Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

Sveikutė 4u.gif
Nežinau, kaip ta dėmelė atrodo, bet man su pirmu mažium irgi tokios kaip dėmelės atsirasdavo. Aš vieną kartą pabandžiau ją pakrapštyt, ir supratau, kad tai tiesiog nužįsta odelė. Juk ir mažiai sau lūpas "nusičionkina" bigsmile.gif (bent jau mano antrasis tai pastoviai "mazolį" ant viršutinės lūpytės vidurio prisitrina). Gal čia būtų toks variantas? Linkiu, kad būtų tik toks variantas 4u.gif .
Atsakyti
O as tai turiu kitokia versija. Jeigu sakai, kad dukrytei zindant paskausta, galibut, kad tai uzsikimsusio latakelio virsunele? Tu pabandyk gerai ta kruti pasimasazuoti, o ties ta balta virsunele tiesiog gerai paspausti. Gal ims ir "issaus", ir busi rami mirksiukas.gif . Gi pasitaiko kartais, kad susikaupia riebus pienelis ir uzkemsa latakeli. Dazniausiai buna daugiau baimes nei bedos smile.gif . Tikiuosi ir as, kad greit tavo problema issispres. Tik paskubek, nes dar ir temperatura pakils, o be to ir skaudeti ims stipriau. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Obuoliux ir Anisteja uz pastebejimus!!
ax.gif ax.gif
Zinokit bandziau as svelniai ta demele pakrapstyt, nes man panasi mintis kaip Anistejai buvo kilus, kad cia uzsikimses kanalelis.
Bet atrodo,kad nei mozolis nei uzsikimses kanalelis schmoll.gif
Kazkas dar kito, toks vaizdas kad ne tamsus apgamas atsirado, o baltas doh.gif
Nu reiks gydytojos klausti, gal ji toki atveji macius bus...
Atsakyti
man su pirmaja tik pastojus pabaltejo speneliai (is kart supratau kad laukiuosi), su antruoju po gimdymo iskarto pabaltejo. Viskas cia normaliai thumbup.gif , nesijaudink 4u.gif
QUOTE(Nordex @ 2006 01 02, 15:20)
Pastebėjau mažą baltą dėmelę krūties spenelyje. Gal kas žinote kas tai, ir dėl ko atsirado?  unsure.gif  unsure.gif
Tą krūtį man vis paskauda šiaip ir ypač kai dukrytė iš jos valgo. Šiaip mano speneliai nenugraužti...
Gal kuriom mamytės taip jau buvo. Padėkite....

Atsakyti
Tai gali buti padidejusi riebaline liaukute. Rudajame laukelyje ir ant spenelio ju yra, kad nuolat bunant dregmej spenelis nesimaceruotu. Bet gali buti ir koks kitoks variantas, jei neramu, geriau gydytojui pasirodyti.
Atsakyti
Pirma savaite kai labiausiai skaudejo spenelius man padejo kompresai Multi-Mam(jie 10 kartu efektyvesni nei bepanten) jau kita diena ne taip skaudejo.O dabar jokiu bedu su speneliais.
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 07 08, 17:46)
Be konkurencijos - Garmastan tepaliukas. Tepi kaskart. Prieš maitinant nusivalyti nebūtina, nes kūdikiui jis nekenkia. Bent jau aš išmaitinau vieną po kito abu be jokių skausmų biggrin.gif

man taip pat garmastan buvo thumbup.gif
be to labai svarbu , kad teisingai apžiotų vaikiukas
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2006 01 04, 23:35)
Tai gali buti padidejusi riebaline liaukute. Rudajame laukelyje ir ant spenelio ju yra, kad nuolat bunant dregmej spenelis nesimaceruotu. Bet gali buti ir koks kitoks variantas, jei neramu, geriau gydytojui pasirodyti.

Ka reiskia "nesimaceruotu"?
As paklausiu ir gydytojos, bet ta balta demele man problemu nekelia, tik siaip pastebejau kad kazkas naujo atsirado rolleyes.gif
Atsakyti
Visose Farma vaistinese. Galima pirkti ir kelis vnt
Atsakyti
gali buti pienlige, kuri pasireiskia taip, kad pabala kai kur spenelis, o negydant isplinta ir parausta veliau. Vaikui valgant skauda verianciu skausmu. Apziurek vaikucio burnyte, galbut liezuviukas baltas ir ant zanduku ar lupyciu yra pabaltavusiu demeliu? Gali uzkrest vaikuti jei tikrai pienlige, arba gal nuo vaikucio ir uzsikretei tu?
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Auxelis @ 2005 07 26, 13:09)
Sweikos mamytes,

Taigi gal zinote kur rasti Multimum kompresus speneliams...??? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2006 01 08, 06:53)
gali buti pienlige, kuri pasireiskia taip, kad pabala kai kur spenelis, o negydant isplinta ir parausta veliau. Vaikui valgant skauda verianciu skausmu. Apziurek vaikucio burnyte, galbut liezuviukas baltas ir ant zanduku ar lupyciu yra pabaltavusiu demeliu? Gali uzkrest vaikuti jei tikrai pienlige, arba gal nuo vaikucio ir uzsikretei tu?

Mazhulia, tu teisi!!!
Mano dukryte turi pienlige - apkrete ir mane!!
Gydau as ja "Dactarin" tepdama liezuveli, bet ta bjaurybe dar laikosi...
doh.gif doh.gif
Nes va siandien mano spenelyje tos baltos demeles jau nera...
Matyt ji gyja ir as taip pat thumbup.gif thumbup.gif
Tai, mamos, zinokit, jei atsiranda baltu demeliu spenelyje, tai del pienliges!!!
Atsakyti