Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(ausrad @ 2006 05 02, 18:11)
Ka daryti kad tas laukelis sumazetu? O gal jis jau nebesumazes?  blink.gif  verysad.gif

Kažkaip įtariu, kad jis niekur nedings. O kaip sumažinti tai klausimas geras g.gif
Atsakyti
Mano mažylei dar nepilna savaitė, gimė dviem savaitėm anksčiau - tai savo maža burnyte neapžioja plokščio spenelio ir rudo laukelio. Jau buvau beprarandanti viltį, kad galėsiu vaikiuką maitinti iš krutytės, nors labai noriu. verysad.gif Naudoju Nuk antspenius, todėl labai sunku maitinti. Gal iš tiesų pabandyti Avent antspenius? Rytoj lėksiu jų pirkti, galėsiu palyginti
Atsakyti
QUOTE(vilmase @ 2006 06 26, 15:38)
Mano mažylei dar nepilna savaitė, gimė dviem savaitėm anksčiau - tai savo maža burnyte neapžioja plokščio spenelio ir rudo laukelio. Jau buvau beprarandanti viltį, kad galėsiu vaikiuką maitinti iš krutytės, nors labai noriu.  verysad.gif Naudoju Nuk antspenius, todėl labai sunku maitinti. Gal iš tiesų pabandyti Avent antspenius? Rytoj lėksiu jų pirkti, galėsiu palyginti

Nemanau,kad bus didelis skirtumas.Pas mane panasi situacija buvo.Bandziau su avent antspeniais matinti,bet nei man nei mazulkai nebuvo patugu.Tad teko jai padet paimti(apzioti)speneli,ir mum pavyko ji istraukti,dabar jau su tuo problemu nera,valgo be antspeniu ir abi esame patenkintos:)
Atsakyti
QUOTE(skinga @ 2006 04 13, 16:11)
sveikutes moterytes biggrin.gif

o as pagirčiau labai tinkamus šiam atvejui kompresiukus (multi mam),kurie yra super thumbup.gif pagalbininkai kai skauda spenelius, kai jie yra nugraužti ar kitaip pažeisti...mano dukrytei jau 5 menesiukai, tai turejome visko blink.gif  bet nepasidaviau: išmoko saulutė mano valgyt teisingai, o aš teisingai paduot krūtį ir dabar džiaugiamės maitinimo malonumais abi biggrin.gif juos galima naudoti ir profilaktiškai stiprinti spenelius ir juo gydyti, aišku jūsų teisė rinktis,bet man labai padėjo, nes išbandžiau visus tepaliukus, jei nepadeda kitos priemonės pabandykit ir šitą rolleyes.gif

jie tikrai super as dar 6 turiu kaip ir nereikalingi galeciau ismainyt i kokias kojnytes vaikui ar sokolodauka koki smile.gif
Atsakyti
Mus išgelbėjo tik anspeniai. Žemai lenkiuosi, tiems, kad juos išrado. Iš pradžių bandėm Canapol - š... paskutinis. Paskui išbandėm Avent, ir pajutau žindymo malonumą ax.gif .
Atsakyti
ir as turiu sia problema...
Kol laukiausi, labai norejau maitinti pati, taciau, kai atejon tam laikas-man nepabvyko. Gal per anksti nuleidau rankas, bet dabar vargstu... Antspeniai man nepadejo, dukryte visai per juos netrauke, per sunku jai buvo. tad pradejau nutraukikineti piena. Is pradziu dar turejau vilties, kad ismoks zysti, bet... deja. tris pirmasiais savaites girdem is mazycio puodeliuko, nesistebekit-leliukai tai labai sekmingai daro. Ir kai vis del to gydytoja liepe duot buteliuka, mazylei is pradziu labi nesiseke is jo valgyti, buvo ipratusi is puodelio... Taiva, jau trys menesiai kaip as vargstu su pientraukiu. Maitinu pati, bet -nepati. Tikiuosi, kad kai turesiu kita vaikeli, busiu gudresne ir ipratinsiu, ismokysiu, ir pati ismoksiu zindyti is tu savo ploksciu speneliu... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ar besimaitindamas kudikis gali kaip nors pazeisti apgama, jei jis yra prie spenelio? Turiu omenyje toki apgameli, kuris yra iskiles virs odos?
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif Noriu pagirti Avent antspenius nes tik jų pagalba mes dabar valgom ir nematom problemų biggrin.gif tiesa kartais bandau apgauti savo mažiuką blush2.gif ir duoti be antspenio tai tuoj kyla triukšmas doh.gif tik vat galvoju ar kada galėsiu maitinti be anspenių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monnika @ 2006 07 08, 11:56)
Ar besimaitindamas kudikis gali kaip nors pazeisti apgama, jei jis yra prie spenelio? Turiu omenyje toki apgameli, kuris yra iskiles virs odos?

Nu čia jau tikimybių teorija - arba taip, arba ne. Vyresni kūdikiai mėgsta "pasigrabinėti", pasimosikuoti valgydami, gali ir užkabinti, o gali net ir paknebinėti, jei jam bus įdomu, gal tada su kokiu pleistriuku reiktų užklijuoti unsure.gif
Atsakyti
jeigu visai prie pat spenelio,tai gali vyresnis ir ikasti i ji.pas mane yra iskiles apgamas po krutimi,tai suniukas kartais megsta ji paciupineti,bet netraukia,o tik svelniai paliecia smile.gif
Atsakyti
Nu mamkos, prisiskaiciau ir susinervinau - negi as tokia ziopla, kad nemokejau pamaitint savo vaiko? mano abu speneliai dabar net pasimeciau - ar jie ploksti ar idube? ju praktiskai nera, tik ruda aureole. Kai mazei (ji gime 2643gr) bandziau duoti, tai net springo - netilpo jie i burnyte. Pabandziau antspenius - gal nemokejau naudoti? bet nuo ju irgi springo - taip suprantu kad per dideli buvo, nors pirkau Avent maziausius. Pientraukis neistrauke nei vieno spenelio nei trupucio. Tai nejau visoms issitraukia speneliai, tik man vienai ne? Dabar laukiuosi antro, ir kai pagalvoju kad vel naktim reiks keltis nusitraukineti, o dienom visa diena tik traukt ir duot vaikiukui, tai ne bloga pasidaro... Taip noreciau kad valgytu pats, bet itariu, kad vel nieko neiseis. Kazkaip norejau rytoj ta Niplette vaziuot pirkt, bet dabar vel suabejojau - ar kas nors bandet? Ar padejo?..... Pasidalinkit patirtim...
Atsakyti
Dingo Garmastan! Jau kuris laikas noriu nusipirkti Garmastan tepaliuką, bet kiek klausiu nei viena vaistinė nebeturi, o Farma vaistinėje galiausiai pasakė, kad ne tik jie bet ir tiekėjai nebeturi. Gal kada ir atsiras, bet neaišku. Tai labai sunerimau, nes kiek girdėjau, jis beveik nepamainomas "apkramtytai" krūtinei gydyti. Dar turiu laiko iki leliuko atėjimo, bet noriu iš anksto visomis priemonėmis pasirūpinti. Gal kuri nors neseniai pirkote ir žinote, kurioje vaistinėje jo užsilikusio dar galima rasti? unsure.gif
Atsakyti