Nuotraukytes peržiūrėjau.. Atsiliepimus perskaičiau.. Šalia nuotraukyčių būtų labai įdomu perskaityti kokį vidų užsakinėjate. Žinau, kad skonis individualus reikalas, bet atsiliepimas vistiek būtų įdomus
mes irgi krikstynom torta uzsisakinejom gulbinienes imonej,likom patenkinti ir vaizdu ir skoniu.
QUOTE(Vitalija01 @ 2011 02 08, 14:00)
Vasarą krikštysime dvynukus, todėl norėjau paklausti, gal kas žinote, kiek reikia krikštynų tortų, kiekvienam atskirai ar galima ir vieną bendrą, kaip ten turėtų būti pagal tradicijas?
labas kiek teko domėtis kas susija su dvynuku gintadieniais ir t.t. tai specelistai rekomenduoja kad butu visko po du tai yra kiekvienam atskirai ir tortas ir dovana
mes krikštynas darem kartu su pirmu gimtadieniu ,taip isejo,tai krikstynu tortas buvo vienas su batukais ir panasiai o gimtadienio atskirai po torciuka turejo
labukas, na mane irgi domina krikstynu tortai, puse temutes perskaiciau, bet pagrinde visos mamytes uzsakinejot tortus firmose?
o , nezinau ar cia galima klausti, bet gal kuri mamyte uzsakinejo torta siaip pas privatu zmogu?gal kas galit ka perekomduot, nes SM apie tai nieko nerandu.
jei dar del tortu, tai savo vestuvini pries 2 metus uzsakinejau Sedujoj, tortas buvo nerealus, ir skoniu ir isvaizda, o torto kilogramas berods 35 lt
o , nezinau ar cia galima klausti, bet gal kuri mamyte uzsakinejo torta siaip pas privatu zmogu?gal kas galit ka perekomduot, nes SM apie tai nieko nerandu.
jei dar del tortu, tai savo vestuvini pries 2 metus uzsakinejau Sedujoj, tortas buvo nerealus, ir skoniu ir isvaizda, o torto kilogramas berods 35 lt
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 13:37)
nes jau man tie visi batukai atsibode
labai grazus tik man tas kryzelis nelabai
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 17:33)
ir as galvoju del to kryzelio, man nieko tik svecia gali nesuprasti, tai galvoju vietoj kryzelio uzrasyti vaiko varda nu pv. Petriuko kristynos
manau tikrai geriau nei kryziukas
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 14:37)
štai koki torta zadu uzsakyti krikstynom.
Labai gražus gal galit parašyti kurioje firmoje ir koks pats tortas??(vidus...)
QUOTE(styga31 @ 2011 04 16, 12:37)
štai koki torta zadu uzsakyti krikstynom.
koks grazus torciukas?