Įkraunama...
Įkraunama...

Įdegio injekcijos - melanotanas ?

QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 06 10, 12:57)
jėzus marija,kur pasaulis ritasi..
mergaitės,galvokit apie savo sveikatą...
beje,kiek esu girdėjus iš vyrų pasisakymų apie tas oranžines soliariumų mergaites ir įdegusių kūnų kultus..  daugumai kelia pasislykstėjimą.. ar Jus pačioms tikrai tai gražu?..
sorry,už offtopą,nesusilaikiau.. blush2.gif

Oranžinės - ne, rudos -TAIP drinks_cheers.gif Man jokio pasišlykštėjimo... Daugiau šleikštulio kelia perbalusios, su visokiom odos problemom... doh.gif

Dabar pakomentuokit savo teiginį, kodėl reiktų galvoti apie sveikatą (nes duodate suprasti, jog čia kažkas keksmingo, nuo ko "ritasi" pasaulis)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 06 10, 19:06)
Oranžinės - ne, rudos -TAIP drinks_cheers.gif Man jokio pasišlykštėjimo... Daugiau šleikštulio kelia perbalusios, su visokiom odos problemom...  doh.gif

Dabar pakomentuokit savo teiginį, kodėl reiktų galvoti apie sveikatą (nes duodate suprasti, jog čia kažkas keksmingo, nuo ko "ritasi" pasaulis)? smile.gif

sviesi oda,tai dar nereiskia,kad problematiska..sviesi oda nuo senu laiku buvo vertinama kaip aristokratiskumo simbolis,o idegusi oda buvo laikoma vergo simboliu visa diena arancio laukuose..
beabejo ,dabar nebe tie laikai,ir pasaulis kitoks,bet... sakote perbalusi oda su visokiom odos problemom,o matete oda su problemom po pasikepinimu soliariume?.. man teko,ir teko padet tokiom odelem,kai veidas nusetas pigmentinem demem tampa.. nieko neturiu pries naturalia,saikingai vartojama saule,bet soliariumai,tai leta savizudybes forma (nieko izeist nenoriu).
o apie pasaulio ritimasi,uzsiminiau iki ko daveda noras buti "rudumo" etalonu.. tarsi tai butu grozio kultas.Atvirai - tos oranzines mergaites kartais narkomanes primena,kai nusvilusios visdar atrodo per baltos.. ir stai sukuriama dar ir idegio injekcijos - melanotanas,skamba kaip klonazepamas,tarsi soliariumo "ligos" dar butu maza,ipratinkim tauta leistis melanotana..
ir dar ,apie odos problemas,taip,tos kurios deginas,kuri laika tikrai neturi odos problemu,bet kas daros paskui ,ar matet per anksti susiraukslejusios merginos veida?odos dehidratacija,kai jau nebesideginama soliariumo.. su oda vyksta negryztami procesai zaidziant su ta dirbtine saule..

Kaip kenkia sveikatai? "Pasalinis poveikis pykinimas iskart isileidus ir raudonis i veida pirma savaite iki kol organizmas pripranta.Vyrams erekcija , uztai rekomenduoja vakare pries miega kad visu situ nepatogumu isvengt. O siaip 99,8 naturalus produktas, kuris pas mus visus yra, pas vienus daugiau pas kitus maziau." keista,kad tas 99,8 NATURALUS produktas sukelia pykinima,veido raudoni,ir vyro erekcija,jei jau toks naturalus ,ir yra pas mus visus,tai prie ko organizmas turi pratintis jei tos medziagos kaip cia minima ir taip visi turime?
... ... ... -prie chemijos.Stai ir atsakymas.Sypt :)Oh,uzteks.Labanakt.

Sorry visu uz offtopa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 11 birželio 2009 - 22:56
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 06 11, 23:50)
sviesi oda,tai dar nereiskia,kad problematiska..sviesi oda nuo senu laiku buvo vertinama kaip aristokratiskumo simbolis,o idegusi oda buvo laikoma vergo simboliu visa diena arancio laukuose..
beabejo ,dabar nebe tie laikai,ir pasaulis kitoks,bet... sakote perbalusi oda su visokiom odos problemom,o matete oda su problemom po pasikepinimu soliariume?.. man teko,ir teko padet tokiom odelem,kai veidas nusetas pigmentinem demem tampa.. nieko neturiu pries naturalia,saikingai vartojama saule,bet soliariumai,tai leta savizudybes forma (nieko izeist nenoriu).
o apie pasaulio ritimasi,uzsiminiau iki ko daveda noras buti "rudumo" etalonu.. tarsi tai butu grozio kultas.Atvirai - tos oranzines mergaites kartais narkomanes primena,kai nusvilusios visdar atrodo per baltos.. ir stai sukuriama dar ir idegio injekcijos - melanotanas,skamba kaip klonazepamas,tarsi soliariumo "ligos" dar butu maza,ipratinkim tauta leistis melanotana..
ir dar ,apie odos problemas,taip,tos kurios deginas,kuri laika tikrai neturi odos problemu,bet kas daros paskui ,ar matet per anksti susiraukslejusios merginos veida?odos dehidratacija,kai jau nebesideginama soliariumo.. su oda vyksta negryztami procesai zaidziant su ta dirbtine saule..

Kaip kenkia sveikatai? "Pasalinis poveikis pykinimas iskart isileidus ir raudonis i veida pirma savaite iki kol organizmas pripranta.Vyrams erekcija  , uztai rekomenduoja vakare pries miega kad visu situ nepatogumu isvengt. O siaip 99,8 naturalus produktas, kuris pas mus visus yra, pas vienus daugiau pas kitus maziau."  keista,kad tas 99,8 NATURALUS produktas sukelia pykinima,veido raudoni,ir vyro erekcija,jei jau toks naturalus ,ir yra pas mus visus,tai prie ko organizmas turi pratintis jei tos medziagos kaip cia minima ir taip visi turime?
...  ... ...  -prie chemijos.Stai ir atsakymas.Sypt :)Oh,uzteks.Labanakt.

Sorry visu uz offtopa 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na kan ne toks atsakymas schmoll.gif Jeigu bent kiek apie chemiją, mediciną nusimanytumėt taip nekalbėtumėt, nes hormonų yra daug natūralių, identiškų kuriuos gamina žmogus, tačiau yra ir nenaturalių, kurie ir sukelia kažką blogo. Bet šis jeigu yra 99,8% natūralus tai nemanau, jog ta 0,2% dalis kažką ypatingo sukelia. Odos paraudimas jau nenatūralu skaitosi? Po deginimosi saulėje veido oda neparausta? Kas čia nenatūralaus? blink.gif O dėl erekcijos tai visiškai normali reakiją į staigiai patidėjusį hormono kiekį kraujyje, po deginimosi saulėje, gali būti lygiai tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 06 13, 11:49)
Na kan ne toks atsakymas schmoll.gif  Jeigu bent kiek apie chemiją, mediciną nusimanytumėt taip nekalbėtumėt, nes hormonų yra daug natūralių, identiškų kuriuos gamina žmogus, tačiau yra ir nenaturalių, kurie ir sukelia kažką blogo. Bet šis jeigu yra 99,8% natūralus tai nemanau, jog ta 0,2% dalis kažką ypatingo sukelia. Odos paraudimas jau nenatūralu skaitosi? Po deginimosi saulėje veido oda neparausta? Kas čia nenatūralaus?  blink.gif  O dėl erekcijos tai visiškai normali reakiją į staigiai patidėjusį hormono kiekį kraujyje, po deginimosi saulėje, gali būti lygiai tas pats rolleyes.gif

siaip medicina esu baigus..

smile.gif Pasakykit man po kiek laiko deginimosi sauleje oda parausta?ir ar sveika yra odos paraudimas?..beto imanoma nuo to apsisaugot naudojant kremus su SPF faktoriais,o kaip apsisaugosit cia nuo sito salutinio poveikio?..
hormonu daug naturaliu,logiska,bet pasakykit man tada is kur sis hormonas isgaunamas?is zmogaus issiurbiamas ir padaromas melanotonas?... reakcija i staigiai padidejusi hormonu kieki gal ir naturali ,taciau ar sveika?..

logiskai mastykit...
Atsakyti
na as taip pat nesu isitikinusi siuo produkto sveikumu organizmui. bet faktas tas, kad siais laikais uztenka ikvepti gatves oro ir jau nemaza doze nuodu gauni organizmui... kad baiget medicina, tai cia dar nieko nereiskia, as mokausi sioje srityje ir tikrai zinau, kad kalbant apie fiziologija, endokrinologija, imunologija(o cia daugiausia naujienu su kiekvienais metais suzinoma) be galo daug isvedziojimu galima daryt...tikrai nenoriu nei pyktis, nei ka, tiesiog teigti, kad zmones, vartojantys melanotana yra protiskai nesveiki, yra mazu maziausia ne etiska...

viena mano kolege vartoja sita preparata, na ir ka galiu pasakyt - ji be galo patenkinta, tik, mano akiai ziurint, ne tai kad ruda ji bet jau oranzine kazkokia labiau, bet cia gal nuo odos tipo priklauso??? pati mielai pabandyt noreciau si preparata, bet kazkaip dabar vasara, i siltus krastus keliausiu, tai ten ir be melotano apskrusiu turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reda_k @ 2009 06 15, 19:28)
na as taip pat nesu isitikinusi siuo produkto sveikumu organizmui. bet faktas tas, kad siais laikais uztenka ikvepti gatves oro ir jau nemaza doze nuodu gauni organizmui... kad baiget medicina, tai cia dar nieko nereiskia, as mokausi sioje srityje ir tikrai zinau, kad kalbant apie fiziologija, endokrinologija, imunologija(o cia daugiausia naujienu su kiekvienais metais suzinoma) be galo daug isvedziojimu galima daryt...tikrai nenoriu  nei pyktis, nei ka, tiesiog teigti, kad zmones, vartojantys melanotana yra protiskai nesveiki, yra mazu maziausia ne etiska...

viena mano kolege vartoja sita preparata, na ir ka galiu pasakyt - ji be galo patenkinta, tik, mano akiai ziurint, ne tai kad ruda ji bet jau oranzine kazkokia labiau, bet cia gal nuo odos tipo priklauso??? pati mielai pabandyt noreciau si preparata, bet kazkaip dabar vasara, i siltus krastus keliausiu, tai ten ir be melotano apskrusiu turbut smile.gif

del medicinos paminejau todel,kad pries tai pasisakiusi mergina pareiske apie mano nieko nezinojima apie chemija ar tai biologija.
Beto,protiskai nesveikomis nieko nevadinau.Man tik keista,kaip zmones taip ramiai nebijo gadint savo sveikatos.. aukot save del grozio ir tarsi narkomanams leistis i save "naturalu" produkta..

Atsakyti
nemaniau, kad yra tokiu pamisusiu zmoniu del idegio, kad net leistusi kazkokius neaiskios kilmes prieparatus kurie net JAV uzdrausti, o ka jau kalbeti apie Europa blink.gif cia jau pas psihologus reik, o cia dar svarsto gal pabandyt?! Ir dar nesuprantu kaip tai gali but NATURALUS hormonas kuri gamina zmogaus organizmas?? is kur jis gaunamas? is lavonu kol dar visos lasteles nemire gal? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aunietuke79 @ 2009 06 15, 21:29)
nemaniau, kad yra tokiu pamisusiu zmoniu del idegio, kad net leistusi kazkokius neaiskios kilmes prieparatus kurie net JAV uzdrausti, o ka jau kalbeti apie Europa  blink.gif cia jau pas psihologus reik, o cia dar svarsto gal pabandyt?! Ir dar nesuprantu kaip tai gali but NATURALUS hormonas kuri gamina zmogaus organizmas?? is kur jis gaunamas? is lavonu kol dar visos lasteles nemire gal? lotuliukas.gif

Gana i tema pastebeta,nes somatotropina istraukia is lavonu smegenu ir parduoda tiems visokiems kulturistams, kad augtu mase doh.gif . Cia sake zmogus, kuris sioj srity daug zino.
Atsakyti
nesibarkit mirksiukas.gif kieviena turi teise elgtis su savim kaip nori.
as vat jau netgi akimirkai sumasciau, kad pasirasyciau tom injekcijom, nes jau du kartus soliariumas su idegio sustiprintoju nepadare JOKIO poveikio bigsmile.gif
nors jei rimtai tai man cia briedas atrodo..kita vertus niekada nesakyk niekada
Atsakyti
Čia su tais įdegiais tai visų nuomonė skirtinga.. Aš kai perskaičiau tą straipsnį tai pasibaisėjau, iki kokio lygio gali nusiristi visuomenė, kad dėl kažkokio menko įdegio gali savo sveikatą aukoti ir badytis. Tikrai kaip čia minėjo - kaip narkotikus. Dar kol galit geriau saugokit sveikata... Ji bus brangesnė už tariamą grožį.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 06 22, 10:48)
na ir pristojot prie zmogaus doh.gif  kiekvienas turi savo nuomone ir gali ja issakyti. Keista, kad Jus tamsta, baigusi tokius mokslus, laikotes tik vienos nuomones, esa sios injekcijos nekenkia. Net ir tarp mokslininku siuo atzvilgiu verda gana arsios diskusijos, butent delto sis preparatas vis dar yra nelegalius. Na bet ka cia su jumis gincysies, gal jus jau atlikote kokius tyrinejimus siuo atzvilgiu, kad tokios uztikrintos nuomones laikotes mastau.gif  cool.gif

Atsiprašau jeigu supykdžiau, bet aš savo nuomonės niekam neperšu, nė vienos žinutės neparašiau, jog noriu, kad pultumėt vartoti. Aš irgi dėl to paties čia ateinu, pasidomėti būtent apie ši preparatą, tačiau, man įdomu, tik tų asmenų nuomonė, kurie jau bandė arba bent kiek nusimano apie tai. Neargumentuotos nuomonės, kad tai neva "kenkia" man nieko nepasako, arba "badoties kaip narkomanai". Na tai kas čia per kalbos? Saulės radiacija bene geriau jau? doh.gif Pasivaikščiokit po onkologinių ligų skyrių, pasižiūrėsite kiek žmonių nuo "sveikos saulutės" kenčia, melanoma jau ir taip pakankamai išplito juk... O štai čia, kaip suprantu, mokslininkai bando kažkokią alternatyvą surasti malanino stokojantiems žmonėms. Beje, matėte insulino adatas? Turbūt neįsigilinate į jos storį lotuliukas.gif Ja įdūrus vos pajauti, o ką jau kalbėti apie kažkokį sakusmą. Debetikai keliskart dienoje insuliną leidžiasi ir "pasaulio pabaigos" iš to beabejo nedaro. Sutinku, jog nevisiems tos adatos malonius jausmus sukelia, bet pasaulis vietoje nestovi, ne viduramžiuose gyvename, mokslas daug pažengęs mirksiukas.gif O žurnalų sudaryta nuomone tikėti būtų mažų mažiausiai naivu, jau čia ne mano kompetencijai dar aiškinti apie tai, Jūsų valia rinktis. Apibendrinant norėčiau pabrėžti, kad aš tikrai nesiūlau to melanatono vartoti nepasvėrus visų UŽ ir PRIEŠ, bet ir nuošidžiai patariu neimti visko "už gryną pinigą" ką tvirtina draugės, pažystamos, ar kokios bobutės. rolleyes.gif
Atsakyti
as tai galvoju, ar tik nera cia baisus pats tas faktas, kad reikia leistis?? juk jeigu butu tabletes, kazkaip kitaip zmones i tai ziuretu smile.gif
o kodel nepasisako jurgute? juk ji vartoja?? noreciau suzinoti, kaip jai sekasi? smile.gif
as tai naudoju xen tan savaiminio idegio krema smile.gif ir lb graziai jis man nudazo oda, demiu nera smile.gif ir spalva ne oranzine smile.gif tik greitai nusiplauna, ir norint islaikyti idegi, riekia teptis du kartus per savaite. bet nors zinau, kad nekenkia, nors draugas teigia, kad gadinu savo oda ir patalyne smile.gif)
Atsakyti