Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(Olesta @ 2010 08 14, 10:48)
smagi idėja su traukinuku  thumbup.gif o tik klausimas, kodėl jis ant vandens imitacijos dekorgeliu pavaryta  g.gif  prašėt šitaip??? kodėl ne tarp kokių smulkių gėlyčių ir žalios žolytės??? g.gif  na čia tik man tokie klausimai ir gali iškilti  blush2.gif  ax.gif

Ne, neprašėm. Čia tortukas iš Šiaulių, šiaulietės gal žinuos iš Birutės gatvės, Medelyne. Šiaip mes visad iš ten užsakinėjam, bet šitas skoniu labiausiai nepatiko. O tas "dekorgelis" ką aš žinau kodėl uždėtas biggrin.gif Nelabai ką išmanau, jie taip visus stiklus papuošia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 08 13, 10:52)
mes jau po krikšto, užsakinėjom tortą pas Gulbinienę, skonis toks 'pusiau' buvo, vyšniukas ir konkorežis, nors konkorežis patiko daugumai. Papuošime man trūko kruopštumo  doh.gif taip kažkaip tep lep padaryta buvo. Kainavo virš 200lt  doh.gif daugiau iš Gulbinienės nebe užsakinėsiu tortų  schmoll.gif  biggrin.gif

doh.gif oho kainike. Jo kai naminius pažiūri, tai parduotuvinių tortų nemažai trukūmų pradedi matyti.
Šiaip visai fainas tortas jūsų tortas, bet jau kaina blink.gif
Papildyta:
QUOTE(timi @ 2010 08 13, 12:06)
Pirmas įspūdis tikrai geras thumbup.gif geriau įsižiūrėjus matomi trūkumai blush2.gif bet šiaip labai gražus thumbup.gif

drinks_cheers.gif tą patį pagalvojau
Papildyta:
QUOTE(Rasicka* @ 2010 08 13, 16:47)
Žinokit aš kažkaip irgi nelabai jau sužavėta šį kart likau Gulbinienės torčiuku  blush2.gif

na, kad papuošimai "drugeliai" nuo karščio pavirto į neatpažintus objektus - tai čia kaip sakant oro neužsisakysi ....  rolleyes.gif bet pats skonis kažkaip šį kart deja deja  schmoll.gif

na va - kažkas nematyto smile.gif kol drugeliai neištirpo, turėjo būti gražus wub.gif Kainikė tai nesuprantu už ką tokia. blink.gif Gražus tortas, nu bet svoris juk nedidelis
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 13, 19:04)
Siaip kepyklos turetu su puosimu siek tiek padirbeti, ir zmogui siulyti tokiu karstu metu kazka kita, nei tirpstancius dalykus..  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 14 rugpjūčio 2010 - 13:51
QUOTE(Olesta @ 2010 08 13, 23:55)
tinkamai paruošti tortai niekur nebėga ir neskysta  4u.gif

štai 7 kg tortas, apačia snikersas, viršus Rafaelo svajonė, dengta pastiliažu, aisingas, karoliukai, kurių deja nesimato nuotraukoje, 32 pastiliažinės rožės, ir pirktinės supynės kaip figūrėlė... tortas darytas namie...

drinks_cheers.gif pritariu 100 proc. Kaip bebūtų konvejeriu daro tuos tortus verysad.gif O dar ir naktį doh.gif
Labai gražus tortas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ryški @ 2010 08 14, 10:44)
Mūsų krikštynų tortukas:

Labai smagus torčiukas ir ideja man labai patiko thumbup.gif Šiaip man ne traukinukas, o išmėtytos kaladėlės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 14 rugpjūčio 2010 - 13:48
QUOTE(dvynukai am @ 2010 08 14, 14:46)
Sveikos mergaites gal galite ka rekomenduoti Kaune (labai neturiu laiko skaityti atgal sitos temeles  blush2.gif  )musu krikstynos uz 2 sav.reiketu net 3 tortu krikstynom ir gimtadienio smile.gif is anksto dekoju uz pasiulymus tikiuosi sulauksiu ju lotuliukas.gif

Mes daug metu uzsakinejeme pas Pečkiene Panemuneje Perlojos gatv. Tikrai dar nenusivyleme ir kaina visada tenkino Ju parduotuve yra Žemuose šančiuose prie pat baznyčios Tai ne proginem pasmagurevimui ten perkam pav medaus torciuka thumbup.gif kuris kainuoja tik 6lt ir visada sviezias ir skanus
Atsakyti
6 lt bigsmile.gif ? tai kokio jis svorio?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 13, 14:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o jeeezau, virs 200 lt sitas tortas??? kiek cia kg?

203lt jei gerai atsimenu ir kazkas apie 4.300g, ne pati pasiiminejau, tai tiksliai neatsimenu doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 08 15, 08:01)

drinks_cheers.gif musu tortukas tai atmestinai buvo papuostas, net tuos burbuliukus negraziai uzdejo doh.gif suprantu-karsta, bet ar mane tai turetu jaudint? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 15 rugpjūčio 2010 - 22:07
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 15, 15:41)
6 lt bigsmile.gif ? tai kokio jis svorio?

biggrin.gif Svorio tikrai nezinau beet tokio didzio kaip ir visi buna parduotuveje tie patis maziausi Seimai prie arbatos vienam sykiui ustenka mirksiukas.gif
Ir tipo napoleonas skanus ir sausainiai NET PRIE ALAUS SU KMYNAIS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 15 rugpjūčio 2010 - 22:07
As tai rekomenduoja mamytems Klaipedoje torta uzsakyneti ciatortai labai skanus tortai ir kaina tikrai nedidele palyginus su skoniu smile.gif tikrai nenusivilsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martinna @ 2010 08 16, 22:26)
As tai rekomenduoja mamytems Klaipedoje torta uzsakyneti ciatortai labai skanus tortai ir kaina tikrai nedidele palyginus su skoniu smile.gif tikrai nenusivilsite smile.gif

nieko sau nedidele kaina
parodykit kur dar brangiau yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 16, 22:51)
nieko sau nedidele kaina
parodykit kur dar brangiau yra  doh.gif

Oooo krikstyninis tortas 50-80 lt brrrrr... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 16, 22:51)
nieko sau nedidele kaina
parodykit kur dar brangiau yra  doh.gif

prašom pasižvalgyti į kainas 4u.gif 4u.gif 4u.gif