Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(veiva @ 2009 07 20, 14:46)
Pries kiek laiko uzsakinejete  tortus?  4u.gif

mažiausiai prieš savaitę,kuo anksčiau-tuo geriau ax.gif
Atsakyti
Kaune uzsakynejau pas Peckiene panemunei ispudingi tortai ir skanus nebrangus ir piragaiciai liuks.Cia nedavazevus panemunes kapu suki i kaire kur policija ir rodos pirmas takiukas iskart po desne ten ligtai matosi nu nesudetinga rasti galima tel internetu rasti. Daugumai progu ten uzsakyneju svarbeuse skanu grazu ir neplese pinigu Tiesa ju parduotuve yra Zemuose sanciuose prie baznycios visai sale toke mazute ten gal galima info gauti daugeu kam reike ax.gif ax.gif
Atsakyti
Gulbinienes tortai super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2009 07 21, 11:32)
Gulbinienes tortai super 4u.gif  4u.gif  4u.gif

reiktu kada isbandyti ax.gif
Atsakyti
Neseniai sventem dukrytes krikstynas ir uzsakinejom torta Elguvoj (www.elguva.lt). Visi buvo labai patenkinti, nes tortas buvo isskirtinai graziai papuostas ir labai skanus. Kadangi buvo daug mazu vaiku, tai uzsakinejome varskes klasikini torta, kad butu gaivus ir svarbiausia tiktu vaikams. Paprastai ir kitoms sventems uzsakinejame tortus Elguvoje ir dar ne karto nenusivyleme, visada labai sviezi ir labai skanus tortai:)
Atsakyti
Laba diena,

Nutariau ir as pasidalinti savo patirtimi del torto. Savaitgali atsventeme krikstynas, uzsisakeme torta Vilniuje pas Gulbiniene. Na ir man, deja, teko nusivilti...

Uzsakiau 3kg sokoladini torta su pigiausiu papuosimu (su batukais). Paskambino, pasake, kad 3kg sokoladinio torto neiseis iskept, pasiule maisyti su lengvesniu morenginiu, sutikau. Tortas atrode graziai, bet ji iskepe 3,5kg, kas man kainavo 140lt doh.gif . Mano pageidaujamo sokoladinio torto buvo vos penktadalis, o kita visa dalis - morenginis. Tai tas sokoladinis super, o morenginis saldus, paprastas tortas. Tai jo daug liko ir galiausiai teko ismesti doh.gif

Tikrai tokie dideli pinigai nepateisino skonio schmoll.gif

Atsakyti
Aš užsakinėjau pas Gulbinienę Kaune persikinį tortą. Skoniu nenusivyliau, bet papuošimas tai nepatiko, batukai kažkokie nusmurgę, tokie mažyčiai pastatyti torto vidury, vaizdelis ne koks blink.gif Kaina 35 lt už kilogramą, kaip už proginį, bet jokio šventiškumo nesimato schmoll.gif
Praeitą kartą užsakinėjau Alkavoj krikštynų tortą irgi su batukais, tai papuošimas buvo super gražus thumbup.gif
Atsakyti
Pareklamuosiu mirksiukas.gif
Gulbinienes torciukas 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseliuke: 27 liepos 2009 - 18:40
QUOTE(Beždžionėlė @ 2009 07 22, 08:23)
Neseniai sventem dukrytes krikstynas ir uzsakinejom torta Elguvoj (www.elguva.lt). Visi buvo labai patenkinti, nes tortas buvo isskirtinai graziai papuostas ir labai skanus. Kadangi buvo daug mazu vaiku, tai uzsakinejome varskes klasikini torta, kad butu gaivus ir svarbiausia tiktu vaikams. Paprastai ir kitoms sventems uzsakinejame tortus Elguvoje ir dar ne karto nenusivyleme, visada labai sviezi ir labai skanus tortai:)

Sutinku, jų tortai tikrai ir skanūs, ir šviežūs. Dažnai pas juos užsakinėdavome (kol pati nepradėjau juos kepti lotuliukas.gif ) ir nekarto nenuvylė.
Atsakyti
mes Bijoloje ( Bijola ) uzsakinejom. Liuks buvo,- nepavede thumbup.gif likom patenkinti. Va koks buvo ax.gif Mano panelei 2 metukai, tai visokie batukai ir soskytes tokiame amziuje truputi kvailai butu atrode blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 27 liepos 2009 - 22:03
QUOTE(Meletė @ 2009 07 27, 23:37)
mes Bijoloje (www.bijola.lt) uzsakinejom. Liuks buvo,- nepavede thumbup.gif  likom patenkinti. Va koks buvo ax.gif  Mano panelei 2 metukai, tai visokie batukai ir soskytes tokiame amziuje truputi kvailai butu atrode blush2.gif

user posted image

bigsmile.gif
koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
labukas vat mes parodytumeme savo tortukus bet nemokame įkelti.gal kas gali į asmeninį brukštelti laiškuti kaip tai padaryti?ačiū
Atsakyti