Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(masenka @ 2005 12 19, 10:08)
O mum antspeniai netiko  schmoll.gif , jau ir i taip skaudanti speneli, mano vaikinas ikando  doh.gif . Pamane, kas cia dabar per daiktas  g.gif reikia pabandyt pagriaut. Tai as net apsiverkiau is to skausmo. O po keliu minuciu, nusiraminau, ir sukandus dantis toliau maitinu be antspeniu  verysad.gif  O del tepaliuku, tai ir man nieks nepadeda - nei bepantenas, gydytoja net israse streptocido tepalo, bet ir jis neveiksmingas man. Dabar tepu saltalankiu aliejum, ir laukiu pagerejimo  g.gif  O galvoje vis sukasi mintys kaip greiciau nutraukt maitinima  g.gif

Turbut netiko, nes vaikutis jau pakankamai didelis. O as kai jais naudojausi, tai mansikei gal tik koks 1 men g.gif
Atsakyti
man issigelbejimas buvo garmastan + antspeniai. bepanthenas irgi padejo, bet garmastanas labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2005 12 19, 23:33)
Turbut netiko, nes vaikutis jau pakankamai didelis. O as kai jais naudojausi, tai mansikei gal tik koks 1 men  g.gif

Ko gero g.gif
Atsakyti
Man antspeniai irgi netiko schmoll.gif , nors mergytei buvo gal 2 saviatės. Gydžiausi Multi mam kompresiukais ir bepantenu. Kažkiek padėjo. Praėjo 1,5 mėnesio ir viskas savaime susitvarkė. biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi kankina šita problema verysad.gif Su dešine puse viskas gerai, bet kairė tai įtrūkusi kaip reikiant. Buvo momentas, kai maitinau bliaudama balsu iš skausmo blink.gif Tai šiek tiek padėjo Avent pientraukis - nusitraukinėjau parą ir maitinau iš buteliuko. Speneliai apgijo, o mažylė nepriprato prie buteliuko. Tai dabar nors dar skauda, bet tas skausmas nepalyginamai mažesnis. Tepu Garmastan tepalu. Ir vis mąstau, gal antspenius išbandyti g.gif
Atsakyti
Man speneliai jau uzgijo thumbup.gif Kankinausi 3 savaites, Bet galiausiai padejo Streptocido tepaliukas. kiek zinau tai antibijotikas, ir pries maitinima reikia nuplauti. Tai va, itrukimus pries tai nuplaudavau su peroksidu, o po to patepdavau tepaliuku. Toks gydymas truko 3 dienas. Bet padejo tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2005 12 20, 01:49)
man issigelbejimas buvo garmastan + antspeniai. bepanthenas irgi padejo, bet garmastanas labiau biggrin.gif

man irgi padejo garmastan thumb_yello.gif kai ziaurei skaudejo spenelius. kai tik sujautreja speneliai is kart tepu garmastan po dienos jau praeina thumbup.gif thumbup.gif bandziau anspenius, bet nemokejau elgtis su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
mes su antspeniais ir po šiai dienai valgom thumbup.gif , be jų niekaip negalėčiau, bandžiau kelis kart mesti - po poros dienų vėl baisiausiai skaudėdavo. sako tipo kad krūtį neteisingai ima, bet nežinau, atrodo apžioja daug bet... Įsitikinau kad kieno jautrūs lb speneliai tai tik trumpam galima užgydyti... taip ir nepavyko užsigrūdinti schmoll.gif
Atsakyti
Kai maitinau vyresniąją, turėjau pradžioj labai didelių problemų su speneliais, kaukdavau iš skausmo, žaizdoms nepadėjo jokie bepantenai. Ligoninėj sena gydytoja liepė patepti "zelionka"- briliantine žaluma- ir nors ji spiritinė (skausmas žvėriškas), bet jau kitą dieną maitinant skausmas buvo dviumbai mažesnis, o dar po kelių dienų, visai praėjo. Aišku, kiek nepatogu, nes tepa rūbus, reikia ištepti po maitinimo, nuplaut , sakė, nebūtina prieš maitinant kūdikį, bet tada žalaiai vaikas išsiteplioja, tad aš nuplaudavau ax.gif
Beje, su antrąja, visai nebuvo problemų su speneliais smile.gif
Atsakyti
Aš maitindavau savo voveraitę su antspeniais ( nekuriom gydytojom tai nepatikdavo, bet konkretaus paaiškinimo kodėl, taip ir nesulaukdavau, sakydavo - nenatūralu, o pašalinio poveiko taip ir nepasakydavo, reiškiasi jo kaip ir nėra doh.gif , nepatinka tokie pareiškimai be normalaus motyvo doh.gif ) ir tepdavausi "bepantenu" .
Sėkmės maitinant savo mažius ir darykite tai kuo ilgiau smile.gif
Atsakyti
Pastebėjau mažą baltą dėmelę krūties spenelyje. Gal kas žinote kas tai, ir dėl ko atsirado? unsure.gif unsure.gif
Tą krūtį man vis paskauda šiaip ir ypač kai dukrytė iš jos valgo. Šiaip mano speneliai nenugraužti...
Gal kuriom mamytės taip jau buvo. Padėkite....
Atsakyti
Matyt niekam taip nebuvo... g.gif g.gif g.gif
Na reiks palaukti ir gydytojos klausti!
Atsakyti