vakar buvau GULBINIENES firmoj uzsisakiau nu jau labai grazus ir zinau kad kokybe
QUOTE(flaxi @ 2009 07 30, 15:27)
Mes pirma auksta ambasadoriu darem o antra napaleona, skonis
Ambasadorius per vestuves pas mus antram aukste buvo- labai patiko. Po to buvau emus vyro gimtadieniui, tai toks saldus pasirode Bet skanus- nesigincyju
Man pora kartu teko dalyvauti krikstynose, kiek pamenu, "AJ Sokoladas" buvo pagamines labai skanu torta. Toks baltas, jei neklystu is varskes ir sokolado pagamintas.
QUOTE(laura-p @ 2009 07 29, 09:45)
Musu tortukas atrode stai taip Uzsakinejome pas Gulbiniene, tikrai labai skanus buvo
kokia kaina buvo?
QUOTE(alkaponė @ 2009 07 31, 18:36)
kokia kaina buvo?
Uzsakinejome 3-ju kilogramu (apacia "Ambasadorius", o virsuje su uogomis, gaivus), o mokejom apie 75lt.
Žiūriu pas kitas Gulbinienės tortai taip gražiai papuošti, o kai aš užsakiau, tai papuošimas buvo toooks prastas, kad net nesinorėjo fotografuoti. Mačiau,kad krikštasūsnio mama fotografavo, bet aš ne , tiesiog buvo gaila pinigų ir nenorėjau net į tą pusę žiūrėti...
Papildyta:
Atsiprašau už klaidelę: krikštasūnio
Papildyta:
Atsiprašau už klaidelę: krikštasūnio
tortą užsisakinėjom "Mažojoj Ragainėj", tortas - Vyšnelė. visiems labai patiko - gaivus, skanus, ne per saldus (na, tik glajus saldus buvo, bet kas nenorėjo, jo nevalgė), o ir torto išvaizda visiems labai patiko, net "Mažojoj Ragainėj" klausė iš kur tokių pavyzdžių radom
va, mūsų kuklusis tortas:
va, mūsų kuklusis tortas:
as uzsisakiau is alkavos paziuresim kaip padarys
QUOTE(renaciukas66666 @ 2009 08 07, 18:18)
as uzsisakiau is alkavos paziuresim kaip padarys
Būtinai nufotografuok ir mums parodyk ir žinoma kaip skonis parašyk.
Mes pradedam tortų gamybos paieškas, norisi ir skanaus ir gražaus.
Pas Gulbinienę buvom kelis kart užsakę ir paskutinius du teko nusivilti pinigai gana diiuliai, papuošimas klaikus o skonis...liko daugiau nei pusę torto nesuvalgyto O valgančiųjų buvo daug ir saldaus mėgėlų
Mes krikstynom uzsakinejome torta Gulbinienes imoneje .Papuose labai graziai.Tortas buvo triju skoniu,bet skoniai man labai nepatiko,o sveciams tai tipo "nieko".Bet manau ,kad sake tik is mandagumo.
Daugiau niekada ten neuzsakinesiu
Daugiau niekada ten neuzsakinesiu
Ilgai svarsčiau, kur užsakyti tortą savo dukryčių-dvynukių krykštynoms. Visur, kur kreipiausi, siūlė primityvų papuošimą. O man norėjosi kažko įdomesnio, originalaus. Tai nusprendžiau pati padaryti tortą. Štai rezultatas:
Gal nevisai tobulai jį padariau, bet svečiams patiko
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 08, 16:05)
Ilgai svarsčiau, kur užsakyti tortą savo dukryčių-dvynukių krykštynoms. Visur, kur kreipiausi, siūlė primityvų papuošimą. O man norėjosi kažko įdomesnio, originalaus. Tai nusprendžiau pati padaryti tortą. Štai rezultatas:
laaaabai grazu !!!!!