Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

Gražių idėjų, nuostabių darbelių ir didelio įkvėpimo visoms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 05 29, 10:09)
Naujos temoj ir as parodysiu savo pakabeles
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 29 gegužės 2009 - 10:12
QUOTE(rytorasa @ 2009 05 29, 10:46)
Praeitoj temoj nebespėjau pagirti sobieskos padėklo...  biggrin.gif Man jis labai patinka...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif smagu jei patiko.Man ir paciai jis nieko, taciau nuses pas anyta.Dar kokiu niekuciu i vidu prikrausiu ir gimtadieniui manau bus pats tas rolleyes.gif

Pakaba kokia idomi wub.gif ir remelis zaismingas, kokia nors mergiote bus laaabai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 29, 10:17)
Pakaba kokia idomi wub.gif ir remelis zaismingas, kokia nors mergiote bus laaabai patenkinta

Mergaičiukė jau senokai džiaugiasi wub.gif , kažkaip paskutiniu metu nefotkinu darbelių, tai iš archyvo teko traukti ax.gif net sudvejojau ar nerodytas.
Atsakyti
Mano tvarinukas...tiesiog tvarinukas

user posted image
Atsakyti
Nagi, rodomės, rodomės

Sobieska, man labai patiko padėklas, ir tas spalvų kontrastas irgi lb patiko. Vat sekas anytai smile.gif O tvarinukas labai šiltas, mielas, gerai nuteikiantis wub.gif

Pačios, pakaba liuksinė, o kaip kita jos pusė atrodo? Tie patys raštukai? bigsmile.gif

Kornelika.k, labai žaismingas tas rėmelis, prašom rodytis dažniau smile.gif
Atsakyti
wow thumbup.gif , sobieska tavo darbai mane veza blush2.gif
metu as kelis paprastus darbukus ax.gif
paprasta lekste,su skilinejimu tik nelabai matosi mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
dezute nuo deliones
user posted image
trys stalciukai biggrin.gif
user posted image
o cia tevo dienai 4u.gif
user posted image
user posted image
nu ir priedejau as cia biggrin.gif
Atsakyti
antra pakabos puse
user posted image
Atsakyti
Labai grazus merginos darbeliai jusu
as sumeistravau dezute romantikos beieskanti feja ax.gif nevisai uzbaigta blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 05 29, 17:17)

as sumeistravau dezute romantikos beieskanti feja ax.gif nevisai uzbaigta  blush2.gif

Grazute dezute ir virsus graziai tonuotas...bet kadangi rasei,kad dezute dar nebaigta, tai truputuka ikisiu savo trigrasi. Kaip tau atrodo,arnebutu graziau, jei aguonu lapeliai nebutu nupjauti, bet jie uzeitu ant dezutes virsaus,lygtais apglebtu feja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 29, 18:44)
Grazute dezute ir virsus graziai tonuotas...bet kadangi rasei,kad dezute dar nebaigta, tai truputuka ikisiu savo trigrasi. Kaip tau atrodo,arnebutu graziau, jei aguonu lapeliai nebutu nupjauti, bet jie uzeitu ant dezutes virsaus,lygtais apglebtu feja biggrin.gif

Aciukas uz patarimus ir pagyras as taip ir norejau ale ta feja tarp geliu truputuka kad butu, beda ta , kad tokios servet. nebeturiu blush2.gif
Atsakyti
wau, kiek grožybių pridėjot bigsmile.gif
sobieskos rėmelis labai, labai jau thumbup.gif , o prišėšėliuotaaa
PACIOS pakabėlė taip pat fainutė. Kiek suprantu ten kelios servetėlės suderintos g.gif
ir labai graži dėžuė su meškiukais thumbup.gif
O tai konkurse nedalyvausit? kad taip produktyviai dirbate mirksiukas.gif
Atsakyti