskeldėjęs. blink.gif

Tepiau bepantheno tepalu. Is pradziu lygtai padejo, o dabar jau nebebadeda.
Gal galit patarti kokiu tepalu dar butu galima isbandyti tepti?
g.gif

Pats geriausiai Garmastan.Pati isbandziau tikrai veiksmingas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai vaikutis pavalgo, isspausk siek tiek pienuko ir patepk juo spenelius. Pabuk atvirais speneliais bent 15 minuciu, o gal ir ilgiau. As dar patepdavau jau sausus spenelius jonazoliu aliejumi, vaistineje pirkau. Labai padejo.
Atsakyti
O man tai AVENT tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar stebuklingas dalykas naminės vištos nešaldyti ir per daug neužkaitinti taukai.Man tai jie buvo - thumbup.gif .Kai antro laukiaus,tai jau iš anksto močiutė buvo vištą paruošusi lotuliukas.gif
Atsakyti