Įkraunama...
Įkraunama...

Įdegio injekcijos - melanotanas ?

siandien gausiu pirma doze melanotano blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip įtartina, jog net nuorada nebeveikia, kur pirmoje žinutėje g.gif
Apskritai manau, jog niekada įdegis nebus ir neatrodys taip natūraliai, koks jis būna įdegus saulėj, naudojant visokias priemones, jam sukelti. O galvos prarast dėl mados nereiktų, juk buvo populiaru kažkada būti baltaodėms, jog moterys ryždavosi kas kiek laiko kraują nuleisti sau, kad tik baltesnės būtų. O kur jau mažų pėdų mada Japonijoj...
Atsakyti
siandien jau penkta karta leidausi biggrin.gif ir ka galiu pasakyt? oda tamseja (ne oranzineja),ir kaip tik reiktu nueiti i soliariuma ir tada galbut jau butu arciau norimo idegio. istiesu kai pirkau,mane perspejo kad geriau leistis vakare,nes gali pykinti,taciau nesulaukiau sio salutinio poveikio,nors ir mano organizmas labai jautrus. tiesa ka pajutau,tai kartais karstis ismusa ir daugiau prakaituojasi.. nors kai lauke karsta tai net negaliu teigti kad cia butent nuo melanotano. asmeniskai as nesu pries tokias injekcijas,cia dar nieko baisaus palyginus ka kiti leidziasi i veida ar pan. tiktai pats procesas nelabai malonus kai reikia durtis i pilva,bet jauciasi tik kaip uodo ikandimas ir aplink ta vieta net nelieka paraudimo. teko skaityti kad gali likti gumbai durimo vietose ar patinti,lieka tik mazas taskiukas nuo adatos,daugiau nieko rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cinnamone @ 2009 06 28, 16:18)
siandien jau penkta karta leidausi  biggrin.gif  ir ka galiu pasakyt? oda tamseja (ne oranzineja),ir kaip tik reiktu nueiti i soliariuma ir tada galbut jau butu arciau norimo idegio. istiesu kai pirkau,mane perspejo kad geriau leistis vakare,nes gali pykinti,taciau nesulaukiau sio salutinio poveikio,nors ir mano organizmas labai jautrus. tiesa ka pajutau,tai kartais karstis ismusa ir daugiau prakaituojasi.. nors kai lauke karsta tai net negaliu teigti kad cia butent nuo melanotano. asmeniskai as nesu pries tokias injekcijas,cia dar nieko baisaus palyginus ka kiti leidziasi i veida ar pan. tiktai pats procesas nelabai malonus kai reikia durtis i pilva,bet jauciasi tik kaip uodo ikandimas ir aplink ta vieta net nelieka paraudimo. teko skaityti kad gali likti gumbai durimo vietose ar patinti,lieka tik mazas taskiukas nuo adatos,daugiau nieko rolleyes.gif  rolleyes.gif

o koks tavo odos tipas? na nuo balciausios iki juodziausios jeigu imant pvz 4 lygius
Atsakyti
as isvis labai sviesi,plaukai sviesus,oda irgi labai sviesi. jei imant pagal lygius,tai tikriausiai pirmas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba:

Informuojame, kad internete pasirodė informacija apie pardavinėjamą įdegį skatinantį injekcinį preparatą Melanotan-2. Šio preparato veiklioji medžiaga (melanocitus stimuliuojantis hormonas) nėra ištirta.

Melanotan-2 neregistruotas nei Europos Sąjungoje, nei kitose valstybėse. Vartoti šį preparatą gali būti nesaugu, todėl Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba įspėja gyventojus nepirkti ir nevartoti šio preparato.

Melanocitus stimuliuojantis hormonas nevartojamas ligoms gydyti ar jų profilaktikai. Juo labiau negalima jo vartoti sveikiems žmonėms kosmetiniais tikslais.

info čia
Atsakyti
Idomu kokie atsiliepimai tu p[aneliu kurios tikrai naudojo o ne del reklamos rase 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 18, 23:24)
Idomu kokie atsiliepimai tu p[aneliu kurios tikrai naudojo o ne del reklamos rase  4u.gif  blush2.gif

kad ir geri butu, abejoju ar as susizaveciau... sveikata - ne juokas, ir cia leistis kazkokios neaiskios kilmes dalyka i krauja?? nu nea... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krema @ 2009 07 19, 11:31)
kad ir geri butu, abejoju ar as susizaveciau... sveikata - ne juokas, ir cia leistis kazkokios neaiskios kilmes dalyka i krauja?? nu nea... smile.gif

ne i krauja o i riebaline vieta, dazniausiai i pilva leidzias ar i sona. As irgi vis dar delsiu, bet ne del to kad tas hormonas dar neistirtas ir nenustatyta ar kenkia ar ne, nes kai tik suzinojau, buvau uzsidegus ir uzsienio forumuose prisiskaitinejau, tai ten jau daug metu vartoja sita melanotana, bet pagrinde vyrai ir sportuojantys, uztai laukiau gal merginos vartojusios pasisakys. bet pasiskaiciau kad kuriu oda linkusi i strazdanas, tai jos dar labiau isryskeja, net pajuoduoja buna, tai va sito tai nenoriu
Atsakyti
QUOTE(manse* @ 2009 07 19, 20:14)
ne i krauja o i riebaline vieta, dazniausiai i pilva leidzias ar i sona. As irgi vis dar delsiu, bet ne del to kad tas hormonas dar neistirtas ir nenustatyta ar kenkia ar ne, nes kai tik suzinojau, buvau uzsidegus ir uzsienio forumuose prisiskaitinejau, tai ten jau daug metu vartoja sita melanotana, bet pagrinde vyrai ir sportuojantys, uztai laukiau gal merginos vartojusios pasisakys. bet pasiskaiciau kad kuriu oda linkusi i strazdanas, tai jos dar labiau isryskeja, net pajuoduoja buna, tai va sito tai nenoriu

man atrodo jeigu oda nusidazo, tai bet kokiu atveju patenka i krauja doh.gif nezinau... amerikieciu kulturistu tikrai neimciau kaip normalaus pavyzdzio, kuri deretu sekti... mirksiukas.gif juk gali ne tik strazdanos isrysketi, bet ir dar velnias zino kas atsitikti blink.gif
Atsakyti
gal butu galima suzinoti kur butu galima jo isigyti ta melotan 2?Jeigu cia viesai negalima tai man i AZ prasau 4u.gif
Atsakyti
man tai juokinga kai prisiklausot ivairiu spelioniu ar neaiskiu komentaru is merginu,kurios nera bandziusios ir daznai perdeda... taip pat melanotanui antireklama daro ivairus soliariumo kremu prekiautojai..
vasaros pradzioje as susigundziau ir pabandziau. tikrai nenusivyliau rezultatu thumbup.gif ispejo mane del salutiniu,bet nejauciau nieko,tiesiog durio vietoj kelias dienas sasiukas laikes. o dar planuoju rugpjucio gale vaziuoti i graikija,tai irgi susileisiu,tik laukiu kol tas vyrukas gris i lt.
as bent jau ji vartojau taip kaip ir man paaiskino,nenorejau eksperimentuot : kasdien leidaus po 1mg ir taip 20dienu (ikrovimas). ejau i soliariuma po penktos,astuntos,vienuoliktos ir tt. dienu i wub.gif
Papildyta:
o kas del nelegalumo? mes daug ka vartojame kas kenkia,bet kazkaip nesureiksminam.. rukymas irgi sukelia vezi,nesveikas maistas irgi didina cholesterolio kieki.. vienaip ar kitaip nuodijam save,o del to leistis ar ne kiekvienas pats renkasi ir nematau del ko cia piktintis reikia
Atsakyti