Tiesa vis ieskau bet nerandu kur butu galima isigyti melanotano? Jau gal kas radote?

na va as vkr isbandziau pirma injekcija, dar gyva
tikriausiai turesiu viena atliekama buteliuka, jei viena panele neatsilieps

butu idomu jusu odos nuotraukas pamatyti pries naudojima ir po
QUOTE(SiMooTee @ 2011 03 16, 15:07)
![]()

amm.. as jau nekarta vartojau melotana

as nuo pat vaikystes adatu bijau ... bet tai kai pamaciau kokios cia... tai nzn nei skausmo nei baimes:))) tuo labiau kad jau yra nosies purshkalas
(bet jis netoks efektyvus) tiesa sakant kai pries 4 metus kai buvau 17 mete brolis manim rupindamasis nupirko man sito vaisto gero!
))) ir labai jam dekoju
draugei vienai padejau kurios oda tiesiog raudona nuo saules beria labai, o pavartojus melotano tiesiog tolygiai idege vasara, labai dziauges
) kaip keista kad kazkas sneka apie tuos hormonus kad kenkia naturalus jie ar ne... oo odos vezys? ir siaip moterys tie musu KT daug baisesni uz si melotan II ;]]]]]

Sveikos,paneles 
Parduodu melanotano buteliukus,jei ka domina,rasykit i asmenine zinute
Kaina pigiau nei perkant internetu

Parduodu melanotano buteliukus,jei ka domina,rasykit i asmenine zinute

Kaina pigiau nei perkant internetu

QUOTE(rasooote @ 2011 07 22, 20:40)
Sveikos! dar gyva sita tema? kaip jy laikyti reikia man idomu? kazkur skaiciau kad saldytuve
Sveikos! dar gyva sita tema? kaip jy laikyti reikia man idomu? kazkur skaiciau kad saldytuve
kol nepraskiestas injekciniu vandeniu šaldymo kameroje, kai su injekciniu vandeniu šaldytuve
QUOTE(Maištautoja @ 2011 07 22, 21:08)
kol nepraskiestas injekciniu vandeniu šaldymo kameroje, kai su injekciniu vandeniu šaldytuve
ir dar nesuprantu kaip jy ten sumaisyt reikia? skaiciau skaiciau nedaiena man turiu isvis 10 mg paaiskinkit man bukai