Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(Asseni @ 2010 08 17, 08:08)
ooooooo bigsmile.gif , jau persivadino, buvo pries tai Vip tortai cool.gif

ir kainas numušė, buvo 120-200 lt/kg 4u.gif
Atsakyti
kiekvieno reikalas, kokio torto nori, man, pvz, visai nesvarbu, kad musu torttas buvo popiliarus, tikrai nesiruosiu po 10 metu kviestis drauges ir sakyti, parodyk, ar tavo ne toks buvo, na ir kas, man jis grazus, stala papuose super, skanus, man to gana, nereikia jau cia kelti i aukstumas sm tortu, nes teko susidurti, tai ojojoj, net paliko viena mamyte kepejai ta torta, kiti zinau, kad apsinuodijo...taip kad yra ir visokiausiu ivykiu, o as gulbiniene nenusivyliau dar nei karto, tfu tfu tfu, visda man viskas super, seneliu auksines vestuves buvo, tai toki tora iskepe, kad ojojojoj, triju aukstu auksine mase, auksiniais bantais aplink ir su foto virsuje, foto juoda balta, o patys remeliai ir mases, ale senovinio tipo, tokie kaip pries 50 metu, nu ispudis ir skonis buvo super, kankorezis ir napaleonas su rududu, pasiule, ka nesugeastu greitai, nes karsciai buvo smile.gif o ir bijola skanius ir grazius kepa...
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 08 13, 09:52)
mes jau po krikšto, užsakinėjom tortą pas Gulbinienę, skonis toks 'pusiau' buvo, vyšniukas ir konkorežis, nors konkorežis patiko daugumai. Papuošime man trūko kruopštumo  doh.gif taip kažkaip tep lep padaryta buvo. Kainavo virš 200lt  doh.gif daugiau iš Gulbinienės nebe užsakinėsiu tortų  schmoll.gif  biggrin.gif
http://s46.radikal.r...91c1358b1c6.jpg

O stai ir musu torciukas wub.gif visiems LABAI patiko , ypac kur su melynem buvo, kainavo 120 lt 4u.gif ( uzsakinejom Elguvoj)
user posted image
Atsakyti
O čia bent išvaizda tai jie identiški. O kaina tai nemažai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2010 08 18, 10:44)
O stai ir musu torciukas  wub.gif  visiems LABAI patiko , ypac kur su melynem buvo, kainavo 120 lt  4u.gif ( uzsakinejom Elguvoj)

o kiek kg pas jus buvo?
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 08 18, 11:03)
o kiek kg pas jus buvo?

Bent jau pagal nuotrauką matosi, kad mažiau kg. arba taip padarytas.. g.gif
Šiaip tai labai panašus tortai.
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2010 08 18, 12:12)
Bent jau pagal nuotrauką matosi, kad mažiau kg. arba taip padarytas..  g.gif
Šiaip tai labai panašus tortai.

elguvos torte rutuliukai grazesni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://sphotos.ak.fb...27_119621_n.jpg
Musu tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 23 rugpjūčio 2010 - 22:08
QUOTE(zyzna @ 2010 08 18, 10:03)
o kiek kg pas jus buvo?

4100 kg 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man rodos, kad cia siek tiek ne ta vieta, kur galima ieskoti tortu trukumus.

Pretenzijas galit reiksti gamintojams, prie ko cia uzsakovai. Kazi, ar Jum patiktu, jeigu Jusu suknele visas forumas apkalbinetu, sakytu, kad nelygiai pasiuta, spalvos nedera ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 18, 13:05)
Nu bet ir kreivai uzdengti  tie su meskuciais ir kiek pusliu  doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  siauubas ypac elguvos labai pusles matosi ir nelygumai.....

bent jau musu tortuka kai tik atveze buvo graziai ir lygiai padengtas, del to priekaistu neturiu, bet paskui kai susilo, iskilo ir pusles, dar statem ventiliatoriu kad netirptu, bet finale reikejo slept saldytuve torta doh.gif

QUOTE(JarasieneO @ 2010 08 18, 13:07)

tai tikrai pigiau tada, na bet man elguva visai ne pakeliui, vilnius kaunas man netinka biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mamytės, graži šventė praėjo, tai bepigu dalint atsiliepimus ir rekomendacijas, pamenu, kiek visur landžiojau internete, kol suradau ir apsisprendžiau dėl įvairių dalykų besiruošiant, taigi, prašom nuoroda (Kaune): 4u.gif

http://www.tortai.eu/

"Daukšiagirės dvaro konditerija"

Labai gražų tortą padarė.
Visiems buvo skanus, labai lengvas, šviežias, užsisakėm avietinį.

Davė paragaut įvairių skonių renkantis thumbup.gif

Papuošimas nerealus (tiesa, ta balto glajaus masė saldoka, aš, asmeniškai, nevalgiau, bet ji visur tokio tipo būna saldi smarkokai), gaila buvo ir pjauti... biggrin.gif

Pačios pažiūrėkit nuotraukas jų tinklapyje.
Sėkmės ir skanaus!
Atsakyti