Įkraunama...
Įkraunama...

Spenelių priežiūra maitinant

QUOTE(Vasara @ 2005 07 04, 16:03)
O šaltalankių aliejų prieš maitinimą reikia nuplaut?

kai naudojau beveik prieš 9 metus, reikejo nuplauti, nebent dabar jame kažkas pasikeite .
Atsakyti
QUOTE(daiwuce @ 2005 01 12, 12:44)
Labai gerai yra sutrukusiems  ir siaip skausmingiems speneliams bioaktyvus speneliu kompresai -"Multi-Mam compresses", jie neleidzia sutrukusioje vietoje uzsideti sasui, o ja aptraukia  thumbup.gif Man jie labai padejo pirmas dvi savaites.

"Multi-Mam compresses"-man irgi labai padėjo thumbup.gif negelbėjo nei bepanten,nei germastan tepaliukai,o šitie kompresiukai tikrai labai geri.O kai pabandžiau gelbėtis su antspieniais,tai pasidarė dar blogiau-dukrytė pasiuto ir dar skaudžiau traukė doh.gif kažkoks košmaras buvo cry.gif po kompresiuku skausmas sumažėjo jau po paros laiko thumbup.gif
Atsakyti
Be konkurencijos - Garmastan tepaliukas. Tepi kaskart. Prieš maitinant nusivalyti nebūtina, nes kūdikiui jis nekenkia. Bent jau aš išmaitinau vieną po kito abu be jokių skausmų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 07 04, 16:03)
O šaltalankių aliejų prieš maitinimą reikia nuplaut?

Reikia nuplauti. Ir padeda veiksmingai, tik baisiai ištepa rūbus, bet tai niekis. Man dar padėjo, oro vonios. Vieną kartą maitindama netyčia užmigau ir išmiegojau kelias valandas, pabudusi, pastebėjau, kad speneliai beveik sugijo thumbup.gif Taip ir miegodavau plikais papais biggrin.gif Dar po kiekvieno maitinimo spenelius nuplaudavau gana vėsiu vandeniu (po srove laikydavau kelias minutes) ir ištepdavau Bepanten.
Atsakyti
Sweikos mamytes,

Taigi gal zinote kur rasti Multimum kompresus speneliams...??? blush2.gif
Atsakyti
Šiaip vaistinėse turėtų būti. kaina apie 17 Lt. O taip jau blogai? man tai garmastan tepaliukas ir oro vonios labai padėjo thumbup.gif
Atsakyti

Na manau kad rasi bet kurioje vaistineje:) Oi geras dalykas-man tai labai padejo pirmom dienom... o dabar jau nieko nebetepu-jau beveik gerai:)
Atsakyti
Labai geras dalykas,pagelbėjo man kai jokie tepaliukai nepadėjo. per dieną praėjo betkoks skausmas. Dar vakar mačiau gedimino gatvės vaistinėj pirkti
Atsakyti
ups....nepastebėjau,kad, auxelis iš Vilniaus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Auxeli, pirma išbandyk natūralius metodus, t.y. tepk spenelius savo pienu po kiekvieno maitinimo ir laikyk "ant oro", be jokių liemenėlių vaikščiok, tikrai padeda, ir efektyvu.

O tie kompresai Farmos tinklos vaistinėse yra.
Atsakyti
Aš šiuos kompresėlius "Multi - Mam" pirkau "Camelia" vaistinėje.
Grįžau iš ligoninės iki kraujo nukramtytais speneliais - tepiau Bepantenu, savo pienu - niekas nepadėjo. Tik šie kompresėliai pagelbėjo thumbup.gif .
Atsakyti
Mano mama juos pirko man Ginatrinėje vaistinėje biggrin.gif

QUOTE(Dyglė @ 2005 07 31, 14:34)
Aš šiuos kompresėlius "Multi - Mam" pirkau "Camelia" vaistinėje.
Grįžau iš ligoninės iki kraujo nukramtytais speneliais - tepiau Bepantenu, savo pienu - niekas nepadėjo. Tik šie kompresėliai pagelbėjo  thumbup.gif .

Va va ta pati situacija, nei Bepantenas, nei oro vonios, pienas ir panašiai nepadėjo blink.gif Dabar jau TraumeelS tepalu gydausi ir po truputėlį gyja, tik kolkas pati negaliu maitinti, nors tepalas ir žolelinis, Panevėžio gimdyklose jį rekomenduoja, o ne nepadedančius Bepantenus schmoll.gif
Atsakyti