Svarbiausia kantrybė ir ištvermingumas
Aš jau negalėdama kęsti skausmo sakiau viskas baigta. Bet vyro dėka (jis mane labai palaikė, guodė, rūpinosi vaikiuku ) nenustojau maitinti ir šiandien maitindama savo pupą negaliu atsidžiaugti Tas meilės kupinas žvilgsnis
O mano speneliai,tiksliau jų apačia, buvo labai giliai sutrūkusi, tai man padėjo tik STREPTOCIDO tepalas. Aš po maitinimo juo pasitepdavau ir prieš maitinimą labai kruopsčiai nuplaudavau.
Bepantemas gydė man tik nedideles žaizdeles
QUOTE(Jovi @ 2005 10 10, 17:02)
Aš BEPANTEN panaudojau ir praėjo vos ne tą pačią dieną. Po to daugiau tokių problemų nebebuvo.
As taip pat tepdavau BEPANTHEN ir praeidavo labai greitai.
Man jis buvo "pirmoji pagalba". Ir speneliam, ir vaikų užpakaliukam tiko.
iš pat pradžių man taip pat skaudėjo, nors vaikas teisingai paimdavo ir nenugrauždavo. tiesiog krūtis turi priprasti.
jei speneliai suskilinėję labai padeda "multi mum" kompresėliai. yra ir tokio tepalo.
jei speneliai suskilinėję labai padeda "multi mum" kompresėliai. yra ir tokio tepalo.
[B][FONT=Arial][COLOR=green]nuo antspeniu mano speneliai dar labiau pablogejo juos nuemus apsipyliau kraujais .pirma kraujo pamaciau ant vaikiuko lupyciu. nepadejo jokie tepalai, o Multi - Mam kopmpresai, beveik is karto..dabar nezinau ka reiskia nugrauzti speneliai beje, ju buna pirkti 2 ligoninej kaune. sekmes!!
Labutis, padeda ir Bepanteno tepalas j o ir nuplauti nereikia prieš maitinimą. labai suminkština odą apie spenelį. To Bepanteno yra 3 rūšių reikia paskaityti bukletėlį kuris tinkamas speneliams. Juo galima tepti ir kūdikėlio iššutimus ir šiaip profilaktiškai tepti visas raukšleles
QUOTE(moniaka @ 2005 11 12, 17:15)
Labutis, padeda ir Bepanteno tepalas j o ir nuplauti nereikia prieš maitinimą. labai suminkština odą apie spenelį. To Bepanteno yra 3 rūšių reikia paskaityti bukletėlį kuris tinkamas speneliams. Juo galima tepti ir kūdikėlio iššutimus ir šiaip profilaktiškai tepti visas raukšleles
Sutinku sitas tepaliukas liuks Pati ji naudojau,tikrai padejo,ir labai greitai isgyde skaudancius spenelius.
http://www.vaistai.lt Įveskite Garmastan pavadinimą ir pasiskaitykite anotaciją. Man, asmeniškai, šis vaistas labiau, nei visi kiti padėjo
As irgi prisijungiu prie tu, kurios pataria maitinti su antspeniu. Super dalykelis Prisimenu, kai pati net verkdavau is skausmo, kai maitindavau. Su siaubu laukdavau kito maitinimo. Bet kai vyras nupirko antspenius viskas pasikeite. Aisku, reikejo priprasti jais naudotis. O kai speneliai sugijo ir nebeskaudejo ir vel maitinau be ju. Ir viskas
O mum antspeniai netiko , jau ir i taip skaudanti speneli, mano vaikinas ikando . Pamane, kas cia dabar per daiktas reikia pabandyt pagriaut. Tai as net apsiverkiau is to skausmo. O po keliu minuciu, nusiraminau, ir sukandus dantis toliau maitinu be antspeniu O del tepaliuku, tai ir man nieks nepadeda - nei bepantenas, gydytoja net israse streptocido tepalo, bet ir jis neveiksmingas man. Dabar tepu saltalankiu aliejum, ir laukiu pagerejimo O galvoje vis sukasi mintys kaip greiciau nutraukt maitinima