Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

O man labai padejo butent AVENT firmo peteliskes formos antspeniai - SUPER, nei germastanas, nei bepantenas nepadejo. Dar pradzioj, kai tik pradejo kauptis po priespienio daug pienuko ir mazoji neistraukdavo viso, labai padedavo karsto vandens vonios, t.y. eidavau i dusa (aiskus galima ir vonioj guleti) ir su srove vandens masazuodavau sukamaisiais judesiais ypac tas vietas kur jausdavosi susikaupes pienelis. Nuo silto vandenuko pienukas pats isbegdavo. Dar kai maitindavau dukryte stengdavausi maitinti is kuo daugiau pusiu (ir pagalves susidejusi, ir atsigulusi, ir visaip kaip tik sauna i galva ir imanoma ta poza isgauti).
Kai ejau mamyciu kursus daktare minejo, kad labai padeda toks receptas: kiausinio baltymo su ruginiu miltu kosele deti ant marliuko ir krauti ant krutu. Bet sito varianto pati nesu isbandziu tiesiog nebeprireike, padejo tos vonios proceduros.
Atsakyti
man padejo tik antspeniai. thumbup.gif dalykelis. Naudojau juos gal pora trejeta men, o po to jau laisvai galejau ir be ju maitinti thumbup.gif

QUOTE(Ele @ 2004 07 31, 17:47)
NUK antspeniai tikrai niekam tike, man jie netiko ir nepatiko, o va AVENT dar nebandziau. Reikes isbandyti smile.gif

Man irgi nuk antspeniai labai nepatiko schmoll.gif o avent thumbup.gif
Atsakyti
MAn ant vieno spenelio tarsi vienas latakelis "uzako" - uzsitrauke tarsi plevele. Skausmas, tarsi kas druska butu ant zaizdos pyles. As ja nulupau, bet skausmas vis viena liko. Gal kam nors yra panasiai buve? Ka toliau daryti? Nes, kai reikia is tos kruties maitinti, malonumas menkas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiukas @ 2006 04 11, 23:16)
MAn ant vieno spenelio tarsi vienas latakelis "uzako" - uzsitrauke tarsi plevele. Skausmas, tarsi kas druska butu ant zaizdos pyles. As ja nulupau, bet skausmas vis viena liko. Gal kam nors yra panasiai buve? Ka toliau daryti? Nes, kai reikia is tos kruties maitinti, malonumas menkas  verysad.gif

Nelabai supratau, tai ant pacio spenelio zaizdele ar kaip?
Ant spenelio bet kokia zaizdele, tai gali patekti infekcija ir tada visokie uzdegimai.
Svarbiausia kad gerai isciulptu, bandyk gal antspenius. As maitinu jau 8 menesiai, o 7 men. buvo vaikas spenelius nugriauzes, arba soliariume nusvilau doh.gif doh.gif , skausmas doh.gif doh.gif , tai tepiau saltalankiu, bet nelabai padejo, ir kompresiukai negelbejo, tada atsiprasiau bepantheno tepaliuko ir po kiekvieno maitinimo dar ir dabar tepu, nes kai buna zaizdele ji gyja ir darosi sasas ir skilineja, o tas tepaliukas riebus. Nusipirkau ir antspenius, bet tik viena karta su jais bandziau maitint ir nieko doro nesigavo.
Tai va, ka noriu pasakyt, kai skauda spenelius tiesiog nesamoningai pienas uzsispazmuoja kadangi skauda ir buni visa isitempus, o jei blogai isciulps gali prasidet uzdegimas, man taip momologe ar kaip ten vadinasi sake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliux @ 2006 01 05, 15:07)
man taip pat garmastan buvo  thumbup.gif
be to labai svarbu , kad teisingai apžiotų vaikiukas

100 proc. pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif -super tepaliukas.
Atsakyti
Man pats geriausias GARMASTAN tepaliukas sunaudojau gal tris tubeles man budavo taip kaip skauda krutine is karto suskildavo spenelis o kai duodi vaikuciui valgyti tai nat su krauju pienukas budavo siaubas sakydavau kad is vaiko vampyra padarysiu tai ant vatos blyniuko uztepdavau ir ant krutines dedavau taip ir vaiksciodavau prisikisusu su kompresiuku
Atsakyti
sveikutes moterytes biggrin.gif

o as pagirčiau labai tinkamus šiam atvejui kompresiukus (multi mam),kurie yra super thumbup.gif pagalbininkai kai skauda spenelius, kai jie yra nugraužti ar kitaip pažeisti...mano dukrytei jau 5 menesiukai, tai turejome visko blink.gif bet nepasidaviau: išmoko saulutė mano valgyt teisingai, o aš teisingai paduot krūtį ir dabar džiaugiamės maitinimo malonumais abi biggrin.gif juos galima naudoti ir profilaktiškai stiprinti spenelius ir juo gydyti, aišku jūsų teisė rinktis,bet man labai padėjo, nes išbandžiau visus tepaliukus, jei nepadeda kitos priemonės pabandykit ir šitą rolleyes.gif
Atsakyti
Ka daryti kad tas laukelis sumazetu? O gal jis jau nebesumazes? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrad @ 2006 05 02, 18:11)
Ka daryti kad tas laukelis sumazetu? O gal jis jau nebesumazes?  blink.gif  verysad.gif

Manau laikas parodys, taciau nestumas, gimdymas ir maitinimas krutimi, keicia sia fiziologija..sakyciau, jei praejus pusei metu nesumazeja, nesumazes jau:) bet negi tai trukdo?
Atsakyti
QUOTE(Amra @ 2006 05 05, 11:38)
Manau laikas parodys, taciau nestumas, gimdymas ir maitinimas krutimi, keicia sia fiziologija..sakyciau, jei praejus pusei metu nesumazeja, nesumazes jau:) bet negi tai trukdo?

Tikrai trukdo. wacko.gif Nes krutine nera tokia jau didele, o tas laukelis labai didelis. Galvojau kad bus mamu zinanciu ka daryti... g.gif
Atsakyti
Na as pirma dukryte maitinau 1.5m. ir kol maitinau tai laukelis buvo didelis,o baigus maitint jis sumazėjo,o dabar vėl didžiulis.Tad nepergyvenk,turėtų sumažėt. smile.gif
Atsakyti
Na mano krutine irgi nedidele, o kai baigiau maitinti tai isvis dar sumazejo... O laukelis liko nemazas... galvojau i mama, nes jos irgi laukelis nemazas aplink spenelius... Bet kazkaip uzsiminiau tai ji sake kad cia po gimdymo taip liko...

Taiva dabar ir supaisyk dings ar ne? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti