Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

Sobieska rėmelis labai čiki smile.gif pati turiu šitą servetką ir vis kai pažiūriu galvojo, ko aš ją išvis pirkau smile.gif O va tu kaip ją gražiai įkomponavai, nu man labai fainiai smile.gif
Atsakyti
Man įstrigo PACIOS pakaba wub.gif Taip gražiai apdabinta visa pakaba, liuks.

O čia manoji "Lazdyno riešutėliai" ax.gif
user posted image

Atsakyti
Labukas!

Noriu kad ivertintyumet cia mano pirmas darbas pabandymui blush2.gif gal pastebesit kokiu klaidu ar kazkatai tokio , sakykit bandysiu pasitaisyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
mano pirmasis buvo 100kartu baisesnis smile.gif . taip kad viskas gerai kuo daugiau darysi tuo vis geriau gausis
Atsakyti
Na po visų grožių ir pagyrų (ne man aišku biggrin.gif) laukiu dabar kritikos biggrin.gif Tikrai yra ką kritikuot...
user posted image
Atsakyti
cia sendinta su dvikomponenciu. ir kaskodel galvoju kad su stamperijos sotile smile.gif. atspejau?
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 05 30, 21:52)

edita-edita, 30 Geg 2009 - 21:52, para�ė:

edita-edita, 30 Geg 2009 - 21:52, para�ė:

kazkaip man dar reik issfruot ka tai reiskia blush2.gif

kazkaip man dar reik issfruot ka tai reiskia blush2.gif

specialus dvieju daliu lakas, kuris suskaldo ir padaro toki efekta, kur veliau skilimuose itrinama i griovelius kas nors.
Na kas ten trinama - jau pasiskaityk senose temose, nes sprialbeta, priaiskinta marios...
Ir kokie lakai, ir kas yra vienkomponentis, ir dvikomponentis, tada bus aiskiau apie ka sneka temose vyks wink.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 05 30, 21:17)

kvartetas, 30 Geg 2009 - 21:17, para�ė:

kvartetas, 30 Geg 2009 - 21:17, para�ė:

cia sendinta su dvikomponenciu. ir kaskodel galvoju kad su stamperijos sotile smile.gif. atspejau?

tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
Labau gražūs visų darbeliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
o cia kad manes visai neuzmirstumet biggrin.gif noriu parodyt dar nebaigtas pakabeles laukiu seimininkes sutikimo ir bus vardeliai uzrasyti,bei inicialai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Gražuuuuu bigsmile.gif
Nu aš kaip kokia pakabų maniakė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 05 31, 13:23)

Žydraakė, 31 Geg 2009 - 13:23, paraÅ�Ä—:

Žydraakė, 31 Geg 2009 - 13:23, paraÅ�Ä—:

Gražuuuuu bigsmile.gif
Nu aš kaip kokia pakabų maniakė doh.gif