Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

vakar buvau GULBINIENES firmoj uzsisakiau nu jau labai grazus ir zinau kad kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flaxi @ 2009 07 30, 15:27)
Mes pirma auksta ambasadoriu darem o antra napaleona, skonis  thumbup.gif

Ambasadorius per vestuves pas mus antram aukste buvo- labai patiko. Po to buvau emus vyro gimtadieniui, tai toks saldus pasirode biggrin.gif Bet skanus- nesigincyju biggrin.gif
Atsakyti
Man pora kartu teko dalyvauti krikstynose, kiek pamenu, "AJ Sokoladas" buvo pagamines labai skanu torta. Toks baltas, jei neklystu is varskes ir sokolado pagamintas.
Atsakyti
QUOTE(laura-p @ 2009 07 29, 09:45)
Musu tortukas atrode stai taip  wub.gif  Uzsakinejome pas Gulbiniene, tikrai labai skanus buvo  smile.gif user posted image

kokia kaina buvo?
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2009 07 31, 18:36)
kokia kaina buvo?

Uzsakinejome 3-ju kilogramu (apacia "Ambasadorius", o virsuje su uogomis, gaivus), o mokejom apie 75lt. 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu pas kitas Gulbinienės tortai taip gražiai papuošti, o kai aš užsakiau, tai papuošimas buvo toooks prastas, kad net nesinorėjo fotografuoti. Mačiau,kad krikštasūsnio mama fotografavo, bet aš ne schmoll.gif , tiesiog buvo gaila pinigų ir nenorėjau net į tą pusę žiūrėti...
Papildyta:
Atsiprašau už klaidelę: krikštasūnio
Atsakyti
tortą užsisakinėjom "Mažojoj Ragainėj", tortas - Vyšnelė. visiems labai patiko - gaivus, skanus, ne per saldus (na, tik glajus saldus buvo, bet kas nenorėjo, jo nevalgė), o ir torto išvaizda visiems labai patiko, net "Mažojoj Ragainėj" klausė iš kur tokių pavyzdžių radom smile.gif

va, mūsų kuklusis tortas:
user posted image
Atsakyti
as uzsisakiau is alkavos biggrin.gif paziuresim kaip padarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas66666 @ 2009 08 07, 18:18)
as uzsisakiau is alkavos  biggrin.gif paziuresim kaip padarys g.gif

Būtinai nufotografuok ir mums parodyk mirksiukas.gif ir žinoma kaip skonis parašyk.
Mes pradedam tortų gamybos paieškas, norisi ir skanaus ir gražaus.
Pas Gulbinienę buvom kelis kart užsakę ir paskutinius du teko nusivilti schmoll.gif pinigai gana diiuliai, papuošimas klaikus o skonis...liko daugiau nei pusę torto nesuvalgyto doh.gif O valgančiųjų buvo daug ir saldaus mėgėlų doh.gif
Atsakyti
Mes krikstynom uzsakinejome torta Gulbinienes imoneje .Papuose labai graziai.Tortas buvo triju skoniu,bet skoniai doh.gif schmoll.gif man labai nepatiko,o sveciams tai tipo "nieko".Bet manau ,kad sake tik is mandagumo.
Daugiau niekada ten neuzsakinesiu schmoll.gif
Atsakyti
Ilgai svarsčiau, kur užsakyti tortą savo dukryčių-dvynukių krykštynoms. Visur, kur kreipiausi, siūlė primityvų papuošimą. O man norėjosi kažko įdomesnio, originalaus. Tai nusprendžiau pati padaryti tortą. Štai rezultatas:

user posted image

Gal nevisai tobulai jį padariau, bet svečiams patiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 08, 16:05)
Ilgai svarsčiau, kur užsakyti tortą savo dukryčių-dvynukių krykštynoms. Visur, kur kreipiausi, siūlė primityvų papuošimą. O man norėjosi kažko įdomesnio, originalaus. Tai nusprendžiau pati padaryti tortą. Štai rezultatas:

user posted image

Gal nevisai tobulai jį padariau, bet svečiams patiko smile.gif

thumbup.gif laaaabai grazu !!!!! 4u.gif
Atsakyti