Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(RUDOJI @ 2005 08 15, 17:17)
Mano mama juos pirko man Ginatrinėje vaistinėje biggrin.gif
Va va ta pati situacija, nei Bepantenas, nei oro vonios, pienas ir panašiai nepadėjo blink.gif Dabar jau TraumeelS tepalu gydausi ir po truputėlį gyja, tik kolkas pati negaliu maitinti, nors tepalas ir žolelinis, Panevėžio gimdyklose jį rekomenduoja, o ne nepadedančius Bepantenus schmoll.gif

Garmastan geriau padeda nei Bepanthen.
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2005 08 15, 19:17)
Va va ta pati situacija, nei Bepantenas, nei oro vonios, pienas ir panašiai nepadėjo blink.gif Dabar jau TraumeelS tepalu gydausi ir po truputėlį gyja, tik kolkas pati negaliu maitinti, nors tepalas ir žolelinis, Panevėžio gimdyklose jį rekomenduoja, o ne nepadedančius Bepantenus schmoll.gif

Kai kam padeda,o kai kam ne.Aš užsigydžiau tik su bepanten kremu thumbup.gif man jis labai tiko,o visi kiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2005 07 26, 12:09)
Sweikos mamytes,

Taigi gal zinote kur rasti Multimum kompresus speneliams...??? blush2.gif

Savanorių pr. 66, Kaunas
Vaistinė dirba visą parą. Dėžutės kaina 20 lt. su cnt.
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2005 07 26, 12:09)
Sweikos mamytes,

Taigi gal zinote kur rasti Multimum kompresus speneliams...??? blush2.gif

seip ju yra farma vaistinese, bet viso pirkti tikrai per dau, pvz as sunaudojau tik 2, turiu dar 6 galeciau parduoti, gal ir nuolaida pritaikyciau;)
Atsakyti
Labai geras dalykėlis. thumbup.gif Turiu dar 6.Gal kam reikia?Už šokoladą (nedidelį ax.gif )perleisčiau smile.gif
Atsakyti
Multi-mam kompresiukų galima rasti Farma vaistinėse, bet ne visą laiką būna, todėl reikia užsakyti. Atveža tą pačią arba kitą dieną mirksiukas.gif

Beje, jie man buvo labai veiksmingi thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat galėčiau pasiūlyt ir Multi-mam tepalą.Jo poveikis panašus kaip ir kompresiukų, aišku jis truputį brangesnis, bet man kai reikia - padeda
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2005 08 16, 12:34)
Kai kam padeda,o kai kam ne.Aš užsigydžiau tik su bepanten kremu thumbup.gif  man jis labai tiko,o visi kiti schmoll.gif

Man irgi padejo tik bepantenas, o Multi-mam nea ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2005 08 15, 18:17)

QUOTE(megana @ 2005 08 15, 23:55)
Garmastan geriau padeda nei Bepanthen.

Na o man su pirmu vaikiu Garmastan buvo thumbup.gif , su antru tik Bepanthen, net Bioptronas negydė, jau nekalbėsiu apie visus likusius būdus tongue.gif TAip kad negalima sakyti,kad bepathen nieko nepadeda, o va kas nors kita tai jau super,kiekvienam savo tongue.gif ax.gif
Atsakyti
jau 3 savaites kai maitinu vaikuti ir vis dar skauda spenelius. gydytoja pasiziurejo, kad lyg ir gerai vaikas apzioja kruti valgydamas.. idomu kokios dar priezastys gali buti? jau noreciau, kad nustotu skaudeti...
Atsakyti
O tepala ar naudoji koki? Man tai garmastanas padedavo, bet siaip kaip ir turetu praeiti jau g.gif Dar man skaudedavo(jautrus buvo) kai panele pienlige sirgo.
Atsakyti
Aš BEPANTEN panaudojau ir praėjo vos ne tą pačią dieną. Po to daugiau tokių problemų nebebuvo.
Atsakyti