Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

Išbandžiau Avent antspenius, jie patogesni nei Nuko, tačiau vis tiek labai daug vargo. Pienas išbėga pro šonus, o kiek tenka mažylei nežinia. Galiausiai nusipirkau Avent pientraukį su buteliukais ir pienuką nusitraukiu prieš kiekvieną maitinimą. Man kol kas tai geriausia išeitis.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
pirmą savaitę žiauriai skaudėjo... naudojau kremuką "Bepanthen", bet neilgai..., kai skausmas praėjo jo nebenaudojau, tai kad galiu pasakyt vieną -> greitai padeda thumbup.gif be to, vėliau porą kartų naudojau vaiko odelei cool.gif
Atsakyti
Man padejo tik multi-mam kompresiukai smile.gif .Juos labai patogu naudoti isidedi ir visa para gydai biggrin.gif krutis.Nereikia nuplauti pries maitinant.Taip suminkstina spenelius tikrai labai padejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik kazkodel ju ne visose vaistinese yra pirkti.Mes gavome tik poliklinikos vaistineje.Padeda ir Bepanthen bet siaip sau, ir pries kiekviena maitinima butinai nuplauti reikia.As visoms rekomenduociau netgi pries gimdyma isigyti kompresiuku, kad nekiltu ivairiausiu problemu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 01 rugpjūčio 2006 - 17:02
Nors speneliai liko tokie patys, po 1,5 mėn. mergytė paėmė krūtį ir kuo puikiausiai žinda.
Atsakyti
Patarčiau tik kantrybės, nepasiduot ir nepult iš karto pirkti antspenių. Pas mane irgi plokšti, taigi gimus sūnui problemų pradžioje tikrai buvo, nemokėjo jis valgyt, bet pavargus apie 10-15 min prieš kiekvieną maitinimą jis vistiek juos paimdavo ir jie išlysdavo. Na, o po kokios savaitėlės, mano mažylis jau valgė be jokių problemų. Tiesiog mano mažylis pats juos ištraukdavo.
Atsakyti
Tai va, konsultavausi su gydytija: jei speneliai idube, juos istraukti vaikas (ar pientraukis) gali, o jei ploksti - ju praktiskai nera, todel ir ka istraukti nelabai yra. Retais atvejais pasitaiko kad ir plokscius spenelius vaikas arpientraukis istraukia, bet taip buna retai. Zodziu, man krutim maitint itariu nera sansu... Nu ka, vel teks su pientraukiu vargt...
Atsakyti
Mano speneliai buvo plokšti. GN visi prievartavo ir mane ir vaiką valgyt natūraliai. Vaikas rėkė, aš žliubiau, galiausiai atvežė namiškiai antspenius, nupirko net dvejus Nuko ir Avento. Avento geresni, nes kietesni, guma tvirtesnė. Taip maitinomės 3 savaitės, vaikas kažkaip pasidarė labai irzlus, kas valandą norėjo valgyt, pasvėrė gydytoja ir rėžė verdiktą, kad vaikas nedavalgo, nes priaugo tik 500 g, reikia nutruakt ir duot pieną, kad matyt kiek suvalgo, nes nesugeba ištraukt sau pakankamai maisto. Kai nutraukiau ir daviau iš buteliuko, per savaitę vaikas priaugo 400 g doh.gif . paskui bandžiau eksperimentuot, be antspenių išvisn eimdavo, rėkdavo, su antspeniu patraukdavo 3-4 min ir muistytis, rėkt. Taip ir likom prie maitinimo iš buteliuko. Nors pientraukis spenelį ištraukia, bet po to abu dar labiau įdumba g.gif o nutraukinėt naktim nebūtina, jei pieno pakanka, nutrauki kokią 24.00 ir naktį tik pašildai tokį kiekį kokio reik.
Atsakyti
o as kai nustojau nakti nutraukineti - pieno pradejo mazeti. Nes idinant intervalus tarp nutraukimu, pieno mazeja (bent du pvz zinau...).
Atsakyti
man buvo nelabai sunki situacija. kai gimė mažius labai stengėmės išmokti teisingai paimti papą thumbup.gif pavyko, išmoko. dar kokias pirmas 10 dienų tepiau spenelius avent spec. kremukų (nereikia nuplauti prieš maitinimą), gal dar ir jie padėjo.

svarbiausia - išmokti teisingai paduot, o kūdikiui - teisingai paimt papą
Atsakyti
man tai ligoninej kazkokio tepalo dave, ebt enzinau kas per pavadinimas. bet nieko ten jis daug nepadejo. o geriausia padejo mano pienas:) atsimenu kai tik atsirado piemnas, ir naktim jis upemes tekejo.... tai nusipirkau tokius kazkokius "papersus"kurie dedasi i liemenuka:D nu nezinau kaip jie vadinas:) nu tipo kad drabuziai nepramirktu, ens pienas tekejo kaip sakiau. tai va nuejau ash su jais miegot. atsikeliau, tai jie visi buvo permike, ir speneliu nebeskuadejo po to laiko:) per nakti pienas pagyde:D man ir ligoninej daktare sake, tipo ishspausk bishki pieno ir sushlapink speneli, ir palik taip. tei va:) man mano pienas padejo:)
Atsakyti
Skauda speneli, mažylė nukramtė. 2.gif
Spenelis išraudęs, bet nesuskeldėjęs. blink.gif

Tepiau bepantheno tepalu. Is pradziu lygtai padejo, o dabar jau nebebadeda.
Gal galit patarti kokiu tepalu dar butu galima isbandyti tepti?
g.gif
Atsakyti
Pabandyk Garmastan.
Atsakyti