Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(Helga @ 2005 10 10, 11:42)
O tepala ar naudoji koki? Man tai garmastanas padedavo, bet siaip kaip ir turetu praeiti jau g.gif Dar man skaudedavo(jautrus buvo) kai panele pienlige sirgo.

man pirmas pusantru savaiciu buvo labai nuciulpusi tai jokie tepaliukai nebepadejo, net kompresiukus dedavau kol pagerejo. tai vis dar laukiu kol visai praeis ir nepraeina. idomu ar dar ilgai laukti.. g.gif gal dar kam yra panasiai?
Atsakyti
Aš maitinu jau 6 savaitės, o spenelius vis dar skauda, cry.gif jei tiktai nepatepu garmastanu. Bet kol kas nesijaudinu su pirmuoju vaikeliu nebeskaudedavo tik trečią mėnesį maitinimo. Nežinau gal tai nenormalu?
Atsakyti
Man irgi anksiau labai skaudejo speneliai, nebuvo jokiu pazeidimu, ir eme teisingai, buvo toks jausmas kad su liezuviu labai trina, o skaudejo taip kad negalejau issideti maitindama sad.gif unsure.gif tesesi apie 2 men. Po to savaime susitvarke,tiesa dar tepiau su garmastanu ir dariau is jo a la kompresa: uztepdavau storu sluoksniu ir paliekdavau iki maitinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovi @ 2005 10 10, 16:02)
Aš BEPANTEN panaudojau ir praėjo vos ne tą pačią dieną. Po to daugiau tokių problemų nebebuvo.

As taip pat tepdavau BEPANTHEN ir praeidavo labai greitai. O buvo tikrai labai nugriauzes cry.gif
Atsakyti
Patyrimas ateis savaime. 4u.gif Man dukra irgi labai nužysdavo spenelius. Geriausias vaistas būdavo vaikščiojimas nuoga krūtine, kartais patepdavau spenelius medumi. O su sūnumi jokių problemų su krūtine neturiu.
Sėkmingo ir ilgo žindymo. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena puse po menesio skaudet nustojo, kita - buvo labiau nugrauzta, tai gal po dvieju... Uztai dabar viskas labai gerai... pakramto biski, dantys dygsta bet dar visumoj kentet galima blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmom dienom ir aš vos nelaipiojau sienom iš skausmo, speneliai buvo labai jautrūs, bet žaizdų neturėjau. Siūlau išbandyti tokias voneles - užsiplikyt ąžuolo žievės, kaip stipresnės arbatos (plikydavau stiklainiuke nuo garstyčių), palaukti kol praauš ir po maitinimo su stiklainiuku apgaubti spenelį ir paversti taip,kad spenelis būtų apsemtas, taip palaikyti apie 10 min kiekvieną spenelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 12 spalio 2005 - 08:46
Ojej kaip tave užjaučiu. aš pirmą mėnesį irgi sienom lipau. Tuo momentu kai dukra pradėdavo žysti net ašaros iš skausmo bėgdavo. tepiau ir tepalais visokiais ir medum, skausmas nė kiek nesumažėjo. Mane išgelbėjo Avento anspeniai, ar kaip ten jie vadinasi. Va tik tada pajutau žindymo malonumą 4u.gif
Atsakyti
man bepantenas nepadejo.geriausia buvo "multimam" kompresai speneliams. mano speneliai irgi buvo jautrus pradzioje, dabar jau uzsigrudino.atsimenu dar pries gimdyma akusere juos apziurejus patare nusipirkt kompresus, sake kauksiu, nes matos, kad netreniruoti blink.gif g.gif matyt per tiek darbo metu aki atkalus biggrin.gif ir pataike kaip pirstu i aki tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 10 13, 21:09)
man bepantenas nepadejo.geriausia buvo "multimam" kompresai speneliams. mano speneliai irgi buvo jautrus pradzioje, dabar jau uzsigrudino.atsimenu dar pries gimdyma akusere juos apziurejus patare nusipirkt kompresus, sake kauksiu, nes matos, kad netreniruoti  blink.gif  g.gif  matyt per tiek darbo metu aki atkalus  biggrin.gif  ir pataike kaip pirstu i aki  tongue.gif

Ava prisiminiau man irgi išvykstant iš gimdymo namų rekomendavo kompresiukus "Multimam". Kažkiek apmalšindavo skausmą.
Atsakyti
As irgi visa menesi dantis net sukandus maitinau ir asaru upeliai tekejo is skausmo cry.gif Pritempe vyras visokiu tepalu is vaistines,bepanthenas buvo geriausias,sugyde zaizeles,o ir nuplaut jo nereikia pries maitinant.Dar oro vonios padejo.Bet visiskai isgyde tai laikas.Jau antro men.gale sekmingai sau maitinau,be jokiu skausmu smile.gif
O anspeniai man "neprilipo",uzsidejau viena karta ir taip skaudziai itrauke speneli blink.gif ,kad net nutrenkiau juos velniop verysad.gif
Taigi,linkiu tiktai kantrybes ir viskas laikui begant susitvarkys!!!
Atsakyti
man nustojo jau beveik skaudet kai maziui suejo 2.5men...uzgyde zaizdeles tai kompresikai 'Multimam", per 1men laiko priprato ir speneliai... su pirmu kai maitinau- tai iki 5men su antspeniais, o po to jau galejau nusiimt.. kantrybes 4u.gif
Atsakyti