Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(gretute703 @ 2010 09 27, 12:52)

Grazus 4u.gif toks mergaitiskas wub.gif bet atrodo labai maziukas, kiek kg cia buvo?
Atsakyti
O stai ir musu tortukas wub.gif nors daugumai jau atsibodo batukai, bet man su jais visai miela thumbup.gif Ir visiems sveciams laaabai patiko.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 27 rugsėjo 2010 - 15:46
QUOTE(gretute703 @ 2010 09 27, 12:52)

labai grazus wub.gif esu macius ir ragavus kazka panasaus ax.gif tikriausiai mergaite buvo labai patenkinta tokiu tortu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2010 09 27, 16:42)
O stai ir musu tortukas  wub.gif nors daugumai jau atsibodo batukai, bet man su jais visai miela  thumbup.gif Ir visiems sveciams laaabai patiko.
http://s005.radikal....3601df4419d.jpg

labai grazus batukai wub.gif
Atsakyti
tikrai nemazas apie 3 kg, valge 15 zmoniu ir dar liko maziau negu puse torto. 4u.gif
Atsakyti
Ar kas uzsakinejote torta vilniuje, kur ir kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2010 09 29, 21:01)
Ar kas uzsakinejote torta  vilniuje, kur ir kokios mazdaug kainos?

Praeita savaitgali sventeme sunelio krikstynas. Tortuka uzsakinejau Mazojoje ragaineje, nes Biolos jau pabodo. Nei skoniu nei isvaizda skustis negaliu. Torto pirmas aukstas buvo ambasadorius-suaugusiems, o antras-jogurtinis vaikams. Svoris 2.500, o kainavo apie 110 lt.
http://www.mazojirag...i...9&Itemid=27
Musu buvo 19 nr., tik dvieju aukstu ir zydros spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gdr31: 30 rugsėjo 2010 - 11:39
Sveikos,uzsisakiau torta is Dauksiagires dvaro konditerijos,sakykit ar ne per didele kaina 1kg./40lt.?Ar kas buvote is ten uzsisakiusios????
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 09 30, 19:15)
Sveikos,uzsisakiau torta is Dauksiagires dvaro konditerijos,sakykit ar ne per didele kaina 1kg./40lt.?Ar kas buvote is ten uzsisakiusios????

o ką reiškia per didelė??? moki tiek kiek gali mirksiukas.gif man asmeniškai tai didelė, kitam gal tai juokinga suma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 30, 19:26)
o ką reiškia per didelė??? moki tiek kiek gali  mirksiukas.gif  man asmeniškai tai didelė, kitam gal tai juokinga suma  biggrin.gif

As ne tokia klausiu,man idomu kaip kitur,kokios kainos,gal cia per daug uzsiprase manes?Nes man atrodo daug 120lt.kaip uz vieno auksto torta g.gif .Bet jei tokios kainos visur,tada suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 09 30, 19:41)
As ne tokia klausiu,man idomu kaip kitur,kokios kainos,gal cia per daug uzsiprase manes?Nes man atrodo daug 120lt.kaip uz vieno auksto torta g.gif .Bet jei tokios kainos visur,tada suprantu.

manau normali kaina mirksiukas.gif pas gulbeniene 1 kg - 46 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 09 30, 19:47)
manau normali kaina  mirksiukas.gif  pas gulbeniene 1 kg - 46 lt  4u.gif

Deui uz atsakyma 4u.gif ,o gal zinote kiek Bijoloje?
Atsakyti
As is vis neleisciau sau torto uz kg 46 lt moket... doh.gif jau geriau paciai issikept skanu, nors ir nepuosta graziai... 46 lt/kg man cia kakzokia kosmine kaina, juolab, kad jei didesnis tortas, tai ta dengimo mase dar kiek sveria unsure.gif
Atsakyti