Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

Nuotraukytes peržiūrėjau.. Atsiliepimus perskaičiau.. Šalia nuotraukyčių būtų labai įdomu perskaityti kokį vidų užsakinėjate. Žinau, kad skonis individualus reikalas, bet atsiliepimas vistiek būtų įdomus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulis: 13 lapkričio 2010 - 15:59
mes irgi krikstynom torta uzsisakinejom gulbinienes imonej,likom patenkinti ir vaizdu ir skoniu.
Atsakyti
Vasarą krikštysime dvynukus, todėl norėjau paklausti, gal kas žinote, kiek reikia krikštynų tortų, kiekvienam atskirai ar galima ir vieną bendrą, kaip ten turėtų būti pagal tradicijas?
Atsakyti
QUOTE(Vitalija01 @ 2011 02 08, 14:00)
Vasarą krikštysime dvynukus, todėl norėjau paklausti, gal kas žinote, kiek reikia krikštynų tortų, kiekvienam atskirai ar galima ir vieną bendrą, kaip ten turėtų būti pagal tradicijas?

labas 4u.gif kiek teko domėtis kas susija su dvynuku gintadieniais ir t.t. tai specelistai rekomenduoja kad butu visko po du ax.gif tai yra kiekvienam atskirai ir tortas ir dovana 4u.gif
mes krikštynas darem kartu su pirmu gimtadieniu ,taip isejo,tai krikstynu tortas buvo vienas su batukais ir panasiai blush2.gif o gimtadienio atskirai po torciuka turejo ax.gif
Atsakyti
labukas, na mane irgi domina krikstynu tortai, puse temutes perskaiciau, bet pagrinde visos mamytes uzsakinejot tortus firmose?

o , nezinau ar cia galima klausti, bet gal kuri mamyte uzsakinejo torta siaip pas privatu zmogu?gal kas galit ka perekomduot, nes SM apie tai nieko nerandu.

jei dar del tortu, tai savo vestuvini pries 2 metus uzsakinejau Sedujoj, tortas buvo nerealus, ir skoniu ir isvaizda, o torto kilogramas berods 35 lt
Atsakyti
štai koki torta zadu uzsakyti krikstynom.
user posted image
nes jau man tie visi batukai atsibode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo styga31: 16 balandžio 2011 - 12:39
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 13:37)

labai grazus tik man tas kryzelis nelabai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ir as galvoju del to kryzelio, man nieko tik svecia gali nesuprasti, tai galvoju vietoj kryzelio uzrasyti vaiko varda nu pv. Petriuko kristynos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 17:33)
ir as galvoju del to kryzelio, man nieko tik svecia gali nesuprasti, tai galvoju vietoj kryzelio uzrasyti vaiko varda nu  pv. Petriuko kristynos smile.gif

manau tikrai geriau nei kryziukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 13:37)
user posted image

Mielas tortukas tik tas kryžiukas nelabai man patiktu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 14:37)

Labai gražus thumbup.gif gal galit parašyti kurioje firmoje ir koks pats tortas??(vidus...)
Atsakyti
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 12:37)

koks grazus torciukas? bigsmile.gif
Atsakyti