Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

man is kitos kruties kokius 3men bego pienas. kai maitindavau, ant kitos uzdedavau merliuka, o nemaitinant-idekliukus specialius.  :)
Atsakyti
garmastanu tepiau kai buvo iki kraujo nugrauzus...O tu ikloteliu dvi dezeles nusipirkau,bet man ju nereik,ner tos bedos...
Atsakyti
As be tu ikloteliu neisiverciu nei dienos, jau net nezinau kiek deziu jau sunaudojau, nes pienas ypac bega kai maitinu vaika (is kitos kruties isbega apie 30ml, nespaudziant). O ir siaip labai patogu, nes vis viena vaikstant vienas kitas lasas isbega.

Bet siaip is tiesu patarciau pasitept spenelius saltalankio aliejum (siaip tuo aliejuku patartina tept visas zaizdas, nes labai greit uzsitraukia tada zaizdeles)
Atsakyti
baltu pavydu pavydziu mamuliai, kad sios bedos neturi, o saltalankio aliejaus butinai nusipirksiu, aciu
Atsakyti
Mamos, papasakokite per kiek laiko sugijo nugrauzti speneliai. Praejo jau pusantro men. - jie negyja... Tepiau Garmastanu, Bepanthenu, saltalankio aliejumi... Namie vaikstau pastoviai pusnuoge, kad tik jie greiciaus pradeu gyti. Rezultatas tas pats. Jau pusantro men. maitinu ir kiekviena karta verkti noriu is skausmo ir nevilties. Negyja tie mano speneliai. Kokia Jusu patirtis?
Atsakyti
ugne, gal tiesiog netaisyklingai paduodi kruti? vaikuciui sunku piena traukt ir nugrauzia, todel ir skauda tau ir negyja. paieskok forume tikrai turi buti aprasyta, kaip teisingai maitinti, o geriausia  - kad kokia patyrusi mama parodytu. manau issisprestu tada problemos ir su skaudanciais speneliais ir su svorio augimu.
sekmes.
Atsakyti
Teisingai paduot kruti: vaikas turi apziot kaip galima daugiau kruties (ne vien tik speneli, bet ir laukeli aplink ji), lupos turi but "atvepusios", t.y. neitrauktos. Tai tiek keik as zinau, man tai speneliai buvo nerealiai skausmingi pirma savaite po to lyg ir apsitvarke, ir pripratau
Sekmes ir tau
Atsakyti
Mamos, papasakokite per kiek laiko sugijo nugrauzti speneliai. Praejo jau pusantro men. - jie negyja...?

man irgi sake -duok teisingai kruti, todel ir negyja speneliai...na man niekaip nepavykdavo ikist i burnyte daugiau ir viskas.... :-/
tepiau tepalais, verkiau, tai kaip rasiau auksciau-naudojau antspenius ir sukandus dantis maitindavau....

mano patarimas-jei tikrai nepasiseks vaikui taisyklingai apzioti speneli, tai pabandyk su antspeniais ir tepk tepalais.
Atsakyti
Ugne, dar vienas patarimas - stenkis kuo daugiau laikyti krutis atviras, t.y., kad nebutu dregnos pienui sugert pagalvelese ar pan. Man labai padejo du dalykai ir abu AVENT firmos. Jei juos buciua turejusi (ir apie juos zinojusi) nuo pat pradziu, butu gal man lengviau sekesi su tuo maitinimu. Taigi, pirma: AVENT antspenis -nepatogu, bet bent jau nenugrauzia daugiau nei jau nugrauzta.  Antra: AVENT kauseliai. Ju yra pirkti viename ipakavime keturi: du su skylutemis virsutineje dalyje , o du be skyluciu. Tai tie kur be skyluciu yra pienui surinkineti, kai pacioje pradzioje jis be perstojo gaminasi ir bega. O tie kur su skylutemis, tai labai gerai krutims "vedinti". Jos pastoviai buna sausos ir "gryname ore", todel lengviau ir greiciau gyja. Dar naudojau GERMASTAN tepala.
Tai tiek. Laikykis. Sekmes!!!
Atsakyti
O kur jus tuos AVENT kauselius gaunat? Eurovaistinej ziurejau - nieko panasaus nera, ar gal as ieskot nemoku? Uztat maciau toki daikta - AVENT daugkartiniai skalbiami ideklai i liemenuka. Cia, kiek suprantu, ne tas pats? 6vnt - apie 30 Lt, tai as ziurejau ziurejau i dezute - nu vienas vnt. 5 Lt., jeigu ten tik skuduriukas, tai daugokai... Gal kas bandet? Kas ten tokio nuostabaus uz tuos 5 litus? Gal ten is tikro geras daiktas, gi vienkartiniai irgi ne maziau 8 Lt pakelis kainuoja?
Atsakyti
As naudojuos tais vienkartiniais, o tuos daugkartinius as gavau dovanu kai pirkau liemenele (bet ne avento o nezinia kokios firmos) tai tie medziaginiai man tas pats kaip nieko, o tie vienkartiniai man vieno uztenka dienai, tai iseina kad menesiui kazkur kainuoja 10Lt, as perku Nuk senesnes serijos jie apie 9 Lt kainuoja. O jei man ypac reikelingi buna tik tada kai maitinu, nes is kitos kruties bega upeliu pienas.
Atsakyti
AVENT kauselius as pirkau butent Eurovaistineje (Maksimoje, Pramones g., Kaune). Kaip dabar prisimenu, kainavo 45 Lt.
Paieskok, Noa, ivairiose vaistinese, tikrai rasi. Arba paklausk pardaveju - gal pati tiesiog nepastebi.
Iklotu medziaginiu niekada nenaudojau. Juk neplausi kas valanda ir nedziovinsi, kai pradzioje pienas bega ir bega. Be to, reiketu tureti nemaza pakaita  ;D, kad uztektu, kol kiti dziusta. Cia kaip su palutemis...  ;D  ;D As naudojau vienkartinius, bet pinigu, aisku, nemazai iseidavo sad.gif
Atsakyti