Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

Ir vel Masa musu akytes malonina savo graziais papuo 4u.gif wub.gif saliukais
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2009 05 31, 19:46)

Paranoia, 31 Geg 2009 - 19:46, para�ė:

Paranoia, 31 Geg 2009 - 19:46, para�ė:

prisiskaiciau cia pas jus forume ir bandziau pati kazka padaryti, bet neisejo nieko ir sugadinau mamos moline lekste unsure.gif
noreciau ivaldyti bent kazkiek sia technika,
gal kas galetu bent keliais klausimais apsviesti? dekui!  verysad.gif

prisiskaiciau cia pas jus forume ir bandziau pati kazka padaryti, bet neisejo nieko ir sugadinau mamos moline lekste unsure.gif
noreciau ivaldyti bent kazkiek sia technika,
gal kas galetu bent keliais klausimais apsviesti? dekui!  verysad.gif

geriausia ką visgi galėtum padaryti - tai nueiti į kursus, kur gausi elementarius pradmenis smile.gif Tik pasidomėk kokie geriausi, nes kainos tapo panašios ir pas profes, sugebančias puikiai išaiškinti, ir pas "mokytojas" kurios pačios kepa tiražinius bedvasius darbelius.

Prisiskaičius visoms servetėlės garankščiuojasi, nesigauna ir pan. Vien teoriją paskaičius, reikia būti bent dailės gerokai "ragaus", kad sugebėtum kažką pasidaryti.

4u.gif Sėkmės gelbėjant mamos vazą. Tikiu kad iš jos ateity šedevriuką "išlauši" mirksiukas.gif

Atsakyti
Mamukas Indriukas, o kokiu principu rašai vardelius ant pakabų? ax.gif

PACIOS, 4u.gif už pakabėles smile.gif

QUOTE(baltė @ 2009 05 31, 21:43)

baltė, 31 Geg 2009 - 21:43, para�ė:

baltė, 31 Geg 2009 - 21:43, para�ė:

wub.gif  wub.gif kooookia miela pakabėlė!

wub.gif  wub.gif kooookia miela pakabėlė!

Dėkui ax.gif

Atsakyti
Masa nu man tavo darbeliukai thumbup.gif negaliu atsiziureti net ir as tokiu sau noreciau blush2.gif nors pati papuosalu nelebai ale tavo vasariski tokie grazus bigsmile.gif idomu kaip jie patvarumo prasme, nebyra, nusilinksta labai g.gif

O cia maniske dar viena motera 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kiekviena kart akis uzkliudavo uz "neisnaudoto ploto".Si kart nebesusilaikiau biggrin.gif
Pries....
user posted image

Po ....
user posted image

Nu labai sunku nupaveiksluoti stikla,bet esme matosi.As patenkinta rezultatu dirol.gif
Atsakyti
Mamukas Indriukas pirma mintis pamacius pakabeles kyla - nu ir kaip kabint rubelius ant tokiu groziu? Gi uzdengs...

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska,super darbai thumbup.gif thumbup.gif .Labai,labai graziai ziurisi.
Originali mintis ir puikus pritaikymas interjere. umn.gif
Darbai uzvede ir mano mintis naujam kuriniui g.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 01, 10:35)

PACIOS, 01 Bir 2009 - 10:35, para�ė:

PACIOS, 01 Bir 2009 - 10:35, para�ė:

Sobieska,super darbai thumbup.gif  thumbup.gif .Labai,labai  graziai ziurisi.

Sobieska,super darbai thumbup.gif  thumbup.gif .Labai,labai  graziai ziurisi.

Aciu 4u.gif Faina tada-griebkis darbo ir rodykis,nes kazko cia mazoka darbuku pateikiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gema 2 @ 2009 06 01, 09:50)

Gema 2, 01 Bir 2009 - 09:50, para�ė:

Gema 2, 01 Bir 2009 - 09:50, para�ė:

Mamukas Indriukas pirma mintis pamacius pakabeles kyla - nu ir kaip kabint rubelius ant tokiu groziu? Gi uzdengs...

labai grazu thumbup.gif

labai grazu thumbup.gif

aciu,na jei tiesa pasakius man tos visos dekupazines pakabeles,kalbu ne tik apie savo,bet apskritai apie visu,atlieka daugiau estetine funkcija ,dekoro detale namie,jai po teisybei kam dekupazint jei ta pakaba vien spintoj gules paslepta 4u.gif cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 06 01, 10:48)

Mamukas Indriukas, 01 Bir 2009 - 10:48, para�ė:

Mamukas Indriukas, 01 Bir 2009 - 10:48, para�ė:

aciu,na jei tiesa pasakius man tos visos dekupazines pakabeles,kalbu ne tik apie savo,bet apskritai apie visu,atlieka daugiau estetine funkcija ,dekoro detale namie,jai po teisybei kam dekupazint jei ta pakaba vien spintoj gules paslepta 4u.gif cia mano nuomone 4u.gif

o man patinka naudot tokias pakabas...sakiau sau ju prisidarysiu...cia kaip geri apatiniai, ju nieks nemato bet paciai kaip fainai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gema 2 @ 2009 06 01, 10:05)

Gema 2, 01 Bir 2009 - 10:05, para�ė:

Gema 2, 01 Bir 2009 - 10:05, para�ė:

o man patinka naudot tokias pakabas...sakiau sau ju prisidarysiu...cia kaip geri apatiniai, ju nieks nemato bet paciai kaip fainai biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man tas pats, kad ir sukabinti rūbai, bet gi pakabas naudoji, pats taip ir matai... Apskritai, aš per praktiškas žmogus, pas mane beveik nėra nenaudojamų daiktų. T.y. daugiau mažiau viskas funkcionalu. Aš mąstau ir apie prieškambario pakabas svečiams, vis iki jų neprisikapstau doh.gif . Darysiu visas vienodas... Tokią kolekciją smile.gif

Sobieska, Afrika tavo namuose thumbup.gif Nu, čiotkai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 01 birželio 2009 - 10:18

Mamukas Indriukas - pakabeles labai mielos, skoningos ir visos su kokiu nors prieskoniuku thumbup.gif

Maša pakabutis ispudingas, tikrai labai vasariskas 4u.gif
Atsakyti